Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyrobte si umenie sami doma: Nechajte sa strhnúť tvorivým šialenstvom!

Obal knihy Šperky z FIMO hmoty. Zobraziť galériu (6)
Obal knihy Šperky z FIMO hmoty.

Dá sa z nej vytvoriť takmer všetko: sponky, koráliky, prívesky, šperky, náušnice, bytové doplnky. FIMO hmota sa teší veľkej obľube aj u nás a to šialenstvo sa zďaleka nekončí. Vyšla kniha, v ktorej nájdete nové, ešte lepšie projekty a nápady, ako si vytvoriť napríklad aztécke slnko, dúhové špirály, smajlíky, či keltské uzly.

FIMO hmota je to veľmi kvalitná modelovacia hmota, ktorá sa po miesení v ruke stáva poddajnou a tvarovateľnou. Vymodelujete si z nej naozaj čokoľvek, dáte do rúry upiecť na 110 stupňov na takých 20-30 minút (alebo do vriacej vody) a máte úžasné doplnky k oblečeniu, či do bytu.

Ak ste aj vy podľahli FIMO hmote a chcete načerpať novú inšpiráciu, máme pre vás tip na skvelú knihu.

Novinka Šperky z FIMO hmoty je určená pre všetkých a nezáleží na tom, či ste začiatočník, alebo pokročilý. Najskôr sa zoznámite s použitými materiálmi i technikami a potom sa môžete pustiť do výroby 23 nápaditých šperkov ako náhrdelníky, náramky, prívesky a náušnice. Tie určite potešia vaše oko aj tvorivého ducha, ale čo je najdôležitejšie – sú originálne. Nikto také nebude mať.

Všetky postupy sú zrozumiteľne popísané krok za krokom a sprevádzané množstvom fotografií, takže modelovanie zvládne aj úplný začiatočník.

V knihe Šperky z FIMO hmoty nájdete aj:
• Základné materiály, pomôcky a postupy
• Originálne šperky pre začiatočníkov aj pokročilých
• Vypaľovaný kvet s kamienkom Swarovski
• Kvety, výplet, dúhové špirály a mnohé ďalšie ...
• Inšpirácia k novým projektom

Autorka Monika Brýdová sa už mnoho rokov venuje svojmu najväčšiemu životnému koníčku – voľnej kreatívnej tvorbe. Svoje nápady spracováva do článkov pre časopisy, predstavuje ich v relácii Rady vtáka Loskutáka a tiež na svojich internetových stránkach, kde týždeň čo týždeň pridáva nové inšpirácie pre tvorivých. Svoje skúsenosti odovzdáva ďalej prostredníctvom kurzov, ktoré organizuje po celej republike.

Kniha Šperky z FIMO hmoty sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu