Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vychádza šokujúci román Slzy predaných dievčat

Obal knihy Slzy predaných dievčat Zobraziť galériu (2)
Obal knihy Slzy predaných dievčat (Zdroj: Motýľ)

Jedinečná kniha Slzy predaných dievčat od Moniky Wurm pod svojím trefným názvom ukrýva oveľa viac, ako čitateľovi na prvý pohľad prezrádza. Nielenže vás od prvej kapitoly strhne priam lavína najrôznejších pocitov, ale krutosťou situácií zostanete často až pobúrení!

Čitateľ sa ponára v knihe Slzy predaných dievčat do zdanlivo pokojného života chudobnej filipínskej polosiroty, ktorej osud nečakane uštedril vo veľmi krátkom čase niekoľko tvrdých rán. Len krátko po znásilnení zlatookej Malaye ju predáva obchodníkom s bielym mäsom jej vlastný, od alkoholu závislý otec. Malaya prestáva byť ľudskou bytosťou a preberá status tovaru… Na strastiplnej ceste do neznámej krajiny nie je sama. V preparovanej skrýši lodného kontajnera sa za neľudských podmienok tlačí hneď niekoľko rovesníčok z jej rodného mesta Manila. Dievčatá netrpia iba neznesiteľnou horúčavou, zápachom či smädom, ale aj krutou smrťou jednej z nich. Malaya prežije aj túto skúšku osudu. Ten si však preňu nachystal oveľa zložitejšiu hru v meste snov, ako ľudia Dubaj radi nazývajú. Vyškolená na profesionálnu spoločníčku s perfektným mejkapom a natrénovaným úsmevom sa podražbe dostáva do rúk muža, ktorý jej zmení život. Kto si však myslí, že v tomto bode príbeh končí, je na veľkom omyle.

Práve tu sa začína skutočná zápletka, ktorá zamieša do búrlivého kotla niekoľko ďalších osudov. Tie sa vyvinú celkom inak, ako by spočiatku čitateľ predpokladal.
Dokáže sa Malaya popasovať s novými stratami, jazvami z minulosti, ale aj neočakávanou láskou, či pozíciou druhej manželky? Je pripravená oddať sa tlejúcej vášni, ktorá ju nečakane pohltí po boku horkokrvného muža? Erotické iskrenie do detailov spracovaných vzrušujúcich opisov dáva knihe nový rozmer, pri ktorom čitateľky a čitatelia vzplanú rovnako rýchlo, ako hlavná hrdinka. 

„Osud, ktorý čakal na svoje naplnenie, sa s Malayou zahrával až do samého konca. Ako celý nevyspytateľný príbeh, podfarbený úlomkami skutočných udalostí dopadne, sa dočítate v románe, pretože -jedinou úlohou osudu je, aby sa naplnil...“hovorí o svojej knižke mladá slovenská spisovateľka Monika Wurm.

Tento príbeh sa rozhodla spracovať po poslednej návšteve Spojených arabských emirátov, kde zozbierala pomerne šokujúce informácie. Tie pomohli vytvoriť dej, ktorý sa síce nikdy reálne neodohral, ale napriek tomu je prepletený vláknami skutočných príbehov osôb, ktoré sa v románe objavujú.

Kniha Slzy predaných dievčat sa nachádza v predpredaji tu>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu