Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Za všetkým hľadaj babu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ipark)

Ver mi, Rowley je ten posledný človek na svete, od ktorého by som čakal, že si nájde frajerku. Odjakživa som si myslel, že baby budú letieť na mňa a z Rowleyho vyrastie starý mládenec, ktorého budú všetci tak trochu ľutovať. Greg junior, podáš hotdog ujovi Rowleymu?

Gregovi Heffleymu sa lepí smola na päty aj v novej knihe jeho dobrodružstiev. Denník odvážneho bojka pokračuje ôsmou časťou s názvom To je smola. Gregov najlepší kamarát Rowley sa naňho vykašľal...a za všetko môže, ako inak, baba!

Greg je zúfalý, zničený a smutný. Všetko sa zmenilo k horšiemu. Rowley a jeho nová frajerka Abigail sa vláčia všade spolu. Držia sa stále za ruky a Rowley už dokonca nemá ani vlastný názor! Keď sa ho Greg spýta napríklad na nejaký film, že ako sa mu páčil, Rowley odvetí: „Podľa nás bol o ničom.“
Greg dúfal, že ich to čoskoro prestane baviť a všetko sa vráti do normálu, ale prepočítal sa.
Rowley a Abigail sú už spolu deväť a pol dňa!

Nuž, nájsť nového kamoša bude teda makačka. Možno sa to Gregovi ani nepodarí...
Po pár omyloch si povie, že svoje rozhodnutia nechá na náhodu. Vytrasie z magickej gule správne odpovede alebo oľutuje, že ju vôbec našiel?

Denník odvážneho bojka je obrovským megahitom po celom svete. Už  z prvej knihy sa predali milióny kusov a smoliar Greg Heffley si našiel desaťtisíce fanúšikov aj na Slovensku.  Doteraz vyšlo na Slovensku už 8 dielov, ten zatiaľ posledný s názvom To je smola. V roku 2010 sa dostal do kín film podľa tejto knihy, neskôr sa dostal aj na DVD, Blu-ray aj do iTunes.

Viac srandy nájdeš na
www.dennikodvaznehobojka.sk.

Za všetkým hľadaj babu!
 (Zdroj: ipark)

Kniha Denník odvážneho bojka 8: To je ale smola sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Viac o téme: Kniha Denník odvážneho bojka 8: To je ale smola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu