Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nezabudnuteľná rozprávková kniha pre deti

Obal knihy PAPILLÓNIA: Magická Misia Zobraziť galériu (6)
Obal knihy PAPILLÓNIA: Magická Misia (Zdroj: ipark.sk)

Práve vychádza nová nezabudnuteľná rozprávková kniha pre deti, ktorá vás očarí hneď na prvý pohľad. Táto kniha je unikátna tým, že nie je ilustrovaná, ale jej príbeh je znázornený pomocou prekrásnych fotografií, plných čarovných scén a kostýmov. Je to taká hraná rozprávka ukrytá v knihe a okrem samotnej autorky si jednu z víl zahrala speváčka MAMBA Dasha.

Knihe nechýba spád, ani napätie a je písaná veľmi pútavým spôsobom. Toto nie je len taká obyčajná rozprávková kniha. Táto kniha je magická a vďaka nej môžu vaše deti zachrániť nielen Papillóniu, ale urobiť náš svet krajším a radostnejším. Tam, kde vládne nekonečný pokoj a motýle pretkávajú oblohu pestrou paletou farieb,  tam kde sa plnia všetky naše sny, existuje už tisíce rokov dávno zabudnutá krajina menom Papillónia.

Keď však precitne najväčší nepriateľ snov, Papillónii hrozí veľké nebezpečenstvo. A tak sa musia strážkyňe snov vybrať do sveta ľudí, aby našli deti,  ktoré im pomôžu zachrániť nielen Papillóniu, ale aj svet ľudí. Deti zažijú úžasné dobrodružstvo plné kúziel a magických indícií, v ktorom sa stanú súčasťou záchrannej výpravy a pomáhajú hrdinom knihy na ich ceste za druhou polovicou magického amuletu. V závere knihy sa ukrýva darček – CD s tanečným hitom pre deti „ŽI SVOJ SEN“ od EleniS, ktorého videoklip, plný detí a tanca, už môžete vidieť na internete. A čo by to bola za rozprávka, keby ju nepokrstili traja švárni princovia Martin Harich, MC Erik a Tibor Gyurcsík.

Kniha PAPILLÓNIA: Magická Misia sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu