Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trápite sa a neviete ako ďalej? Objavte svoj vnútorný pokoj

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: ipark)

Pokoj a šťastie sú totiž na dosah, a to oveľa bližšie než si myslíte. Stačí ak urobíte jednoduchý, ale podstatný krok k prítomnosti. Nájsť veci, na ktoré sa treba sústrediť. Dosiahnuť efektivitu a jasnosť vo všetkom, čo robíte. Toto je jedinečná príručka k nájdeniu vnútorného pokoja. Kniha, ktorá predstavuje fenomén filozofie „mindfulness“ - je stručná a jasná. A jej posolstvo osloví každého.

Novinka Objavte svoj vnútorný pokoj vás jednoducho a ľahko prevedie návodmi, tipmi a trikmi, ako nájsť pokoj práve teraz bez väčšej námahy. Žiadne odborné výrazy, žiadne náboženstvá, žiadne otázky new age, len prostý návod ako byť šťastný. Oli Doyle je známy tým, že mindfulness učí priamo, bez vaty.

Kniha pre všetkých, kto hľadajú jednoduchého a praktického radcu ako žiť všímavo, je táto kniha nutnosťou. 

Všimli ste si, že na Západe máme viac psychológov, poradcov, sociálnych pracovníkov a profesionálov na duševné zdravie ako kedykoľvek predtým, ale počet ľudí, trpiacich depresiami, úzkosťami a ďalšími duševnými poruchami stále narastá?
V tejto situácii čoraz viac ľudí hľadá cesty, ako sa dostať z bolesti a utrpenia, lebo začínajú byť neznesiteľné. Lenže ako ste už možno zistili, zmeniť diétu, prácu, partnera, vzhľad alebo čokoľvek vonkajšie vám pokoj neprinesie.

Na druhej strane, snahy zmeniť myslenie, zvýšiť si sebadôveru či zmeniť vzorce svojho správania vo vás i tak zanechajú pocit prázdna, túžbu po väčšej zmene, potrebu zlepšiť sa ešte viac.

"Pokiaľ žijete stratení v myšlienkach, nežijete skutočne – ste iba duch," píše vo svojej knihe Objavte svoj vnútorný pokoj autor Oli Doyle. "Život prežívaný iba cez myseľ a jej príbehy je ako čierno-biela fotka nádherného západu slnka: bezvýrazný a otupný. Ak vás už nebaví takýto otupný život plný bolesti a utrpenia a rozmýšľate, čo urobiť, ako to zmeniť, tak vám gratulujem, vaša cesta sa práve začala. Bdelá pozornosť vás môže oslobodiť z tohto bolestného, zmäteného života. Ale čo je to bdelá pozornosť a kde sú začiatky takejto praxe?"

Pred 2600 rokmi objavil Budha čosi, čo sme mali stále rovno pred nosom: možnosť oslobodiť sa od vlastnej mysle. Otázka, ktorú si položil Budha a rovnako aj téma tejto knihy znie „Ako sa môžem oslobodiť od bolesti tohto sveta?“
Odpoveď je jednoduchá: „Buď tu a teraz.“
Ale uskutočňovať ju prakticky je náročné, vzhľadom na naše podmieňovanie a pretože sme navyknutí stále počúvať myšlienky, ktoré nám plynú v mysli.

Kniha Objavte svoj vnútorný pokoj skúma ľudskú myseľ, podrobne sa zameriava na jej súčasný disfunkčný stav a opisuje cestu k zdraviu a spokojnosti. Publikácia sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu