Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sme to, čo jeme: Žite naplno vďaka zdravej strave

Každý z nás chce žiť dlho, naplno a bez zdravotných problémov. Ako je to možné? Základom je zdravá strava. Veď nie nadarmo sa hovorí: „Sme to, čo jeme.“ Zdravé jedlo nemusí byť nudné, bez chuti a nápadu. Dokonca nemusí byť ani náročné na prípravu. Presvedčte sa o tom sami.

knihe Zdravé fitness recepty sa naučíte, ako používať a navzájom kombinovať plnohodnotné potraviny, z ktorých sa dajú pripraviť chutné recepty. Cieľom knihy je priblížiť vám jednoduchosť zdravej stravy, ktorá môže s trochou fantázie chutiť skvelo.

Autori vám však nebudú radiť, ako pripraviť diétny šalát či mrkvu, ale pomôžu vám vytvárať zdravé alternatívy jedál a predvedú vám, ako si uvariť niečo nové, chutné a nápadité.

Zdravý životný štýl nie je nič dočasné. Je to štýl na celý život. Preto kniha Zdravé fitness recepty nie je o diéte a chudnutí, ale o inšpirácii k životu plnému energie, spokojnosti a lepšieho zdravia.

Kniha Zdravé fitness recepty, sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Ukážka receptu z knihy: Chrumkavé placky z kukurice

Tieto jednoduché a zároveň chutné placky sú jemné a mierne sladké. Ide o vynikajúci spôsob, ako využiť kukuričný klas. Servírujte s obľúbenou salsou. Skvelé párty jedlo alebo desiata.

Suroviny (8ks):
kukurica 1 šálka
vajce 1-2 ks
celozrnná múka (alebo kukuričná) 2-3 PL
čerstvá bazalka 1 hrsť
petržlenová vňať 1 hrsť
oregano
majorán
cesnak 1 strúčik
soľ
olivový olej

Postup prípravy:
Všetky suroviny, okrem olivového oleja, zmiešame v miske. Na panvici si dobre rozohrejeme olivový olej a polievkovou lyžicou tvoríme malé placky. Pečieme z oboch strán do zlatista. Možno sa vám bude zdať, že placky budú mať tendenciu rozpadávať sa, ale nebojte sa, dajú sa skvelo obracať.

Dobrú chuť

Kniha Zdravé fitness recepty, sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu