Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tajomstvo Feng šuej: Zriaďte si harmonický domov

Obal knihy Feng šuej Zobraziť galériu (2)
Obal knihy Feng šuej (Zdroj: ipark)

Čínske slovo Feng v doslovnom preklade znamená vietor, šuej je čínsky výraz pre vodu. Myslí sa tým, že všetko, čo nás obklopuje, je tvorené z tečúcej energie. V taoizme, ktorý je základom umenia feng šuej, sa feng šuej označuje za umenie a vedu o harmonickom živote ľudí s prostredím a prírodou.

Feng šuej patrí k starodávnemu čínskemu systému pravidiel. Podľa nich si Číňania už tisíce rokov stavajú domy na miestach, ktoré prinášajú šťastie, a v súlade s nimi ich navrhujú a zariaďujú. Podľa smerových línií feng šuej si starodávni Číňania stavali domy a zakladali záhrady. Na tieto pravidlá dbajú ľudia pri výstavbe domu aj v modernej Číne.

Kniha Feng šuej vás naučí rozpoznať pozitívne a negatívne energie a ako ich môžete posilniť, prípadne odvrátiť. V tejto knihe pochopíte základy feng šuej. Dostanete aj veľké množstvo tipov, ako už s malými prostriedkami možno posilniť pozitívny tok energie v interiéroch i exteriéroch.
Feng šuej vás má naučiť, ako zlepšiť energiu vo svojom okolí. Nemôžete čakať, že zo dňa na deň sa vyriešia všetky ťažkosti, ktoré vás trápia a nedajú vám spávať. No feng šuej vám pomôže zistiť existujúce problémy a označiť cesty, akými sa máte uberať, aby to prispelo k vyriešeniu konfliktov.

Feng šuej je staročínske umenie o tom, ako žiť v súlade s prostredím. Táto príručka vám prehľadne a zrozumiteľne vysvetlí základy učenia starého tisíc rokov. Dozviete sa, ako možno aj nenápadnými prostriedkami posilniť pozitívny tok energie v dome či v záhrade. Tento praktický poradca doplnený inšpiratívnymi fotografiami a názornými ilustráciami vám odpovie na všetky otázky týkajúce sa feng šuej.

Kniha Feng šuej sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu