Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Objavte SVOJ jedinečný dar a vydajte sa za úspešným životom

(Zdroj: PR)

Každý človek sa rodí s darom.Môže to byť schopnosť riešiť problémy, komunikovať s ľuďmi alebo vlastnoručne vytvoriť niečo krásne – tento dar vám nikdy nikto nevezme. Musíte sa ho pevne chopiť, zveľadiť ho a správne s ním naložiť, používať ho v práci, v manželstve, v spoločenstve, v každej životnej situácii.

Vďaka jednoduchým radám a praktickým, no inovatívnym zásadám je kniha Konaj úspešne, mysli úspešne vašou mapou na ceste k objaveniu vlastného daru, jeho šľachteniu a k následnej premene vášho života.

„Úspech pre mňa nie je o aute, dome, obleku alebo spôsobe cestovania,“ vysvetľuje svetoznámy autor Steve Harvey. „Časť úspechu je spojená s peniazmi, ktoré zarábam, a so všetkým, čo môžem urobiť pre rodinu alebo pre seba. No každý, kto ma pozná, vám povie, že peniaze sú zanedbateľnou súčasťou môjho úspechu. Úspech tkvie vo vysnívanom manželstve so ženou, ktorá mi pomáha byť najlepším, ako sa dá. Úspech tkvie v láske k mojim deťom a v možnosti spolupracovať s nimi pri výstavbe a rozvoji biznisu. Úspech tkvie v každodennej úmornej práci, ktorú mám aj tak rád.“

Vaša definícia úspechu je možno trochu iná, ale v podstate túžime po tom istom – po pokoji duše, milujúcich priateľoch a rodine, po zdraví a istom stupni finančného zabezpečenia.
Nech už pre vás úspech znamená čokoľvek, táto kniha zmení váš život a otočí vás správnym smerom, aby ste ho dosiahli.

Objaviť úspech a vytvoriť posolstvo nie je jednoduché. Chce to čas a odvahu.
Vďaka tomuto jednoduchému návodu, Stevovmu srdečnému humoru a neobyčajným skúsenostiam dokážete aj vy použiť svoj dar na vytvorenie takého života, aký ste vždy chceli. Kniha Konaj úspešne, mysli úspešne vás bude inšpirovať. Bude vás motivovať. Zmení vám život.

STEVE HARVEY je autorom New York Times bestsellerov Konaj ako dáma, mysli ako muž a Nalejme si čistého vína.
V polovici osemdesiatych rokov začal pôsobiť ako sólový komik. V roku 1997 absolvoval s Cedricom Kylesom „Zabávačom“, D. L. Hughleyim a Berniem Macom turné s názvom Králi komédie. Ich vystúpenie sa neskôr stalo námetom na celovečerný film Spika Leeho s názvom V kráľovstve komikov.
V súčasnosti Steve Harvey moderuje vlastnú každodennú diskusnú reláciu, ako aj zábavnú reláciu Päť proti piatim. Okrem toho v rádiách celej Ameriky vysielajú jeho Rannú šou Steva Harveyho.
Je držiteľom ocenenia Emmy a zakladateľom Nadácie Steva a Marjorie Harveyovcov.
Steve Harvey je podľa časopisu Reader’s Digest jedným zo sto najdôveryhodnejších ľudí v Amerike.

Konaj úspešne, mysli úspešne sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu