Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávka Halčáková si dokáže privolať anjelov

Slávka Halčáková s knihou Láska z nebies.
Slávka Halčáková s knihou Láska z nebies.

„Viďocítim anjelov. A keď ich potrebujem, tak si ich volám,“ tvrdí známa herečka Slávka Halčáková, ktorá sa venuje podobným ezoterickým záležitostiam, hoci toto slovo nemá príliš rada. „Veľa autorov píše ezoterické a akože duchovné knihy, ktoré sú väčšinou promo na nejaké ich aktivity. Ezoterika momentálne fičí, ale treba si dávať pozor, čo si vyberiete, aby to nebolo len povrchné a nebol to len marketingový ťah,“ vysvetľuje sexi herečka.

Do tejto kategórie však určite nepatrí spisovateľka Lorna Byrneová, ktorú miluje a prečítala všetky jej knihy, vrátane novinky Láska z nebies. „Lorna Byrneová je taká ozajstná, skutočná. U Lorny nejaké biznis pozadie nehrozí! Oslovila ma svojím osobným životným príbehom. Nepíše o tom, čo nezažila a čo skutočne necíti.“

A to sa Slávke Halčákovej páči na jej knihách. Keď ich vraj čítate, je to zvláštny pocit. V divadle sa tomu hovorí „preleziete cez rampu“ – čiže keď ju čítate, akoby ste tam boli s ňou a žijete s ňou jej život, cítite to, čo ona a všetko jej veríte. Nemá to naučené cez nejaké ezoterické semináre, ale skutočne to ide z jej duše a srdca

Láska z nebies ponúka jedinečný pohľad na lásku. Lorna Byrneová v nej vysvetľuje dôvody, prečo máme sami seba tak málo radi, a učí nás, ako môžeme uvoľniť viac z lásky, ktorú sme uzamkli hlboko vo svojom vnútri. A žiť tak šťastnejšie, lepšie, spokojnejšie.

„Lorna podľa mňa nestratila také to základné človečenstvo a srdce. Už len jej životný príbeh je zaujímavý a pridanou hodnotou sú anjeli,“ tvrdí Slávka.
Lorna Byrneová totiž vidí anjelov a rozpráva sa s nimi odmalička. Keď bola dieťaťom, považovali ju za retardovanú, lebo nejavila záujem o svet vôkol seba. Pamätá si, že okrem okolitého sveta vnímala rovnako intenzívne aj anjelov a duše mŕtvych. Vyrastala v chudobnej rodine, neskôr pracovala v Dubline, vydala sa a zažila rodinnú tragédiu.
Dnes Lornu nenavštevujú len chorí hľadajúci uzdravenie a útechu, ale aj teológovia rôzneho vierovyznania, ktorí sa snažia preniknúť do podstaty duchovných záležitostí.

Toto je blízke aj Slávke Halčákovej, ktorá sama robí terapeutické konzultácie. Slávku však udivuje, ako Lorna komunikuje s anjelmi a celým ich svetom. Dáva do toho srdce, dušu a vy jej to veríte. A toto je v dnešnom svete vzácne. „Dnes sa dá zarobiť na všetkom a momentálne je ezoterika IN. Ja naozaj nemám rada slovo ´ezoterika´. Mám prečítaných strašne veľa ezoterických kníh a povedzme si pravdu, väčšina z nich sú braky. Nemajú nejakú výnimočnú literárnu hodnotu. Ale potom sú autori, u ktorých neriešite literárnu hodnotu, ale riešite srdce a silný životný príbeh, osobnú skúsenosť. Toto je prípad Lorny Byrneovej.“

Keď čítate jej knihy, doslova očakávate, že vám prezradí viac a že vás vpustí do svojho života, do svojho srdca. A možno sa tak dozviete čosi aj o sebe, ukáže vám cestu, ako si pomôcť vo svojom živote. „Myslím, že esenciou jej odkazu je žiť pravdu a žiť, kým som. Pritom je úplne jedno, či máte peniaze alebo nejaké iné prostriedky. Keď si človek otvorí srdce, všetko ide ľahšie,“ dodáva Slávka Halčáková.

Prečítala rôzne knihy a pochodila mnohé semináre, ale dôležité je, ako to vníma ona a čo to povie jej. Tie správne návody v knihách asi nikdy nenájdeme. „Som však presvedčená, že každý z nás má svojho anjela ochrancu a že stelesnení anjeli chodia aj po Zemi.“
 

 

Vyskúšajte parfém Slávky Halčákovej
Slávka Halčáková nemá príliš veľa času, naplno sa venuje dvojročnej dcérke Jasmínke, ktorú stále dojčí, ale venuje sa aj elixírom z bio bachoviek.
Bachove kvetové esencie majú na nás mimoriadne priaznivé účinky, pomáhajú navrátiť rovnováhu emočných a fyzických síl, ktoré súvisia s harmóniou tela, mysle a duše. „Ide vlastne o koncentráty Bachových bylín, celé je to postavené na homeopatickej báze a z nich potom zostavujem terapeutické elixíry. Naučila som sa to len nedávno, ale veľmi ma to napĺňa. Tiež si len tak pre seba alebo pre kamarátov vyrábam  terapeutické parfémy z prírodných voňavých silíc.“

Ak teda máte chuť dozvedieť sa viac, alebo vyskúšať si takýto elixír, či parfém, kliknite si na Slávkinu stránku www.slavkahalcakova.sk. „Mám veľmi  veľa plánov, len keby bolo trošku viac času. Ale chystám sa vytvoriť svoj vlastný produkt, ktorý by korešpondoval s tým, čo mi je blízke, čo momentálne prežívam a cítim.“
Viac Slávka prezradiť nechcela. Okrem toho však stíha aj spomínané terapeutické konzultácie pre kamarátov a známych. Zadarmo, telefonicky alebo osobne. „Toto ma naozaj napĺňa,“ dodáva známa televízna a dabingová herečka.

Práve sa začítala do knihy svojej obľúbenej Lorny Byrneovej Láska z nebies. Po jej prečítaní vraj budeme o láske uvažovať inak. Kniha prebudí lásku, ktorá v nás drieme, vďaka nej objavíme v sebe viac súcitu, viac šťastia, nájdeme silu zmeniť svoj život a pomôžeme zmeniť život aj ľuďom okolo seba.

Všade totiž hľadáme chyby či nedostatky a to v nás prebúdza pocit nespokojnosti s naším životom. Pritom máme možnosť rozhodovať sa a vybrať si.
Lorna zdôrazňuje, že nesmieme zatvrdiť svoje srdcia a dovoliť nenávisti, aby nás ovládla.
Vystríha nás pred bolesťou a nerealistickými očakávaniami v partnerskej láske.

„Anjeli mi hovoria, že láska je najmocnejšia sila na svete.
Láska nám ukazuje správnu cestu a vedie nás vpred.
Láska je hodnota, pre ktorú sa oplatí žiť.“

Lorna Byrneová

Svetoznáma írska mystička Lorna Byrneová bola vlani na návšteve Slovenska a na jej autogram čakali fanúšikovia v dlhých radoch. „Všetci máte strážnych anjelov – nezáleží na vašom náboženstva a dokonca, aj keď nie ste veriaci, tak máte svojho anjela,“ tvrdí a zároveň dodáva, že aj my musíme „urobiť“ tú svoju časť vzťahu. Musíme anjela počúvať, riadiť sa tým, čo je správne, aby nám mohol pomáhať.

Kniha Láska z nebies sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu