Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Očistite sa vďaka zelenému smoothie

Zobraziť galériu (4)

Victoria Boutenko je známa a uznávaná autorita v oblasti zeleného smoothie. Svojimi knihami a workshopmi mení a zlepšuje životy ľudí po celom svete.

Jej najnovšia kniha Zelené smoothie. 7-dňový detox v sebe spája liečivú silu zelených rastlín, chutné nové recepty aj návod na 7-dňový detox.

„Bez schopnosti kriticky uvažovať máte oveľa menej šancí tešiť sa zo skvelého zdravia,“ tvrdí odborníčka na zelené smoothie Victoria Boutenko. „Samozrejme, sem-tam sa nezaobídete bez rád a asistencie zdravotníkov, zdôrazňujem však, že najmä vy ste tou osobou, ktorá musí mať hlavné slovo v kľúčových rozhodnutiach týkajúcich sa vášho zdravia, pretože vaša pohoda by mala byť jednou z najvyšších priorít vášho života.“
Preto odporúča – myslite kriticky. Rozmýšľajte a zvažujte, čo vyskúšate a ako sa budete stravovať.

Naši predkovia dbali nanajvýš tak o ich vonkajšiu čistotu a čerstvosť. Samozrejme, bolo to v časoch, keď potravín nebolo dosť, vo všeobecnosti však samo ich konzumovanie nebolo spojené s takými rozsiahlymi zdravotnými rizikami, aké sa vynárajú dnes. Neexistovali ani také výrazy ako „pesticídy“, „dobytčie hormóny“, „geneticky modifikované“, „ožiarené“, „synteticky farbené“, „hydrogenizované“, „pasterizované“, „organicky pestované“ a mnoho ďalších.

Vo svojej novej knihe Zelené smoothie. 7-dňový detox preto ukazuje, ako zanášame svoje telo toxínmi, ako sa očistiť, pridáva listy mnohých nadšencov, ktoré dokazujú, že to funguje a na záver pridáva recepty na zelené polievky, zelené pudingy, šaláty, či iné sladké zelené smoothie.

Kniha je podporená skúsenosťami ľudí z Boutenkovej workshopov zahŕňa rady a informácie o výžive a recepty na 7-dňový detox.

Prevažná väčšina ľudí má dnes skúsenosti s vážnymi zdravotnými ťažkosťami.
Napríklad: až 133 miliónov Američanov – teda každý druhý dospelý – má aspoň jednu chronickú chorobu. Takmer 70 % Američanov užíva nejaké lieky na predpis a 35 % amerických občanov je obéznych. Vychádzajúc z dostupných štatistík možno vyhlásiť, že dokonale zdravých ľudí je v USA skôr málo. Ani v tomto na tom nie je Európa o nič lepšie. Pritom právo na zdravie je prirodzeným právom všetkých ľudí na zemi. Že by sme teda v našich vyspelých civilizáciách finančne málo investovalo do ľudského zdravia? Naopak, podľa údajov Svetovej zdravotníckej organizácie Američanov stojí zdravotná starostlivosť ročne takmer 3 bilióny dolárov.
Kde sa teda robí chyba?
Mali by sme vari vyvinúť viac liekov?
Alebo sa do všetkého príliš hrnieme?
Alebo azda nie sme schopní prijímať toľko vedomostí?
Ako vyriešiť tento záhadný paradox?

Keď budete veriť svojmu vlastnému úsudku, dozviete sa veľa o vlastnom zdraví, upozorňuje Victoria Boutenko. Podstúpiť týždennú kúru a zodpovedať si na to, ako sa cíti, je pre človeka presvedčivejšie než riadiť sa niekoho radami a nemať pritom ani tušenie, čo vlastne treba robiť. Starostlivé sebapozorovanie vám dáva možnosť sledovať výsledky vlastného konania.

Vyskúšajte to s knihou Zelené smoothie. 7-dňový detox.

Fantastické ceny kníh a osobný odber možný až 
na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu