Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Viete, čo vás čaká v roku 2015?

Obal knihy Horoskopy 2015
Obal knihy Horoskopy 2015 (Zdroj: ipark.sk)

Vychádza špeciálna knižka, ktorá na takmer 190 stranách prezradí, čo vás čaká v roku 2015, na čo sa máte pripraviť, v ktorých oblastiach budete mať šťastie a kde by ste mali byť opatrní. V knihe horoskopov od numerologičky a veštkyne Zany nájdete zaujímavé a vtipné charakteristiky jednotlivých znamení, ale najmä predpoveď toho, čo čaká vás a vašich najbližších.

Čomu, ale aj komu sa máte vyhnúť? Ktorú oblasť života by ste mali rozvíjať a dosiahnuť tak ešte viac? A budete aj v budúcom roku zdraví, alebo vás čakajú nepríjemné problémy?

Kniha Horoskopy 2015 je rozšírená o podrobný horoskop zdravia pre každé znamenie. Nájdete v nej, aké bylinky vám prospejú, ak už nejaký ten neduh máte, akými farbami by ste sa mali obklopovať, ak chcete byť úspešní, milovaní, zdraví, šťastní, alebo bohatí.
Posledná bonusová kapitola, ktorá sa venuje partnerským horoskopom, Vám pomôže zistiť s kým sa spriateliť, po kom túžiť, od koho bočiť a na koho zanevrieť.

Knihu zostavila známa numerologička Zana - Ako vlastne veští?
„Horoskopy robím vychádzajúc z konkrétnych tarotových kariet,“ vysvetľuje známa numerologička. „V prípade horoskopov pre jednotlivé znamenia sú karty gro. Doplnené sú astrológiou, teda ktorá konkrétna planéta pre daný rok a znamenie je prioritná, kde sa v ekliptike pre konkrétne znamenie a mesiac v roku nachádza a ovplyvňuje tak konanie, úspechy, vzťahy, neúspechy...“
V rodine mala Zana prapríbuznú, ktorá bola klasickou dedinskou ľudovou liečiteľkou. Bola to všeobecne zatracovaná žena, ‚bosorka‘, čo pomáhala ľuďom. Jej schopnosti zdedila aj Zana. Naplno sa veštecké schopnosti u nej prejavili, keď ako jedenásťročná utrpela ťažký úraz. Museli ju oživovať štyri minúty.
Dar veštenia rozvíjala šesť rokov pod dohľadom Hrozenkovských bosoriek a odvtedy je uznávanou a vyhľadávanou veštkyňou, ktorá predpovedá osud ľuďom po celom Slovensku.

Krátky úryvok z knižky Horoskopy 2015

PANNY - AKÉ VLASTNE SÚTIETO BYTOSTI?
Analytické Panny potrebujú mať všetko vo svojom živote usporiadané a prehľadné. Spoliehajú sa na svoj rozum, sú dychtivé po poznatkoch, a hoci im ich vopred naprogramovaný život nedáva veľa priestoru na zábavu, nájdu si chvíľu aj na odviazanie sa. Nie je predsa možné byť neustále v strehu, to dobre vedia aj samotné Panny! Obklopujú sa peknými vecami, starostlivo selektujú, kto bude ich priateľom.

Panny nie sú ľahkovážne bytosti, no občas vám ich vážne správanie môže riadne prekážať. No vedia sa aj smiať, baviť, sú ozdobou každej spoločnosti, lebo sú pohotové a vtipné. Ťažko však uhádnete, aké myšlienky sa preháňajú Pannám v hlave, títo ľudia sú tak trochu tajomní, niekedy priveľmi mlčanliví a sem-tam neskutočne váhaví.

Voľný čas netrávia kdesi pri športovaní ani klebetením pri káve. Radšej zájdu k rieke a pozorujú tečúcu vodu, alebo sa zatvoria doma a leňošia v posteli. No ich rozum neoddychuje. Ten sa zaoberá hlbokými úvahami, triedi všetko, s čím Panny prichádzajú do kontaktu rieši problémy, filozofuje, argumentuje. Možno je to spôsobené tým, že Panny majú istú jasnozrivosť, akoby videli, či cítili veci, ktoré si iní ľudia nevšimnú.

Do vienka dostali silnú potrebu rozdávať lásku, a často práve v oblasti vzťahov ťahajú za kratší koniec, keďže túto hru hrajú so svojím osudom. Veru, osud Pannám málokedy pričarí do života partnera, ktorý by im úplne vyhovoval. Hádam to spôsobuje fakt, že tieto stvorenia neustále hľadajú možnosti, ako veci, situácie a ľudí zlepšiť, zdokonaliť. Možno je to spôsobené tým, že porozumieť Pannám je ťažké.

Nič to ale nemení na skutočnosti, že Panny sú veľmi milé, obetavé, nesebecké, odovzdané. No myslím si, že vôbec netušia, že keby sa len na okamih vymanili z tej svojej večnej túžby po dokonalosti, ich život by bol omnoho ľahší!
Budú sa s vami deliť o svoj čas a energiu. Budú vás počúvať, alebo vám ponúknu svoje plece, ak sa potrebujete vyplakať. Panny nementorujú, nesúdia, nekrivdia...

Kniha Horoskopy 2015 sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk v zľavnenej cene. Osobný odber po SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu