Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

ZĽAVY 50%: Kúpte ideálne darčeky... a ešte k tomu ušetrite desiatky eur

Ilustračné foto Zobraziť galériu (12)
Ilustračné foto

Urobte to počas týchto Vianoc inak. Nečakajte, kým vás zaleje pot pri pohľade na povianočnú výpredajovú cenu darčeka, ktorý ste ešte pred Štedrým dňom kúpili draho. Zákazníkmi ocenený e-shop iPark.sk si pre vás pripravil predvianočné zľavy, vďaka ktorým nielenže ušetríte, ale budete mať aj užitočný dar pre každého člena rodiny. Knihu, ktorou nikdy nič nepokazíte!

Internetový obchod iPark.sk si v spolupráci s vydavateľstvom Noxi pripravil predvianočný výpredaj. V ponuke je približne 40 titulov v akciovej cene mínus 50 percent. Ide o univerzálne druhy publikácií, pri ktorých si príde na svoje každý. Nezáleží na tom, či máte doma milovníčku románov alebo obľúbenca severských detektívok. Z tejto ponuky, ktorá platí do 15.11.2014, budú mať radosť všetci vaši milovaní. Kompletný prehľad ponúkaných kníh v akcii sa vám zobrazí po kliknutí >>SEM<<

Dnes prinášame túto ochutnávku titulov. Stačí si vybrať:

Dukanova diéta - Pierre Dukan


Pokúšali ste sa už mnoho ráz schudnúť, ale bez úspechu? Francúzsky odborník na výživu vypracoval jednu z najúčinnejších diét, overenú dlhoročnou praxou, ktorá vás konečne uspokojí! Je založená na bielkovinách, prírodných proteínoch, a predpokladom jej úspešnosti je dodržanie štyroch po sebe nasledujúcich fáz: útočná fáza - čisté proteíny, ktoré vedú k rýchlemu úbytku telesnej hmotnosti, alternatívna fáza - striedanie dní čistých proteínov s dňami, keď sa bielkoviny kombinujú so zeleninou, konsolidačná fáza - povolené sú aj ďalšie potraviny, fáza definitívnej stabilizácie - proteínový štvrtok + zrieknutie sa výťahu + tri polievkové lyžice ovsených otrúb.

Dukanova diéta v 350 receptoch - Pierre Dukan


Kniha Dukanova diéta v 350 receptoch je momentálne najvyhľadávanejšou diétou nielen u nás ale aj vo svete. Pre jej autora je problém nadváhy prioritne otázkou vzťahu medzi potešením a nechuťou. Jednoduché na prípravu, šťavnaté a ľahké - také sú jedlá v tejto knihe: suflé z hydinovej pečene, mäsové guľôčky s bylinkami, pečená teľacina v omáčke, pražma v obale s cibuľkou, krevetový šalát, provensalské baklažány, studená uhorková polievka, čokoládový krém, škoricová torta... Doktor Pierre Dukan vytvoril diétu, ktorej celosvetový úspech je založený na tom, že presne odpovedá na očakávania a požiadavky tých, čo ju podstupujú.
 

Dukanova diéta 2014 s novými receptami. Aj pre vegetariánov - Pierre Dukan


Tretia kniha Pierra Dukana ponúka úplné znenie Dukanovej metódy, aj úvodnú časť o fyzickej aktivite, ktorá podporí chudnutie. Kniha samozrejme obsahuje aj časť receptov, ktoré vám umožnia do nekonečna variovať vaše jedlá v priebehu diéty. Obohatením sú v tomto prípade najmä recepty vhodné pre vegetariánov, ktorí boli doteraz z diéty trochu vyčlenení. Dukan je lekár, ktorý proti nadváhe bojuje už viac ako štyridsať rokov svojej kariéry. Úspech si zaslúžil diétou založenou na výživných bielkovinách, ktorá sa postupne stala globálnou metódou.

Všetko o aure - Richard Webster


Už ste niekedy túžili u niekoho zistiť, akú má náladu, skutočnú povahu, zdravotný stav alebo aká je jeho osobnosť? Aj vy sa môžete ľahko naučiť rozpoznávať a vysvetliť auru. Ak sa to naučíte, získate silný nástroj na dosiahnutie cieľov, zlepšenie svojho zdravia a na pomoc druhým. Budete si vychutnávať úspech vo všetkých oblastiach života. Richard Webster vás krok za krokom prevedie overenými technikami, ktoré vám ukážu, ako vnímať, posilňovať a prečisťovať auru.

So šarmom Parížanky - Ines de la Fressange


Francúzska ikona elegancie v knihe radí, ako dosiahnuť štýl a krásu. Všetky tipy nazbierala počas niekoľkých desaťročí pôsobenia v módnom priemysle. Chcete sa obliekať ako Parížanka? Podľa tejto knihy si môžete zostaviť rovnaký šatník! Stačí na to len sedem cenovo dostupných základných prvkov, ktoré skombinujete s príťažlivými doplnkami. V knihe sa dozviete, v ktorých obchodoch Parížanky nakupujú oblečenie, kozmetiku a dekoratívne doplnky. Pozrite si aj adresy najobľúbenejších parížskych obchodov s telefónnymi číslami a internetovými adresami. Teraz máte módny Paríž ako na dlani...

Prežite rozchod s úsmevom - Susan J. Elliott


Kniha Prežite rozchod s úsmevom vám ponúka osvedčené postupy, ako prekonať ťažký koniec akéhokoľvek ľúbostného vzťahu vrátane manželstva. Tisíce ľudí už našlo vďaka tejto knihe a jej cenným radám cestu naspäť k šťastiu. Ste aj vy pripravení na krok vpred? Ste pripravení opäť sa radovať zo života? Autorkine slová vás naplnia odhodlaním postaviť sa tvárou v tvár novému začiatku a ukázať svetu svoju vnútornú silu. Dielo vás chytí za srdce - a veľmi rýchlo pochopíte, ako sa natrvalo zmieriť s minulosťou, získať naspäť sebavedomie a nájsť v živote ozajstné šťastie.

Sila osudovej príťažlivosti - Cyndi Dale


Ak ste unavení zo svojej minulosti, pochybujete o vlastnej hodnote, hľadáte dôvod opakujúcich sa zlyhaní vo vašom živote, všetky potrebné odpovede na vaše otázky nájdete v tejto knihe. A čo je najdôležitejšie, nájdete i otázky a pocity, ktoré tak dlho spočívali potlačené hlboko vo vašom vnútri. Pustite sa do vzrušujúceho dobrodružstva, na konci ktorého vás čaká naplnenie, pochopenie, spokojnosť a schopnosť prijať to, čo si skutočne zaslúžite. Odhodlajte sa na cestu, na ktorej sa odpútate od viny, nevraživosti a hanby, a centrom vášho života prenikne milosrdenstvo. Vložte sa do láskavých rúk božstva a nechajte sa ním viesť na ceste k novým úspechom.

Od toho chlapa ruky preč - Natasha Burton, Julie Fishman, Meagan McCrary


Žiadny chlap nie je stopercentný, ale od niektorých radšej ruky preč! Mnohým divokým žrebcom ide len o jedno - dostať vás do postele a v záujme radovánok sú schopní majstrovských pretvárok. Ďalší skáču zo vzťahu do vzťahu alebo sa nevedia odstrihnúť od predchádzajúcej partnerky. Pozor aj na lakomcov, čo počítajú každý cent a tých, čo s každou sprostosťou volajú mamičke. Chlapi, s ktorými si radšej nezačínajte! Jednoducho, nájsť toho správneho chlapa býva riadna fuška. Konečne sú tu skvelé tipy, ktoré vám síce neposkytnú návod, ako nájsť pána dokonalého, ale po jeho prečítaní sa budete na mužov pozerať bez ružových okuliarov a dobre si rozmyslíte, či tie jeho malé nevinné chybičky nie sú náhodou predzvesťou katastrofy.

Šťastná mama - Meagan Francis


Tento vtipný a rozkošný návod ako byť šťastnou matkou vám ukáže tú správnu cestu, ktorou sa treba v materstve uberať. Desať tajomstiev, ktoré vám pomôžu užívať si materstvo, si zamilujete. Nezabudnite, že všetky mamy potrebujú spriaznené duše, trochu zvoľniť, stanoviť si nižšie ciele, ale nezabudnúť ani na oteckov. Vtipné a duchaplné finty ako ignorovať vševediace vtierky, ale i to, ako sa tešiť z detí a užívať si materstvo, vám spríjemnia nielen dni na materskej. Okrem postrehov a rád autorky v knihe nájdete i množstvo vyznaní obyčajných matiek, ktorých zážitky sú presne také ako vaše.

Pracujúca mama - Návod na prežitie - Suzanne Riss, Teresa Palagano

Táto kniha je zaujímavým návodom k tomu, ako zvládať stres a zároveň si trošku viac vychutnávať život. Nájdete tu zaujímavé tipy a triky, ako si zachovať zdravý rozum doma aj v práci, keď máte malé deti. Kniha vám ukáže, ako zvládnuť aj tehotenstvo a prvé problémy, ktoré s tým v práci vznikajú.
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu