Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rodičia, zbavte sa zúfalstva pri obľúbenej otázke detí: PREČO?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: ipark)

Vyčerpáva vás neustála otázka vašich detí prečo? Už sa vás pýtali na mimozemšťanov alebo ako funguje robot a vy neviete reagovať? Nalistujte im tú správnu publikáciu a máte po probléme! Vaše ratolesti dostanú uspokojujúce odpovede a vy chvíľu čas pre vás. Šikovné detské knižky sú vhodné pre deti od 6 do 9 rokov.

Naozaj veľké otázky o živote, vesmíre a všeličom inom - Stephen Law

Už ste sa niekedy pozreli na svojho psa a zamysleli sa nad tým, čo si myslí? Alebo vás zaujímalo, či naozaj jestvujú lietajúce taniere? Uvažovali ste o zmysle života alebo ste skúšali nemyslieť na nič, absolútne na nič? Zapojte svoj bystrý rozum a pripravte sa na explóziu svojej mysle pri skúmaní týchto veľkých myšlienok a na putovanie džungľou logiky i absurdností. V detskej knižke Naozaj veľké otázky o živote, vesmíre a všeličom inom nájdete jednoduchý formát otázok a odpovedí umocňujú zábavné ilustrácie, hlavolamy a bizarné citácie. Napríklad: Možno cestovať v čase? Urobia ma peniaze šťastným? Môže robot myslieť? Aké je to byť netopierom? Je moja myseľ môj mozog?

Naozaj veľké otázky o priestore a čase - Mark Brake

Túžili ste niekedy cestovať v čase? Alebo ste si už položili otázku, ako Slnko vytvára svoju žiaru? Uvažovali ste o existencii mimozemšťanov a premýšľali ste nad tým, prečo nás ešte nenavštívili?
Nalaďte sa na dobrodružstvo a pripravte sa na výbuch myšlienok, keď sa ponoríte do týchto veľkých otázok. Ba čo viac, očakávajte jazdu priestorom a časom. Jednoduchú formu otázok a odpovedí umocňujú zábavné ilustrácie, hlavolamy a záhadné citácie, ktoré nájdete v knižke Naozaj veľké otázky o priestore a čase. Napríklad: Vonia vesmír? Ubieha čas vždy rovnako rýchlo? Ako sa merajú vzdialenosti vo vesmíre? Vyzerajú mimozemšťania ako ja? Komu patrí vesmír?

Detské knihy Naozaj veľké otázky o živote, vesmíre a všeličom inom a Naozaj veľké otázky o priestore a čase si môžete zakúpiť až so zľavou 60% len v internetovom obchode iPark.sk. Ten si pre vás v spolupráci s vydavateľstvom Fortuna Libri pripravil novoročný výpredaj.  Kompletnú ponuku akciových titulov nájdete TU>> Osobný odber po celej SR zdarma. Zľavy platia už len do soboty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu