Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľká jarná údržba tela: Návod na zdravie a detox organizmu

Návod na zdravie a detox organizmu Zobraziť galériu (10)
Návod na zdravie a detox organizmu (Zdroj: ipark.sk)

Zdravé a fit! Ak chcete dostať svoje telo do dobrej kondície po náročnej zime, je najvyšší čas. Keďže jar už klope na dvere, nenechajte nič na náhodu. Internetový obchod iPark.sk si pre vás pripravil veľkú akciovú kampaň na knihy o zdraví a detoxikácii, vďaka ktorej prečistíte svoj organizmus a ešte aj ušetríte. Kúpte si jeden titul a štvrtinu z neho máte zdarma - na všetky nižšie uvedené publikácie je totiž zľava 25 percent!

Pozor, ponuka platí od 9.3. do 22.3.2015 (vrátane). Kompletný prehľad všetkých titulov nájdete TU. Osobný odber máte po celej SR zdarma>>

Dnes pre vás vyberáme tieto tipy:

Odkyslenie tela v 10 krokoch

Kniha Odkyslenie tela v 10 krokoch ako pokračovanie knihy Odkyslenie tela od autorky Patrizia Pfisterovej Vám prináša rady ako odkysliť organizmus v desiatich krokoch. Veľmi dôležité pre zdravie je aby organizmus mal vyrovnané hodnoty medzi kyselinami a zásadami. Ak sa s Vami stále vlečú rôzne choroby, či príznaky starnutia, napríklad aj celulitída, pomôže Vám tento odkyslovací program, ktorý je rozdelený do desiatich krokov.

Diéta 5 : 2

Kuchárska kniha na pôstne dni - Osvojiť si diétu 5 : 2 je ľahké: dva dni v týždni znížite príjem kalórií na 500 alebo 600, na zvyšok týždňa si vezmete voľno a jete, čo vám hrdlo ráči! Ak dodržíte pôst iba dva dni v týždni, schudnete a budete sa cítiť oveľa lepšie a zdravšie.
Ako zbaviť telo jedov - 14 detoxikačných programov, ktoré vám pomôžu v boji proti negatívnym následkom moderného spôsobu života.

Čo nejesť, keď...

Dozviete sa, ako úpravou stravy podporiť samoliečebné schopnosti organizmu a zásadne tak zlepšiť priebeh choroby a uzdravovanie. Značná pozornosť sa venuje aj zdravšiemu spôsobu stravovania a kniha vychádza v ústrety všetkým, ktorí hľadajú pravdivé informácie o potravinách, škodlivých pridaných látkach, tzv. éčkach a nechcú sa spoliehať len na to, čo im odporúčajú výrobcovia či predajcovia a ich reklamy.

Choroby vyčítané z tváre

V knižke sú popísané a vyobrazené typické znaky na očiach, pokožke, rukách, perách, ušiach, zuboch či na jazyku. Podľa nich spoznáte, v akom stave sa nachádzajú vaše vnútorné orgány, poprípade, čo im chýba.

Zázračné pH pre diabetikov

Diabetes je vážna choroba, ktorú je však možné zvládnuť! Za 12 týždňov získate opäť zdravie a duševnú rovnováhu. Keď patríte k tým, ktorí sú postihnutí diabetom, je načase s tým niečo urobiť. Táto kniha Vám ponúka jednoduchý, ale priekopnícky program, ktorý pomáha zvládnuť diabetes 1. a 2. typu.

Malá kniha štíhlosti

Malá kniha štíhlosti poskytne know-how a všetky veci, ktoré treba spraviť, keď sa chystáte do plaviek, aby vám pomohla žiť svoj život štíhlo šťastne až do smrti. Expertka na výživu a zakladateľka Foodtrainers Lauren Slayton vám pomôže obísť tie dokola omieľané prekážky v diétach - prácu, rodinu, spoločenské akcie, sviatky, a ďalšie - a vyhrať nad nim. Tu a teraz.

Moderné paleo

Zbavte sa nadváhy, civilizačných ochorení a chronickej únavy jednoduchou, prirodzenou a logickou zmenou v stravovaní. V tejto knihe sa dozviete, ako v priebehu niekoľkých týždňov dosiahnete podstatný nárast životnej energie, fyzickej a psychickej výkonnosti, ako si trvalo znížite hmotnosť, zvýšite odolnosť proti bežným vírusovým ochoreniam, získate kvalitnú pleť aj kontrolu nad pocitmi hladu. To všetko dosiahnete vhodnou úpravou stravy.

Preklopkajte sa k zdraviu

Pod skratkou EFT (Emotional Freedom Techniques, techniky emočnej slobody, známe aj ako "tapping" - klopkanie) sa skrýva revolučná metóda na zlepšenie vášho života na mnohých úrovniach - mentálnej, emocionálnej a telesnej. Ukazuje sa, že si veľmi rýchlo a efektívne poradia s mnohými problémami od úzkosti, chronickej bolesti, závislostí a strachu až po nadváhu, finančnú hojnosť, uvoľnenie stresu a ešte oveľa viac.

Ako zbaviť telo jedov

14 detoxikačných programov, ktoré vám pomôžu v boji proti negatívnym následkom moderného spôsobu života.

Kompletný prehľad všetkých titulov nájdete TU. Osobný odber máte po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu