Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľká detoxikácia tela: Uvoľnenie, prečistenie aj zázračné vyliečenie!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (11)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

Vy ste ešte neobjavili blahodárne účinky jogy, zázračnú ajurvédsku medicínu, či metódy masáže? Dosiahnite psychické uvoľnenie a vyliečenie takmer všetkých chorôb pomocou našej dnešnej ponuky. Internetový obchod iPark.sk si pre vás pripravil veľkú akciovú kampaň na knihy o zdraví, detoxikácii a diétach. Vďaka vybraným publikáciám prečistíte svoj organizmus a ešte aj ušetríte. Kúpte si jeden titul a štvrtinu z neho máte zdarma - na všetky nižšie uvedené knihy je totiž zľava 25 percent.

Pozor, ponuka platí do 22.3.2015 (vrátane). Kompletný prehľad všetkých titulov nájdete TU. Osobný odber máte po celej SR zdarma>>

Joga veľká kniha o zdraví - Anna Trokes, Detlef Grunert
Blahodarné účinky jogy na fyzické i duševné zdravie sú známe už po stáročia. Nové štúdia však tiež ukazujú, že joga môže pozitívne ovplyvňovať i imunitný systém. Na tému jogy a jej vplyvu na ľudské zdravie prebehlo už mnoho štúdií a joga bola okrem iného spojená so znižovaním hladín stresu, zlepšením kostného zdravia, znížením bolesti v chrbte, úľavou od depresie, znížením rizikových faktorov pre srdcové ochorenie a tiež sa s jogou ženy opäť dostávajú do formy po tehotenstve. Podľa odborníkov je účinok jogy na organizmus okamžitý. A teraz je ten správny čas s ňou začať.
Ajurvéda - kolektív
Ajurvéda je jeden z najstarších liečebných systémov na svete. Základom je starobylé indické učenie, ktoré chápe človeka ako jeden celok tela, duše a duchovného vnímania, ktorý úzko súvisí s vesmírom a tvorí jeho nedeliteľnú súčasť. Ajurvéda vždy lieči príčinu ochorenia, ako aj jeho následky. To je rozdiel medzi ajurvédou a klasickou medicínou, ktorá poníma telo a myseľ ako dve samostatné jednotky. Klasická medicína lieči chorobu, nie človeka. Ajurvéda vždy lieči telo a dušu. Je to jedinečná metóda kompletnej detoxikácie organizmu. Úspešne lieči takmer všetky choroby okrem onkologických.
Masáž a aromaterapia - Catherine Stuart
Táto praktická ilustrovaná príručka sa vám určite zíde, lebo vás krok za krokom oboznámi s metódami dosahovania psychického uvoľnenia a dobrého psychického stavu. Titul je ojedinelý, podrobne odborne spracovaný, doplnený množstvom farebných fotografií. V knihe nájdete ľahko zvládnuteľné terapie na upokojenie, relaxáciu, ktoré napomáhajú optimálnej funkčnosti tela i celého organizmu, konkrétne metódy ošetrenia pre tehotné ženy, malé i väčšie deti a starých ľudí. V knihe sú uvedené najrôznejšie spôsoby terapií na liečbu bolestí hlavy, upchatých nosných a čelných dutín, pracovného stresu, bolesti svalov, celulitídy, zažívacích problémov a celého radu ďalších zdravotných ťažkostí.
Liečivá sila vitamínov a minerálnych látok - Jarmila Mandžuková
Vitamíny, minerály, aminokyseliny, výťažky z rastlín, včelie produkty a ďalšie látky sú pre váš organizmus dôležité a ich výskum dosiahol obrovský pokrok. Cieľom tejto knihy je poskytnúť zaujímavé a vyčerpávajúce informácie o týchto látkach, ktoré pôsobia nielen preventívne, ale sú aj vhodným prostriedkom pri liečbe mnohých chorôb a zdravotných ťažkostí.
Varíme proti rakovine - Johannes F. Coy
Určite viete, aké dôležité je každodenné stravovanie pri takom vážnom ochorení, akým je rakovina. Recepty v tejto knihe ponúkajú spôsob stravovania, ktorý agresívne rakovinové bunky oberá o ich základnú potravinu - glukózu. Zásadné obmedzenie príjmu cukru a škrobu núti "mladé" rakovinové bunky, aby sa preorientovali na produkciu kyseliny mliečnej spaľovaním. Keďže sú nastavené na sústavný prísun cukru, pri nedostatku glukózy veľmi rýchlo samy od seba odumierajú. Tento spôsob výživy zároveň ochraňuje zdravé bunky v organizme. Obmedzenie prísunu cukrov a škrobu však neznamená, že sa treba vzdať pôžitku z jedla. Kuchárska kniha Varíme proti rakovine dokazuje, že nie odriekanie, ale pestrosť a kvalita sú základom zdravej stravy.
Alergie a jak jim čelit - kolektív
Alergie sú veľkým problémom súčasnosti i budúcnosti. Možno im však čeliť, ak človek vie ako. Táto kniha poskytuje nielen celkový prehľad všetkých možných alergií a alergénov, ale tiež komplexný návod, ako s alergiami znesiteľne žiť, ako je možné ich liečiť aj ako im predchádzať. Ako zistiť, či trpíte alergiou? Čo sa deje pri alergických reakciách? Aké sú príznaky alergií? Ako postupovať pri záchvate? Odpovede nájdete v tejto knihe rovnako ako podrobné spôsoby liečby najrôznejších alergických ochorení či zvláštnych prípadov. Knihu by mal čítať každý, komu alergia nejakým spôsobom zasahuje do života, či už ňou trpí on sám alebo niekto z jeho blízkeho okolia.
Čo vám chýba, keď... - Jarmila Mandžuková

Čo vám chýba, keď vás bolí chrbát, máte celulitídu, vám hrozí infarkt, máte kŕčové žily, trpíte nespavosťou, máte reumatizmus, ste unavení...

Na stránkach knihy Čo vám chýba, keď... zistíte, aké vitamíny, minerály a stopové prvky potrebujete na zvládnutie choroby alebo zdravotného problému alebo ako si môžete posilniť organizmus. Zrozumiteľne je v nej uvedených viac ako osemdesiat bežných chorôb či chronických ťažkostí. Dozviete sa aj užitočné rady, ako v prípade konkrétnej choroby zostaviť jedálny lístok, čo radšej vôbec nejesť, prípadne aký potravinový doplnok užívať.
Superpotraviny - Jarmila Mandžuková

Superpotraviny je zaujímavá kniha, ktorá môže zmeniť váš život. V knihe od autorky Jarmily Mandžukovej objavíte skvelé vlastnosti zeleniny, ovocia, obilnín, strukovín, byliniek, korenia a množstvo ďalších potravinových zázrakov. Ak sa náhodou nebudete cítiť vo svojej koži, nesiahajte hneď po lekárničke, ale skúste sa najskôr pozrieť do tejto príručky a potom sa choďte pozrieť do chladničky alebo špajze, kde určite nájdete tú správnu medicínu, ktorá vám pomôže.
Francúzi nedržia diétu - Will Clower

Je vedecky dokázané, že program Dr. Clowera redukuje hmotnosť a znižuje cholesterol. Ukáže vám, ako žiť život na francúzsky spôsob a ako zostať štíhli a zdraví a pritom jesť jedlá, ktoré milujete. Dr. Clower je tvorcom programu Cesta k zdravému chudnutiu a autorom publikácie Klam zvaný tuk. Zistil, že kvalitné prírodné potraviny sme v našej bežnej strave vo veľkej miere nahradili rôznymi polotovarmi. Tie sú plné konzervačných látok a prísad, populárne označované ako nízkotučné a nízkosacharidové zdravé potraviny, ktoré však ľudské telo nedokáže dobre spracovať, a to spôsobuje priberanie na váhe. Francúzi sú bez námahy štíhli a zdraví, pretože jedia výdatné bohaté jedlá a ich prístup k životu je pokojný a neuponáhľaný. Objavte francúzsky životný štýl aj vy!
Z mojej domácej lekárne - Maria Trebenová

Táto kniha ponúka poznatky rakúskej liečiteľky a bylinkárky Marie Trebenovej o liečivých bylinách, názory na starostlivosť o zdravie ľudí a liečbu ochorení a jej životnú filozofiu. Nájdete tu: pohľad na život a názory priekopníčky bylinnej medicíny, recepty, ako využiť liečivé byliny pri prevencii aj liečbe, lexikón liečivých bylín doplnený farebnými ilustráciami aj fotografie z autorkinho archívu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu