Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nedajte sa zmiasť pekným obalom: Nakupujte hlavou a varte srdcom!

Nakupujte hlavou, varte srdcom
Nakupujte hlavou, varte srdcom

Pri posudzovaní toho, čo prospieva a škodí nášmu zdraviu, zastáva jedlo a pitie významné miesto. Poskytuje nám nielen stavebný materiál na udržanie nášho tela a potrebnú dávku energie, ale i potešenie.

Náš životný štýl sa za posledných dvadsať rokov radikálne zmenil. Až príliš ľahko sme podľahli zvodom a pozlátkam konzumnej spoločnosti. Dnes sa väčšina z nás vydáva za nákupom do super- a hypermarketov. Z väčšej časti končia v našich nákupných košíkoch trvanlivé a rozlične chemicky upravované potraviny s obsahom konzervantov, emulgátorov, farbív, aróm, zahusťovadiel, zvýrazňovačov chuti, umelých sladidiel, jednoducho éčok, ktorými sa pri priemyselnom spracovaní potravín väčšinou nešetrí. Konzumácia nezdravých, neprirodzene konzervovaných, umelo dochucovaných a priemyselne upravovaných potravín stále vzrastá.

Šikovný marketing a lákavý obal nám často vsugerujú predstavu o zdravej potravine. Často však ide o pravý opak. Žiaľ, zloženie potravín uvedené na etikete obalu, zdravotný prínos, rozličné značky kvality, ekologickosť výrobku alebo recyklovateľnosť obalu výrobku sleduje len malé percento zákazníkov. Zmeňte to a začnite si to všímať. Urobte ešte viac pre svoje zdravie. Pomôže vám v tom kniha Jarmily Mandžukovej Nakupujte hlavou, varte srdcom.

Vyskúšajte ísť na nákup so skúsenou autorkou Jarmilou Mandžukovou a tá vám ukáže, že nie je mäso ako mäso. Prezradí vám pravdu o kurčatách, či sú morské ryby skutočne kľúčom k zdraviu, a aké "poklady" nájdete ukryté v údeninách.

V knihe Nakupujte hlavou, varte srdcom nájdete aj množstvo užitočných informácií, zaujímavých faktov, ale aj tipy, ako si po domácky urobiť obľúbené pochúťky. Využite túto šancu a ponúknite svojmu telu dobré jedlo a až potom zistíte, ako úžasne sa môžete cítiť, koľko energie získate, koľkých ťažkostí a zdravotných problémov sa zbavíte. Ak budete jesť prevažne jedlo pripravené zo základných potravín, budete oplývať životnou silou a vitalitou. Takto to jednoducho funguje! Takto jednoducho...

Kniha Nakupujte hlavou, varte srdcom sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu