Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Moja kniha o zvieratkách: Vaše dieťa si ju zamiluje

Obal publikácie Moja kniha o zvieratkách Zobraziť galériu (3)
Obal publikácie Moja kniha o zvieratkách (Zdroj: ipark.sk)

Ktoré dieťa by nemalo rado knihu o zvieratkách? Ak teda patrí medzi ne aj ten váš drobec, táto knižka sa mu určite zapáči! Predstaví vášmu dieťaťu zvieratká v rôznych podobách a to nielen najmenším deťom, ale aj tínedžerom. Určite sa zhodneme, že naša príroda oplýva krásou a jej ozdobou sú aj zvieratá. V tejto knihe nájdete na takmer 100 stranách nádherné veľké fotografie a množstvo zaujímavých informácií.

Ak je niekto múdry, hovoríme, že je múdry ako sova. Keď je niekto pracovitý, je presne ako včielka. Ďalší je rýchly ako sokol...
Autor novinky Moja kniha o zvieratkách Janko Kurilla ich pozná veľmi dôverne, rád o nich rozpráva a píše vtipné básničky.

V knihe deťom odhaľuje prekvapujúce skutočnosti zo života našich dravcov, vtákov, rýb aj hmyzu a vysvetľuje im, ako správne pochopiť správanie zvieratiek, aby sme s nimi mohli žiť v harmónii a tešiť sa z ich prítomnosti.

Veľmi pekne ilustrovaná kniha, veľké fotografie a drobnosti, ktoré potešia:
minikvízy Kto vie, odpovie,
Rámčeky Povedalo zviera o sebe,
či malé básničky pre najmenších.

Moja kniha o zvieratkách nie je hocijaká knižka. Učí spoznávať a dozviete sa všeličo nečakané. Priznajme si, že pozorujeme život okolo nás a niekedy sa čudujeme, kde sa berie všetka krása sveta a na čo je potrebná. A nakoniec pochopíme, že to tak má byť.
Že zvieratká majú tešiť naše oči, uši a ruky.
Sú na to, aby nám bolo s nimi dobre, aby nám spievali, aby sme sa o ne starali, aby boli na okrasu, aby si hľadali potravu a zachovali potomstvo.
Jednoducho sú na svete preto, aby na svete boli.

Presne o tom je Moja kniha o zvieratkách. Nájdete v nej desiatky zvierat od medveďa hnedého, cez líšku, vlka, krtka, veveričku, kukučku, až po sovy, jašteričky a mravce.
V závere si nájdete minikapitoly Zvieratká počas roka, Zvieratká predpovedajú, Zvieratká a liečba, alebo Zvieratká nám povedali.

Moja kniha o zvieratkách sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu