Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nechajte sa strhnúť vášňou: Ponuka, pri ktorej sa budete červenať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (11)
Ilustračné foto

Slovenské kiná v týchto dňoch ovládlo filmové spracovanie svetového bestselleru Päťdesiat odtieňov sivej. Ak obľubujete práve takýto erotický žáner, ste na správnom mieste. Pripravili sme si pre vás časovo limitovanú ponuku pikantných publikácií, vďaka ktorej výrazne ušetríte. Akcia platí do konca februára. Osobný odber máte po celom Slovensku zdarma.

Kompletná ponuka zľavnených titulov >>TU<<

Nechajte sa strhnúť vášňou:

Tento muž - Jodi Ellen Malpasová


Kniha Tento muž z edície svetových bestsellerov vás víta v jeho zmyselnom svete. Autorka Jodi Ellen Malpasová rozpráva príbeh o mladučkej architektke, ktorá prijíma ponuku na prácu v hoteli Zámok. Tento hotel je veľmi luxusný a Ava nemá ani len poňatia čo ju tam bude čakať. Na začiatku to začína pohovorom s typickým snobským nafúkancom, z ktorého je Ava úplne unudená, no prekvapí ju nečakané stretnutie s Jesse Wardom. Ten je samozrejme krásny, na pohľad očarujúci, namyslený plejboj, ktorý má koníček v bezhraničných erotických radovánkach, v ktorých nepozná žiadne medze. Ako inak, pohľad do očí a preskočenie iskry a už sa v tom vezie...

Nechajte sa strhnúť vášňou:

Pod týmto mužom - Jodi Ellen Malpasová


Pod obrovskou vášňou sa neraz skrýva horúca láska. Začítajte sa do pokračovania Nočnej trilógie, ktorú prestížny The Guardian označil za "nové Fifty Shades". Slogan trilógie "Iba jedna noc stačiť nebude!" hovorí za všetko. Kniha Pod týmto mužom je druhá časť tejto série o nekonečnej láske a vášni, pred ktorými niet úniku. V hoteli s názvom Zámok sa mladá bytová architektka Ava zoznámi s jeho nebezpečne príťažlivým majiteľom Jessem Wardom. Upúta ju, priam ohromí svojou silou a oslepí vášňou, akú si ani nevedela predstaviť.

Nechajte sa strhnúť vášňou:

Priznanie tohto muža - Jodi Ellen Malpasová


Veľa romantiky, lásky, nehy a trošku erotiky. Kniha Priznanie tohto muža nesklame. Konečne vyjde pravda o tomto mužovi najavo. Ale je to ten správny čas? Bytová architektka Ava stojí takmer pred oltárom, je to jej svadobný deň...deň, keď sľúbi tomu mužovi, že s ním zostane do konca života. Ale bude sa to dať? Už sa síce zmierila s tým, že sa jej nikdy nepodarí divokého Jesseho skrotiť. Veď ich láska je hlboká a ich spojenie čoraz silnejšie. No keď si Ava myslí, že konečne prenikla tomuto mužovi pod kožu, vynoria sa ďalšie otázky a tie ju privedú k presvedčeniu, že Jesse Ward možno nie je ten, za koho ho považuje. Až príliš dobre vie, ako ju môže dostať za hranice vytrženia... Nastal čas, aby sa tento muž priznal.

Nechajte sa strhnúť vášňou:

Keby som bola tebou - Lisa Renee Jonesová


Mladej učiteľke Sare sa náhodou dostane do rúk denník akejsi Rebeccy. Neodolá, nakukne doň a nájde v ňom šteklivé opisy ľúbostnej aféry s neznámym mužom. Nemyslí už na nič iné, vášnivé, no drsné erotické scény ju celkom opantajú. Zrazu sa však záznamy v denníku končia a ona sa rozhodne vypátrať, čo sa s Rebeccou stalo. Stopy ju zavedú do galérie, kde spoznáva dvoch príťažlivých mužov. Ktorý z nich je tajomným milencom z denníka? Ocitá sa vo víre odvážnych a nebezpečných intímnych zážitkov, čoraz viac ochutnáva zo zakázaného ovocia. Čo ak sa jej nepodarí vymaniť sa z osudu poslušnej otrokyne? Keby som bola tebou je vzrušujúci a provokatívny príbeh, z ktorého sa vám rozbúši srdce.
 

Nechajte sa strhnúť vášňou:

Sama sebou - Lisa Renee Jonesová


Hlavná hrdinka Sara bez prestania pátra po Rebecce. Rebecca je záhadná autorka záhadných denníkov plných erotiky, ktoré Saru aj zaujali ale i vyľakali. Veľmi túži po tom, aby splnila všetko, čo jej šéf vyžaduje, ale stále viac sa dostáva do víru plného vášne s umelcom Chrisom. Sara ale musí odolávať aj spomienkam z minulosti, ktoré ju prenasledujú a unavujú tak isto ako Rebeccine erotické denníky. Vloží sa do rúk milovanému mužovi a povie mu všetko o svojich najsúkromnejších tajomstvách. Predstavy, z ktorých má najväčšiu hrôzu sa menia na realitu. Pocit bezpečia, ktorý pociťuje však môže byť len zdanlivý. Dúfa, že sa všetko vyjasní, keď konečne vypláva na povrch pravda o Rebecce.
 

Nechajte sa strhnúť vášňou:

Jedine s ním - Lisa Renee Jonesová


Moderná romantická trilógia s nádychom erotiky pokračuje záverečným dielom Jedine s ním. Už ste odhalili pravdu o Rebecce vďaka nájdenému denníku plnému erotických zážitkov... Odhalili ste aj tajomstvo mladej učiteľky Sary, ktorá podľahne vášni búrlivého umelca Chrisa. A teraz autorka hitov Lisa Renee Jonesová konečne odhalí všetky ostatné nevypovedané tajomstvá...

Nechajte sa strhnúť vášňou:

Alfa - Jasinda Wilderová


Čo by ste robili, keby by ste v schránke našli záhadný šek s vaším menom na desaťtisíc dolárov? Dali by ste si ho vyplatiť? Hrdinka románu Alfa tak urobila. Po roku jej ktosi zaklopal na dvere. Pred domom stála čierna limuzína, pri dverách šofér a povedal: "Nadišiel čas splatiť dlh." Ukázalo sa, že niekomu dlhuje stodvadsaťtisíc dolárov. Detektívka? Nie. Pikantný erotický román Alfa! Autorka románu Jasinda Wilderová pozýva čitateľa do sveta rozkoše a neskrotnej vášne. Podľa niektorých čitateľov je kniha dokonalou zmesou tajomna, horúceho sexu, ale aj romantiky.
 

Nechajte sa strhnúť vášňou:

Ak ostaneš - Courtney Coleová


Pax je rozmaznané decko bez kúska zodpovednosti a potetovaný frajer. Niet divu, že rád trávi čas s pofidérnymi dievčatami, ktoré sú väčšinou pod vplyvom alkoholu alebo iných omamných látok. Tieto dievčatá z humusáckych podnikov veľmi radi urobia všetko čo si zažiada. Na to všetko mu postačí aby im zamával pred očami bielou pilulkou. Pax už mnoho krát porušil zákon, no jeho bohatý a významný tatinko ho vždy z problémov dostal. Pax však takýto nebýval aj v minulosti. Keď mu zomrela mama, veľmi sa snažil byť takým, akého si jeho otec prial. No tá trpká bolesť a strata milujúcej matky medzi otcom a synom vytvorila priepasť, ktorá sa nedala prekonať. Iba on jediný vie, s akou veľkou prázdnou bublinou v jeho vnútri musí každý deň zvádzať ťažký boj. Do Paxovho smutného života jedného dňa vstúpi krásna Mila.

Nechajte sa strhnúť vášňou:

Hrana pokušenia - Eve Berlinová


Mischa je perfekcionistka - pri riadení svojho tetovacieho salóna, písaní erotických poviedok, udržiavaní dokonale nalakovaných nechtov či platinových vlasov, a najmä pri organizovaní vlastného života. Hoci je pekná a muži o ňu prejavujú záujem, má dosť dôvodov udržiavať si od nich odstup. Poučená osudom svojej matky sa nedala vlákať do vzťahov, ktoré sa napokon vždy končia slzami, a mužov využíva len ako hračky na rozptýlenie vo voľných chvíľach. Keď však na zásnubnom večierku svojej kamarátky Dylan a Aleca stretne zelenookého Íra a s hrôzou zistí, že mu nedokáže odolať, a podriaďuje sa jeho zvráteným chúťkam...

Nechajte sa strhnúť vášňou:

To najsladšie - Jill Shalvisová


Tara, jedna z troch sestier, má tisíc dôvodov vrátiť sa do tohto malebného mestečka na brehu oceána. Jej život je stále ako na hojdačke. Práve tu sa pred sedemnástimi rokmi odohrala dôležitá udalosť, na ktorú sa však usiluje zo všetkých síl zabudnúť. Zoznámila sa s mladým Fordom a ich vzťah nezostal bez následkov. Tara teraz pomáha sestrám Maddie a Chloe zrenovovať a otvoriť hotel zdedený po matke a zároveň sa po rokoch stretáva s Fordom, dnes už majiteľom baru a jachtárom. Konečne má šancu dostať svoj život pod kontrolu a začať odznova. Ford má však trochu iné predstavy. Ozvú sa staré zabudnuté city a znovu zatúži po Tare. No neočakávane sa zjaví aj Tarin bývalý manžel, známy automobilový pretekár Logan, a aj ten ju chce získať späť. Tara sa musí rozhodnúť, čo naozaj chce a po čom túži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu