Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jesenný výpredaj: Bestsellery za bezkonkurenčné ceny

Ilustračné foto Zobraziť galériu (11)
Ilustračné foto

Vychutnajte si jeseň s dobrou knihou! A ešte aj výrazne ušetrite. Internetový obchod iPark.sk, ktorý získal zlatý certifikát spokojnosti zákazníkov, si pre vás pripravil super ponuku. Desiatky publikácií za skvelé ceny. Nechajte sa inšpirovať.

Všetko za 8 €! V tomto duchu sa nesie výpredajová akcia, ktorú si pre vás pripravil internetový obchod iPark.sk. Vyberte si do 15. 10. 2014 niektorý z ponúkaných titulov a ušetrite peniažky vďaka špeciálne zníženej cene. Kompletný prehľad titulov za akciovú cenu 8 € nájdete tu>>

Liek na smútok - Táňa Keleová-Vasilková

Bestseller našej najobľúbenejšej spisovateľky. Príbeh Mariky by sa mohol volať aj Straty a nálezy. Rozvíja sa v ňom osud manželky, matky, gynekologičky, ktorá stráca všetko vrátane zmyslu života. Je to príbeh nielen plný bolesti, smútku a samoty, ale aj lásky, prekvapení, ktorými nás život občas až zaskočí, a najmä nádeje.

 
Tá druhá - Táňa Keleová-Vasilková

Príbeh Róberta, Daniely a Aleny vás prekvapivo vtiahne do ich vzťahového trojuholníka. Táto kniha odráža súčasné vzťahy aj v realite a práve tým Vás nenechá chladnými. Príbeh rozpráva o tej druhej a je možné že aj Vy milé čitateľky sa v nej nájdete. Žiadna z nás nechce byť v živote "tá druhá"  a je ochotná bojovať za to, aby bola milovaná a žiadaná všetkými možnými zbraňami. Ako sa vraví, vo vojne a v láske je povolené všetko. V knihe Tá druhá od Táni Keleovej-Vasilkovej sa dozviete, ako to zvláda predstaviteľka - tá druhá a možno vám prinesie aj pokoj na srdci.

 
Víťaz je sám - Paulo Coelho

Riskuj všetko v mene príležitosti a vyhýbaj sa všetkému, čo ti ponúka pohodlný život. Víťaz je sám je podľa Paula Coelha obrazom sveta, v akom žije. Dynamicky sa rozvíjajúci dej sa odohráva počas Filmového festivalu v Cannes. Do zápletky vstupujú producenti, slávni herci, hviezdy filmového neba, štylisti a sériový vrah, ktorý počas festivalu spácha päť vrážd. Kniha odhaľuje zákulisie filmovej slávnosti v Cannes, je obrazom smotánky, elity, ktorá v súčasnosti určuje trend v posudzovaní spoločenských hodnôt. Paulo Coelho odhaľuje čitateľovi pravdivé detaily zo života týchto postáv - jeho román sa stáva svedectvom o kríze hodnôt sveta zameraného na vonkajší efekt. Ak veríš vo víťazstvo, víťazstvo bude veriť v teba.

 
Idioti v politike - Jozef Banáš

Idiot je podľa predstáv väčšiny ľudí človek s mentálnou retardáciou najvyššieho stupňa, hraničiacou s imbecilitou. Idiot však v starej gréčtine značí prvú časť zložených slov s významom odlišný, zvláštny. Idióm je zvláštny, svojrázny gramatický zvrat a pojmom idiot sa označuje zvláštna, odlišná osoba. Idiot bol v starom Grécku zvláštny človek, ktorý sa odlišoval od väčšiny svojou oddanosťou cnostiam a morálke. Preto šiel do politiky. V časoch Perikla človek bez morálky politikom byť nemohol. A ak sa ukázalo, že predsa len bol nemorálny, stihol ho trest vyhnanstva, neraz aj smrti. Kniha Idioti v politike od slovenského spisovateľa Jozefa Banáša je recesistická správa zo študijného pobytu v politike.

 
Správa vo fľaši - Nicholas Sparks

Nicholas Sparks patrí medzi najlepších kronikárov ľudského srdca. Prináša príbeh plný viery v osud a viery v schopnosť milencov nájsť sa, bez ohľadu na to kde sú...
Fľaša našla svoj osud a začala svoju novú cestu. Theresa Osbornová je rozvedená matka dvanásťročného syna, ktorá zdvihne počas dovolenky pri mori na pláži fľašu, v ktorej je list... Príbeh je plný napätia a intenzívnych emócií. Je to lov za pravdou o krehkosti srdca a obrovskej sily lásky.
 
To najlepšie zo mňa - Nicholas Sparks

Každý by rád veril, že večná láska existuje. Aj ona tomu verila, keď mala osemnásť. V roku 1984 boli Amanda a Dawson spolužiakmi na strednej škole. Pochádzali z odlišných sociálnych pomerov, napriek tomu medzi nimi vznikla priam osudová láska. Meštiacka spoločnosť severokarolínskeho mestečka Oriental im ju nedopriala. Sklamaná Amanda odišla študovať na vysokú školu a Dawsona po tragickej autonehode zavreli do väzenia. Nevideli sa celé štvrťstoročie, až kým sa nestretli na pohrebe spoločného priateľa Tucka. Plnia jeho poslednú vôľu a spoznávajú, že staré city sa vracajú s novou silou.
 
Pútnik z Compostely - Paulo Coelho

Pútnik z Compostely je prvý Coelhov bestseller. Rok pred jeho vydaním absolvoval autor trojmesačnú iniciačnú púť po preslávenej a zároveň magickej ceste z južného Francúzska do galícijského Santiaga de Compostela. Tu sa nachádza hrob svätého Jakuba, ktorý podľa legendy priniesol kresťanstvo obyvateľom Pyrenejského polostrova. Cesta svätého Jakuba prechádza územím, ktoré v stredoveku patrilo templárom, tajnému rádu bojovných rytierov. Mágov denník je záznamom udalostí, pocitov a skúšok, ktoré Coelho zažil počas púte, osobnou výpoveďou, v ktorej je autor ako subjekt zároveň objektom - hlavnou postavou príbehu plného lekcií a ponaučení.


 
Záhir - Paulo Coelho

Známy spisovateľ, ktorý rovnako ako Paulo Coelho píše o spiritualite a tiež prešiel Cestu svätého Jakuba, zistí, že jeho manželka, vojnová korešpondentka, zmizla nevedno kam. Pri jej hľadaní musí prejsť mnohými cestami a sledovať veľa stôp. Ako moderný Odyseus odoláva pokušeniam a dáva sa unášať novými vetrami, ktorého ho napokon zavedú ku kľúču potrebnému na úplné odhalenie vlastného ja. V rozprávaní preniknutom postrehmi a úvahami o bohatstve, sláve a manželstve sa spisovateľ ponára sa do hĺbok vlastnej posadnutosti a túžby nájsť príčiny, ktoré ho pripravili o milovanú ženu.
 
Alef - Paulo Coelho

Alef je návrat Paula Coelha ku koreňom. V úprimnom a prekvapujúcom osobnom portréte odhaľuje, ako ho hlboká kríza viery prinútila vydať sa hľadať cestu obnovy a duchovného rastu. Mág sa chce znovu priblížiť k Bohu, a preto sa rozhodne začať celkom odznova: cestovať, skúšať, znovu sa spojiť s ľuďmi a so svetom. Navštívi tri kontinenty: Európu, Afriku a Áziu - a vrhne sa na cestu časom i priestorom, minulosťou i prítomnosťou, aby našiel sám seba. Cestou sa Paulo postupne dostáva z osamotenia, prestáva lipnúť na vlastnom egu, zbavuje sa pýchy, otvára sa priateľstvu, láske, viere a odpusteniu bez strachu pred situáciami, ktoré prináša život.
 

Piata hora - Paulo Coelho

Príbeh je inšpirovaný prorokom Eliášom, ktorý je slávny v židovskej, kresťanskej i moslimskej tradícii práve zápasom o kultúrnu identitu svojho národa. Román vyvolal mimoriadny ohlas a bol označovaný na celom svete za "najočakávanejšia kniha roka". V mnohých štátoch sveta sa hneď po vydaní stala bestsellerom a v rebríčkoch najpredávanejších kníh sa umiestnila na popredných miestach. Paulo Coelho nám rozpráva príbeh proroka Eliáša počas jeho exilu. Pokiaľ sme si strojcami vlastného osudu? To je otázka, ktorú nám Piata hora adresuje a núti nás, aby sme sami hľadali na ňu odpoveď.
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu