Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exkluzívna ponuka: Bestsellery od Jo Nesbo v akcii!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (9)
Ilustračné foto

Spisovateľ Jo Nesbo jednoznačne patrí medzi najúspešnejších autorov tzv. severského krimi. Jeho diela si obľúbili milióny čitateľov po celom svete, za čo získal množstvo ocenení. Ak patríte k jeho priaznivcom alebo jednoducho milujete knihy s dávkou napätia, určite by ste si nemali nechať ujsť aktuálnu ponuku internetového obchodu iPark.sk. E-shop ocenený zlatým certifikátom spokojnosti zákazníkov ponúka jeho vybrané tituly vo veľmi výhodnej cene. A využite možnosť vyzdvihnutia tovaru v 50-tich odberných miestach po celom Slovensku ZDARMA!

Všetko za 8 €! V tomto duchu sa nesie výpredajová akcia, ktorú si pre vás pripravil internetový obchod iPark.sk. Pozor, akcia trvá iba do 31.10.2014. Vyberte si niektorý z ponúkaných titulov (nielen Jo Nesbo) a ušetrite peniažky vďaka špeciálne zníženej cene. Kompletný prehľad titulov za akciovú cenu 8 € nájdete >>TU<<. Ak nechcete platiť za poštovné, zvoľte si v nákupnom košíku ako spôsob vyzdvihnutia tovaru osobný odber. Potom si stačí už len vybrať jedno z päťdesiatich odberných miest po celom Slovensku. Knihy si tam prevezmete bez poplatku za doručenie.

​​

Polícia - Jo Nesbo

Dej knihy od Jo Nesba Polícia sa začína v nemocnici v Osle, kde leží zranený človek v kóme. Polícia ho prísne stráži a nikto sa nesmie dozvedieť jeho meno. V tom istom čase nájdu zabitého policajta na mieste, kde bola v minulosti spáchaná vražda, ktorú neúspešne vyšetroval. Keď k nemu pribudnú ďalší dvaja zavraždení kolegovia, je jasné, že nejde o náhodu. Všetkých zabili mimoriadne brutálnym spôsobom a spájajú ich nevyriešené prípady z minulosti. Kto trestá políciu za zbabrané vyšetrovania? Neexistujú žiadne stopy a ani najlepší policajný inšpektor Harry Hole nie je k dispozícii. Dokáže ho niekto nahradiť?

Pancierové srdce - Jo Nesbo

Nórskymi médiami sa šíria poplašné správy. Našli sa dve mŕtve ženy utopené vo vlastnej krvi. Vrah po sebe nezanechal stopy, policajné vyšetrovanie sa nehýbe z miesta a Harry Hole, jediný človek, ktorý by mohol pomôcť, zmizol. Ukrýva sa v špinavých ópiových brlohoch Hongkongu, aby unikol nielen veriteľom, ale najmä traume zo svojho posledného prípadu. Len čo sa vráti do Osla, vrah udrie znova. Navonok sa zdá, že obete nemajú nič spoločné. Avšak Harry zistí, že všetky ženy strávili noc v tej istej odľahlej horskej chate. Inšpektor čoskoro pochopí, že má do činenia so psychopatom, ktorý vraždí hostí jedného za druhým.

Spasiteľ - Jo Nesbo

Píše sa august 1991. Na letnom tábore Armády spásy je znásilnená štrnásťročná dievčina. O 12 rokov neskôr v Osle panuje nielen adventná atmosféra, ale aj najväčší mráz za posledných dvadsaťštyri rokov. Armáda spásy organizuje na námestí bratov Egerových tradičný predvianočný pouličný koncert. 16. decembra v podvečer sa do zvukov hudby ozve výstrel. Vojak stojaci pri kotle s polievkou padá mŕtvy k zemi. Chorvátsky nájomný vrah s červenou šatkou okolo krku dokončil svoj ​​posledný úlohu a opúšťa nepozorovane miesto činu. Jeho let do Záhrebu je však kvôli hustému sneženiu zrušený. No nasledujúceho dňa pri pohľade do ranných novín zistí, že zastrelil nesprávneho muža...

Bohyňa pomsty - Jo Nesbo

Inšpektor Harry Hole vyšetruje lúpež a vraždu, ktoré sa udiali pri bankovom prepade. Zároveň mu osud nadelí i osobné problémy. Stáva sa podozrivý z vraždy svojej expriateľky Anny, ktorú nájdu mŕtvu v jej apartmáne. V osudnú noc sa stretli, aby definitívne potvrdili svoj rozchod. Ráno sa Harry budí s obrovskými bolesťami hlavy a vôbec nič si nepamätá. Keďže bol posledný človek, ktorý mal Annu vidieť živú, podozrenie padá naňho... Kto zabil Annu? A kto je bankovým lupičom a vrahom? Je možné, aby tieto násilné činy vykonala jedna a tá istá osoba?

Snehuliak - Jo Nesbo

Dej príbehu sa odohráva v chladnom Novembri v Osle. Napadne prvá snehová prikrývka. Jonas sa zobudí uprostred noci a príde na to, že jeho matky niet. Pohľadom z jeho okna sa mu naskytá výhľad na mesačným svitom ožiareného snehuliaka, ktorý má na krku ružovú šálu. Je to šála jeho matky. Inšpektor Harry Hole, ktorý má na starosti tento prípad, nachádza spojenie medzi listom ktorý obdržal od Snehuliaka a zmiznutím Jonasovej matky ako aj zmiznutím iných žien. Každá žena zmizla presne v deň keď napadol prvý sneh.  Ako sa jeho vyšetrovanie prehlbuje, objaví sa niečo iné. On sám sa stáva postavou v hre, ktorej pravidlá určuje a mení sám vrah.

Zrada - Jo Nesbo

Počas návštevy amerického prezidenta v Nórsku policajt Harry Hole omylom zastrelí agenta americkej tajnej služby. Vzápätí sa do Nórska dostáva zbraň, používaná atentátnikmi na celom svete. Pripravuje sa v krajine politicky motivovaná vražda? Na koho má byť zbraň Märklin použitá? Harry Hole odhalí stopu, ktorá vedie k nórskym vojnovým veteránom, bojujúcim v druhej svetovej vojne na strane fašistov pri Leningrade. Akú úlohu v tomto spiknutí hrajú neonacisti z baru U Herberta? V uliciach Oslo sa roztápa sneh a odhaľuje príbeh, v ktorého strede stojí vrah odhodlaný pomstiť zradu. Sedemnásty máj má byť jeho posledným veľkým vystúpením.

Diablova hviezda - Jo Nesbo

Hlavné mesto Nórska Oslo sužujú tropické horúčavy. V jednom z bytov v centre sa na strope objaví hnedastá škvrna a do hrnca s variacimi sa zemiakmi padá kvapka krvi. Na podlahe svojho bytu na ulici Sofies gate leží inšpektor Harry Hole – namol opitý a opustený. Navyše vie, že o štyri týždne príde aj o prácu. Pri telefonáte z policajnej stanice precitne z alkoholického opojenia. Polícia našla zavraždenú ženu s odseknutým prstom na ruke. Harry Hole dostáva ešte poslednú šancu. Má však spolupracovať s jediným kolegom, ktorý v tom čase nie je na dovolenke – je ním Tom Waaler. A teplota v Osle má v najbližších dňoch ďalej stúpať...

Headhunters - Lovci mozgov - Jo Nesbo

Roger Brown pokladá sám seba za najlepšieho a najväčšmi nedoceneného headhuntera – lovca mozgov v Nórsku. Má príliš peknú manželku, príliš drahú vilu a žije si nad pomery. Kontakty získané vďaka práci využíva na krádeže umeleckých diel. Na vernisáži sa zoznámi s Clasom Grevem, dokonalým kandidátom na akýkoľvek manažérsky post. Šarmantný muž a miláčik žien vlastní obraz od Rubensa v hodnote stoviek miliónov nórskych korún. Ak by sa Brownovi podarilo obraz získať, vyriešil by svoje finančné problémy a uspokojil nároky manželky Diany.V Greveho byte však odhalí niečo, o čom by radšej nevedel. Zrazu je všetko inak. Každý niečo chce, ale nikto to nedostane zadarmo. Musí ísť cez mŕtvoly. Lov sa môže začať!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu