Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vychádza druhé vydanie bestselleru Nebo nie je výmysel

Obal knihy Nebo nie je výmysel
Obal knihy Nebo nie je výmysel

BRATISLAVA - V stredu 29. októbra sa na pulty slovenských kníhkupectiev dostane druhé vydanie knihy Nebo nie je výmysel (2010). Publikácia z dielne Todda Burpa a Lynn Vincent zaujala aj režiséra Randalla Wallacea, ktorý podľa nej nakrútil rovnomenný film. Na Slovensku ho začnú premietať 30. októbra.

Hlavným hrdinom príbehu je štvorročný Colton, ktorý prekonal silný zápal slepého čreva a musel podstúpiť náročnú operáciu. Keď sa chlapček uzdravil, celá rodina jasala. Nikto však ani len netušil, čo všetko sa dozvedia vďaka jeho spomienkam. Colton postupne vyrozprával rodičom, ako počas operácie opustil vlastné telo a dostal sa do neba.

To, že neklamal, dokázal, keď presne popísal, čo jeho príbuzní robili v inej časti nemocnice, kým on ležal na operačnom stole. Opakoval slová ľudí, ktorých stretol v nebi, hoci predtým ich nikdy nevidel. Spomenul tiež udalosti, ktoré sa stali dávno predtým, ako prišiel na svet. Rodičov ohromil aj opismi a podrobnosťami o nebeskom kráľovstve. Popísal ho totiž presne tak, ako sa o ňom píše v Biblii, hoci v tom čase nevedel čítať.

Kniha Nebo nie je výmysel sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu