Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vychádza román Ten pravý, ktorého nechcem

Obal knihy Ten pravý, ktorého nechcem
Obal knihy Ten pravý, ktorého nechcem (Zdroj: ipark.sk)

Román s názvom Ten pravý, ktorého nechcem z pera anglickej autorky Alexandry Potterovej prichádza v týchto dňoch na pulty slovenských knižných obchodov. Kniha je pre všetky ženy, ktorým sa celý ten príbeh o „pánovi božskom“ zdá podozrivý.

Ako viete, že je „ten pravý“? Lietajú vám motýle v bruchu, keď naňho pomyslíte? Snívate, že sa zaňho vydáte? Alebo to proste viete? Keď Lucy stretla Natea v Benátkach, hneď vedela, že je to ON. A tak lapená vo víre prvej lásky ho pobozkala pod Mostom Vzdychov pri západe slnka. Čo - podľa legendy – ich spojí na veky. Ale o desať rokov neskôr, úplne stratia kontakt. Tak je to do doby, kým sa Lucy nepresťahuje do New Yorku a legenda ich nezvedie dokopy. Znovu. A znovu. A znovu. Ale čo ak Nate nie je ten pravý? Ako sa ho zbaví? Pretože navždy môže byť veľmi dlhá doba. Vtipná a čarovná romantická komédia o tom, že nájsť „toho pravého“ nemusí vždy znamenať žili šťastne až do smrti.

Rodáčka z anglického Bradfordu Alexandra Potterová (1970) žila v Austrálii a v USA, pracovala ako prispievateľka a redaktorka britských ženských časopisov. V súčasnosti žije v Los Angeles a venuje sa iba písaniu. Jej vtipné romantické príbehy, pričom na niektoré už predala filmové práva, miestami pripomínajú romány Betty MacDonaldovej, príhody Bridget Jonesovej alebo Sophie Kinsellovej. Má množstvo verných čitateliek po celom svete, od USA a Veľkej Británie až po Rusko, Poľsko či Indonéziu. Z anglického originálu You're The One That I Don't Want preložila Broňa Duhanová. 

Kniha Ten pravý, ktorého nechcem, sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu