Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Elita. Kto napokon zvíťazí?

Obal knihy Elita
Obal knihy Elita (Zdroj: ipark.sk)

Všetko sa to začalo Selekciou. Pre 35 dievčat to bola životná šanca ako uniknúť svojmu osudu, vstúpiť do okázalého sveta rób a drahých šperkov. Žiť v paláci a bojovať o srdce úžasného princa Maxona.

Pre Americu Singerovú to však bola nočná mora, pretože musela opustiť svoju lásku a odísť z domova. Potom sa zoznámila s princom Maxonom a postupne začala prehodnocovať všetky svoje dovtedajšie plány. Uvedomila si, že život, ktorý si vysnívala, bledne pri budúcnosti, na ktorú nikdy ani nepomyslela...

35 dievčat vstúpilo do paláca. Zostane ich len šesť.

A dobrodružstvo pokračuje. Z tridsiatich piatich dievčat v Selekcii zostalo už len šesť elitných súperiek. Elita.
America spolu s nimi naďalej bojuje o lásku princa Maxona, budúceho vládcu Illey, avšak stále si nie je istá, komu skutočne patrí jej srdce.
Keď je s Maxonom, srdce sa jej chveje vzrušením, no zároveň sa obáva ich spoločnej budúcnosti.
Pri Aspenovi, prvej veľkej láske, zas nedokáže zabudnúť na všetko krásne, čo spolu zažili.

Elitné dievčatá sú však odhodlané získať princa pre seba za každú cenu. Konkurencia je stále tvrdšia, a preto sa aj America musí rozhodnúť. Neuľahčujú jej to ani rebeli, ktorí chcú zvrhnúť vládu kráľa, Maxonovho otca, a žiadajú zrušenie Selekcie.

Keď si je America už istá svojím rozhodnutím, stane sa čosi nečakané a všetko sa zmení. Vyberie si napokon rozprávkový život s princom Maxonom alebo lásku Aspena, ktorý je jej bezpečným prístavom?

Elita je opäť mimoriadne pútavé čítanie, útoky sa stupňujú, spoznávame pravé charaktery postáv a dozvedáme sa aj viac o samotnom kráľovstve. „Len čo som začala čítať druhý diel, bola som napätá ako traky,“ priznáva jedna z čitateliek. Napätie naozaj graduje a pre fanúšikov dystopie zaujímavý nápad a skvelé spracovanie. 

Kniha Elita sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu