Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zbavte sa chronických chorôb za 10 dní: Detox organizmu rýchlo a ľahko!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

Chcete zmeniť svoj život len za krátkych 10 dní? Tak stavte na rýchly a účinný program, vďaka ktorému dosiahnete okamžité a trvalé zníženie hmotnosti. Kniha 10-dňový detox vás zbaví chronických zdravotných problémov ako sú astma, bolesti kĺbov, tráviace ťažkosti, autoimunitné choroby, bolesti hlavy, alergia, akné, ekzémy, dokonca i sexuálnej dysfunkcie, a upraví aj diabetes 2. typu. Publikácia sa okamžite po uvedení na trh stala bestsellerom.

Pointa je v tom, že príčinou všetkých spomínaných problémov je nerovnováha hladiny inzulínu, ktorú spôsobuje závislosť od cukru, sacharidov a priemyselne spracovaných potravín. Pomocou knihy 10-dňový detox túto chemickú drogu zo svojho tela odstránite a podporíte jeho prirodzenú schopnosť odbúravať tuky!

Autor publikácie - doktor Hayman, prichádza s jednoduchou, ale osvedčenou detoxikačnou diétou, ktorá vášmu metabolizmu za 10 dní vráti rovnováhu, odbúra závislosť od nezdravých potravín, upraví hormóny a zbaví váš organizmus skrytých zápalov.

S knihou 10-dňový detox budete pripravený na totálnu revolúciu vo vašom organizme a od základu naštartujete celý svoj systém. Vďaka správnej kombinácií účinných potravín a postupov zastavíte hormón zodpovedný za ukladanie tuku, stopnete zápal prispievajúci k naberaniu hmotnosti a stimulujete detoxikačné dráhy. V knihe nájdete aj zopár receptov pre inšpiráciu.

Kto je Dr. Mark Hyman?

Dr. Hyman pracuje ako všeobecný lekár. Šesťkrát sa ocitol na vrchole rebríčka najlepšie sa predávajúcich autorov podľa čitateľov New York Times. Je tiež medzinárodne uznávanou osobnosťou, rečníkom, pedagógom a zanieteným bojovníkom vo svojom odbore. Ďalej je zakladateľom a primárom centra UltraWellness, predsedom predstavenstva Inštitútu pre celostnú medicínu, redaktorom pre oblasť medicíny v Huffington Post.

Dr. Hyman spolupracuje s jednotlivcami a organizáciami, ale aj s politikmi a vplyvnými osobnosťami. Vystupoval ako pred Komisiou Bieleho domu na tému Komplementárna a alternatívna medicína, tak aj pred senátnou pracovnou skupinou na tému Reforma zdravotnej starostlivosti a celostná medicína. Bol konzultantom Najvyššieho zdravotníckeho úradníka v Spojených štátoch vo veci prevencie cukrovky a v roku 2009 sa zúčastnil Fóra Bieleho domu na tému prevencia a wellness. Bol tiež nominovaný za člena prezidentovej poradnej skupiny pre oblasť Prevencie, podpory zdravia a integratívnej medicíny a verejného zdravia. Okrem toho, Dr. Hyman spolupracoval s prezidentom Clintonom, keď vystupoval na konferencii organizovanej Clintonovou neziskovou organizáciou na tému Zdravotné otázky, duševné a fyzické zdravie v každom veku a tiež kooperoval pri riešení otázok týkajúcich sa zdravia na globálnej úrovni.
Dr. Hyman sa často objavuje aj v televíznych reláciách, kde sa svojimi cennými radami vyjadruje k medicínskym otázkam.

Doktor Hyman je presvedčený o tom, že všetci ľudia si zaslúžia prežiť svoj život s vitalitou, a že sú schopní tento stav svojimi silami dosiahnuť. Práve preto sa horlivo snaží liečiť hlavné príčiny chronických chorôb, pričom využíva moc celostnej medicíny a snaží sa tak transformovať spôsob zdravotnej starostlivosti. Spolu so svojim tímom umožňuje ľuďom, organizáciám a rôznym spoločenstvám každý deň vyliečiť svoje telá a mysle, a upevniť tak svoje spoločenské a ekonomické postavenie.

Kniha 10-dňový detox sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk so zľavou 20%. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Obal knihy 10-dňový detox

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu