Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fenomenálne Millennium pokračuje

Obal knihy Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti (Millennium 4) Zobraziť galériu (5)
Obal knihy Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti (Millennium 4)

Pokračovanie fenomenálnej série od Stiega Larssona je vonku! Kniha je už dlhšie medzi najpredávanejšími v internetových aj kamenných kníhkupectvách. Vo štvrtok vyšla vo svetovej premiére aj na Slovensku – v jeden deň a v jednu hodinu vyšla v desiatkach krajín a v celkovom náklade 2,7 milióna kusov. Príbeh o investigatívnom novinárovi Mikaelovi Blomkvistovi a hackerke Lisbeth Salanderovej tak pokračuje.

Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti je opäť napínavý príbeh so zaujímavou zápletkou a stretnete svoje obľúbené postavy. Mikaela a Lisbeth.

Pozrite si VIDEO-reportáž z jedinečnej akcie:

4.diel série Millennium sa začína približne tam, kde sa skončil tretí diel z pera Stiega Larssona. Mikaela Blomkvista nachádzame v časopise Millennium, ktorý má však ťažkosti a ako soľ potrebuje nejakú bombu, ktorou zaboduje u čitateľov...aj nových majiteľov.

Do príbehu vstupuje špičkový odborník na výskum umelej inteligencie profesor Frans Balder. Ten zavolá uprostred noci Blomkvistovi s tým, že disponuje šokujúcimi informáciami o amerických tajných službách. Prezradí mu, že bol v kontakte s mladou geniálnou hackerkou. A Blomkvist tuší, o koho ide.

Lisbeth Salanderová sa zdanlivo bezdôvodne zapojí do hackerského útoku. Berie na seba riziká, ktorým sa doteraz vyhýbala. Toto sa na ňu nepodobá...

V Blomkvistovi skrsne nádej na senzačné odhalenie, ktoré on aj časopis Millennium zúfalo potrebujú. Ako zvyčajne, Lisbeth sleduje svoje vlastné ciele. Nadišiel čas, aby sa ich životné cesty opäť stretli.

Román Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti z pera Davida Lagercrantza je najočakávanejšou novinkou tohto leta a rozhodne nesklame fanúšikov larssonovskej trilógie, ani čitateľov dobrej severskej detektívky.
S touto knihou súťažíte aj o ďalších 201 cien na www.topkrimi.sk.
 

Kniha Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti (Millennium 4) sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma >>

 

Viac o téme: Kniha DievčaKtoré uviazlo v pavúčej sieti (Millennium 4)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu