Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bestsellery v akcii: Nakupujte teraz so zľavou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (12)
Ilustračné foto

Vychutnajte si jeseň s dobrou knihou! A ešte aj výrazne ušetrite. Internetový obchod iPark.sk, ktorý získal zlatý certifikát spokojnosti zákazníkov, si pre vás pripravil super ponuku. Desiatky publikácií za skvelé ceny. Nechajte sa inšpirovať.

Všetko za 8 €! V tomto duchu sa nesie výpredajová akcia, ktorú si pre vás pripravil internetový obchod iPark.sk. Vyberte si do 15. 10. 2014 niektorý z ponúkaných titulov a ušetrite peniažky vďaka špeciálne zníženej cene. Kompletný prehľad titulov za akciovú cenu 8 € nájdete tu>>

 

Dva životy - Táňa Keleová-Vasilková

Román rozpráva príbeh dvoch žien, priateliek. Anna, prekladateľka, žije s manželom a dvoma dcérkami a na prvý pohľad jej nič nechýba. V skutočnosti je to však trocha inak... Veronika, učiteľka, žije s devätnásťročnou dcérou a vôbec ju netrápi, že v jej živote nie je nijaký muž. Život je však plný prekvapení...

Ranč u starého otca - Táňa Keleová-Vasilková

Julka, hlavná hrdinka príbehu, sa po rozvode presťahuje s dcérou na samotu, do domu, ktorý zdedila po milovanom starom otcovi. Rozhodne sa žiť inak, začať odznova. Dom prerobí na malý penzión, v ktorom hosťom ponúka oddych v oáze ticha, domácu stravu a možnosť výjazdov na koni. Lenže ani vzdialenú samotu neobchádzajú citové vzplanutia, trápenia a problémy... Príbeh je okorenený nielen rôznymi situáciami s ubytovanými hosťami, ale vykresľuje aj Julkin vzťah k dcére, študentke veterinárstva, a k priateľkám.

Partner - John Grisham

Patrick zobďaleč pozoroval svoj vlastný pohreb. O šesť týždňov zmizla z jeho bývalej firmy obrovská suma peňazí. Od tej chvíle nikto nepochyboval, že Patrick žije. Po dlhom pátraní ho našli a mučili, aby im prezradil, kde sú peniaze. To však nevedel ani on, pretože jeho priateľka Eva ich na jeho pokyn predisponovala na iné kotná a čísla účtov mu neprezradila. Od tejto chvíle sa začne rozmotávať klbko starostlivo naplánovaných podvodov, korupcie a intríg. Podarí sa Patrickovi oslobodiť z obvinenia zo sprenevery, vraždy a podvodu?

Odvolanie - John Grisham

Politika vždy bola špinavá hra. Odteraz to platí aj o súdnictve. Do preplnenej súdnej siene sa vracia porota so šokujúcim verdiktom proti veľkej spoločnosti, ktorej patrí továreň na výrobu chemikálií. Továreň obvinili z nelegálnej skládky toxického odpadu a znečistenia zdroja pitnej vody v mestečku v južnom Mississippi, čo spôsobilo zvýšený výskyt rakoviny u jeho obyvateľov. Spoločnosť Krane sa odvolá na mississippský najvyšší súd, pozostávajúci z deviatich sudcov, ktorí majú rozhodnúť. Kto sú tí deviati? Ako budú hlasovať? Odvolanie je pôsobivý, aktuálny a šokujúci príbeh plný politických a právnických intríg, ktorý udrží čitateľa v napätí až do konca.


Zóna nadšenia - Jozef Banáš

Píše sa rok 1968. Hlavný hrdina, 22-ročný študent Jozef, sa v júli zaľúbi v Kyjeve do Ukrajinky Alexandry a v auguste sa vo Vysokých Tatrách zoznámi s nemeckým študentom Thomasom, ktorý sa v osudnú noc z 20. na 21. augusta vracia späť do Nemecka. V tú istú noc prichádza do Československa cez východnú hranicu Alexandra ako príslušníčka sovietskej okupačnej armády. Z lásky k Jozefovi chce dobrovoľne pomôcť Čechom a Slovákom v boji s údajnou kontrarevolúciou. Okupácia preruší priateľstvo a lásku mladých ľudí, no spôsob, akým sa v nasledujúcich tridsiatich siedmich rokoch prepletú osudy hlavných protagonistov, vyráža dych.
 

Brida - Paulo Coelho

Na svojej ceste stretne Brida múdreho muža a ten ju naučí, ako treba prekonať strach, a ženu, ktorá ju naučí tancovať na skrytú hudbu sveta. V Bride vidia dar, ale ona sama musí prejsť cestou objavenia. Na ceste za osudom sa Brida snaží nájsť rovnováhu medzi svojimi vzťahmi a svojou túžbou zmeniť sa. Skutočný príbeh jednej z najmladších učiteliek čarodejníckej tradície je vyrozprávaný rovnakým rozprávačským štýlom, ktorému dielo Paula Coelha vďačí za široký ohlas na celom svete. Brida je príbeh o láske, tajomstve a odvahe, o duchovnej stránke lásky a erotickej stránke duchovna.
 

Tisíc žiarivých sĺnk - Khaled Hosseini

Tisíc bolestí a žiaľov. Tisíc túžob a zápasov. Tisíc podôb krásy a lásky sťa tisíc žiarivých sĺnk za hradbami miesta múrmi domov. Chatrč na úpätí hôr nad Herátom a šesťsto kilometrov vzdialené hlavné mesto Kábul. Rámec príbehu dvoch žien, odlišných tak generačne, ako aj sociálne, ktorých životy zmetie dovedna osud surovým šľahom vojny. Vojny, ktorá prinútila milióny ľudí utiecť do cudziny. Násilie, strach a nespravodlivé postavenie žien, ale aj viera, nádej a trvalé hodnoty sa intímne konkretizujú v zápase o prežitie, ochranu rodiny a osobné šťastie hrdinov príbehu, ktorý nakoniec vyústi do poznania dôležitosti odpustenia a služby tým, čo sú v núdzi. Dojímavý príbeh o rodine, priateľstve a sile lásky a obety.
 


Advokáti - John Grisham

Finley a Figg je bezvýznamná právnická firma v chudobnej štvrti Chicaga. Rieši bežné prípady rozvodov, úrazov, šoférovania pod vplyvom alkoholu a sotva zarobí dosť na to, aby prežila. Po dvadsiatich rokoch spolupráce sa Oscar a Wally hádajú ako starí manželia a rozhodcu im robí Rochelle, ich sekretárka a jediná zamestnankyňa. Jedného dňa sa do ich kancelárie doslova vtacká David Zinc, mladý právnik, ktorý ušiel z veľkej firmy v strede mesta, opil sa a nakoniec sa ocitol na prahu firmy Finley a Figg. Keď vytriezvie a uvedomí si, že je bez práce, rozhodne sa tam zamestnať. Firma s novým zamestnancom je pripravená pustiť sa do veľkého prípadu, ktorý by mohol znamenať rýchle zbohatnutie takmer bez práce.
 

Priznanie - John Grisham

Blíži sa poprava nevinného človeka. Zachrániť ho môže iba Travis, ktorý je skutočne vinný. Nemôže uveriť vlastnému šťastiu. Ako plynie čas, vinník zisťuje, že nikto sa nechystá napraviť justičný omyl. Vinník dokonca sleduje proces s nespravodlivo obvineným človekom. A uľaví sa mu, keď porota vynesie verdikt: vinný. Smeje sa, keď si policajti a prokurátori navzájom blahoželajú. Za jeho zločin zatkli a odsúdili na smrť miestnu futbalovú hviezdu Dontého Drumma. Prešlo deväť rokov a Travisa práve podmienečne prepustili z väzenia v Kansase, kde sedel za iný zločin. O štyri dni sa má konať poprava Dontého. Travis má neoperovateľný nádor na mozgu a prvý raz vo svojom mizernom živote sa rozhodne urobiť správnu vec: chce sa priznať. Dokáže vinník presvedčiť právnikov, sudcov a politikov, že sa chystajú popraviť nevinného?
 

Vášeň (Padlí anjeli 3) - Lauren Kateová

Čo ak nájdete spriaznenú dušu v nesprávnom čase? Luce by pre Daniela aj zomrela. A presne to sa deje! Znova a znova. Odnepamäti sa Luce s Danielom stretávajú, no čoskoro ich bolestne rozdelí dávna kliatba. Luce zomiera a zničený Daniel ostáva sám. Sila lásky, strhujúci dej a napätie je pretkané celou knihou. Nechajte pracovať svoju fantáziu v spoločnosti záhadných a tajomných okolností. Knihu nepustíte z ruky, kým ju neprečítate...


 

Vykúpenie (Padlí anjeli 4) - Lauren Kateová

Lucin a Danielov čas sa neodvratne míňa ako piesok v presýpacích hodinách. Na to, aby zastavili Lucifera, potrebujú nájsť miesto, kde na Zem dopadli anjeli. Temné sily ich stále prenasledujú a Daniel nevie, či to dokáže - žiť len pre to, aby znova Luce stratil. A predsa spolu čelia ťažkému súboju. Obete budú veľké. Srdcia zničené. Luce odrazu vie, čo musí prísť. Osud jej určil byť s niekým iným než s Danielom. Kliatba, ktorú spolu znášali, sa vždy týkala len jej - a lásky, ktorú zavrhla. Všetko závisí od jej rozhodnutia. Kto v boji o Luce vyhrá? Prekvapujúce rozuzlenie očarujúcej série Padlí anjeli. Nebesá už nemôžu viac čakať!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu