Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krstný otec prevŕtaný tromi výstrelmi

Obal knihy Krstný otec
Obal knihy Krstný otec

Toto je naozaj čistý zásah! Trojnásobný priestrel cez všetkých 952 strán. Náboj zavesený na šnúrke slúži ako záložka a môžete ho vložiť do priestrelu. A k tomu tri nesmrteľné príbehy v jednej knihe: Krstný otec + Sicílčan + Corleone. Pri príležitosti 95. výročia narodenia Maria Puza vychádzajú teraz jeho slávne mafiánske príbehy v unikátnom luxusnom prevedení s ilustráciami.

Ak hľadáte jedinečný darček pod vianočný stromček, na narodeniny, k výročiu, je tu originálny Krstný otec vo výnimočnom balení.

Krstný otec. Sicílčan. Corleone.
Tri kultové diela, ktoré boli mnohokrát sfilmované, teraz vyšli ako unikátna luxusná a ilustrovaná edícia 3 v 1.
Krstný otec Maria Puza a jeho hlavný hrdina don Corleone patrí už vyše 40 rokov ku kultovým dielam a postavám svetovej literatúry.

Formát knihy je 230x280 mm, nechýba lacetka s nábojom a celý knižný blok prederavený tromi výstrelmi. Puzdro v tvare fľaše s nápisom Tradičný mafiánsky nápoj.
Súčasťou knihy je 50 ilustrovaných fotografií a na každej strane je ruka s červenými čiarami.

Príbeh o krstnom otcovi je už notoricky známy.
História krvavej vojny klanu Vita Corleoneho proti ďalším famíliám v 40.rokoch minulého storočia dokázala zachytiť klasickú mafiu v konkrétnom období a na miestach, kde existuje dodnes.
Rovnakú popularitu a ocenenia si získala aj trojdielna filmová adaptácia tejto „americkej ságy“ newyorského podsvetia, ku ktorej scenáre napísal sám Puzo a réžie sa ujal Francis Ford Coppola. Vo filmoch zažiarili okrem iných Marlon Brando, Diane Keatonová a Al Pacino.

Kniha Krstný otec – Príbehy rodiny Dona Corleoneho je ideálnym hodnotným darčekom pre milovníkov mafiánskych príbehov, ale aj zberateľov jedinečných kníh.

Kniha Krstný otec sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma >>      

Viac o téme: Kniha Krstný otec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu