Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Moderná erotická séria pokračuje. Jedine s ním

(Zdroj: ipark.sk)

Bestsellery Keby som bola tebou a Sama sebou si našli aj na Slovensku desaťtisíce čitateliek. Moderná romantická trilógia s nádychom erotiky pokračuje záverečným dielom Jedine s ním. Už ste odhalili pravdu o Rebecce vďaka nájdenému denníku plnému erotických zážitkov... Odhalili ste aj tajomstvo mladej učiteľky Sary, ktorá podľahne vášni búrlivého umelca Chrisa. A teraz autorka hitov Lisa Renee Jonesová konečne odhalí všetky ostatné nevypovedané tajomstvá...

Charizmatický búrlivák Chris Merit si celkom podmanil Sarinu dušu. Drží ju vo svojej moci a ona sa mu bezvýhradne poddáva. Kvôli nemu podstúpi hocijaké riziko. Ochotne vyhovie všetkým jeho tajným erotickým túžbam, hoci jej občas naháňajú strach.
Tak ako ju aj Chrisa prenasledujú démoni minulosti. Prečo sa tak vyžíva v bolesti a túži po treste?

Umelec si svoje tajomstvá prísne stráži, kým v návale vášne neodhalí všetko, čo ho sužuje a pred čím uniká. Sara musí bojovať s jeho temnými stránkami, aby sa raz preňho stala bezpečným prístavom. Nad všetkým sa však zvíťaziť nedá...

LISA RENEE JONESOVÁ je úspešná americká autorka viac než tridsiatich bestsellerov. Preslávila sa najmä šteklivými románmi pre moderné ženy a svojimi príbehmi vyvolala obrovský rozruch.

Prečítajte si krátky úryvok z knihy Jedine s ním:
Žiadne reči. Žiadna stredná cesta. Všetko alebo nič, Sara. Toto ti ponúkam a ty sa musíš rozhodnúť, či to naozaj chceš. U American Airlines máš rezerváciu na svoje meno. Budem v lietadle. A dúfam, že aj ty.

Chris vyslovil to ultimátum aj s konečným termínom a odišiel. Sedím na posteli svojej najlepšej priateľky, ktorá je nezvestná, a uprene hľadím na prázdne dvere, v ktorých len pred chvíľou stál. Lomcujú mnou emócie a privádzajú ma do šialenstva. Hľadal ma a našiel ma tu. Aj napriek tomu, že sme sa v noci strašne pohádali, chce, aby som ho sprevádzala do Paríža. Chce „nás“ znova nájsť. Ako však môže očakávať, že sa len tak zodvihnem a odídem? Nemôžem len tak odísť, ale… on odchádza. Pri predstave, že by som ho stratila, mi zviera hruď a niekde hlboko vo svojom vnútri viem, že ak ho nechám odísť, stratím ho. Musíme sa porozprávať. Pred odchodom do Paríža musíme prebrať, čo sa stalo minulú noc.

Trhavým pohybom sa natiahnem za telefónom a vytočím Chrisovo číslo nastavené na automatické vytáčanie. Kým čakám na odpoveď, srdce mi v hrudi divo búši.

Telefón vyzváňa a vyzváňa.

Potom sa ozve jeho hlas, hlboký a zvodne chrapľavý. Je to odkazová schránka. Prstami si prechádzam po svojich dlhých hnedých vlasoch a premáha ma bezmocnosť. Nie. Nie. Nie. Toto nie je možné. Toto predsa nemôže byť naozaj. Je toho na mňa priveľa po tom, ako ma Ava v noci takmer zabila. Ako to, že Chris nevie, že toto je práve teraz na mňa už priveľa? Chce sa mi vrieskať na telefón.

Znova vytočím číslo, dlho počúvam neznesiteľné vyzváňanie a znova počujem odkazovú schránku. Dočerta! Musím sa pokúsiť zastihnúť ho doma, ešte predtým ako odíde na letisko.

Vyskočím a ponáhľam sa ku dverám a keď ich zamkýnam, trasú sa mi ruky. Modlím sa, aby bola Ella v bezpečí a vrátila sa z Európy. Nemôžem si pomôcť, jej odmlka mi pripomína ticho, ktoré obklopilo Rebeccu. Keď vykročím do tmavej chodby pred Elliným bytom, chvejem sa. Želám si, aby som bola v Chrisovom náručí. Želám si, aby som dokázala zabudnúť na to peklo, keď Ava zabila Rebeccu a potom sa pokúsila zabiť mňa.

Z parkoviska sa obzriem po bytovom dome a stiahne mi žalúdok. „Ella je v poriadku,“ presviedčam sa, keď odomkýnam svoj strieborný Ford Focus. Vkĺznem dnu. Je mi jasné, že na cestu do Paríža mám dva dôvody: je to Chris a Ella. Kvôli nim. Stoja za to.

Cesta do bytu, ktorý obývam spolu s Chrisom, mi trvá necelých pätnásť minút, ale teraz mi to pripadá ako celá večnosť. Keď vojdem na príjazdovú cestu pred štýlovou výškovou budovou, som neuveriteľne napätá. Kľúče podám novému portierovi, ktorého nepoznám. „Počkajte tu s mojím autom, prosím.“ Zjavne úplne vážne zvažujem, že na to letisko pôjdem.

Ale aj keby som tam šla, neznamená to, že nastúpim do lietadla. Ešte nie. Nie takto. Presvedčím Chrisa, aby cestu odložil.

Chvatne prejdem halou, sotva ju vnímam. Nastúpim do výťahu. Dvere sa zavrú a ja som zrazu absurdne nervózna z toho, že ho uvidím. Je to pochabé. Je to Chris. Nemám žiadny dôvod, aby som z neho bola nervózna. Milujem ho. Milujem ho tak ako nikdy nikoho iného. Výstup na dvanáste poschodie je napriek tomu mučivý. Ľutujem, že som sa portiera nespýtala, či je Chris tu.

„Prosím, buď doma,“ šepkám si cestou, „buď doma, prosím.“

Zacengá zvonček výťahu a dvere sa otvoria. Chvíľu iba hľadím na otvorený priestor pri vchode do nášho bytu. Nášho bytu. Bude to ešte stále náš byt, ak s ním nepôjdem do Paríža? Iba minulý týždeň sa predo mnou stiahol a uzavrel a nedovolil mi, aby som mu pomohla prekonať bolesť zo straty Dylana, ktorý mu umrel na rakovinu. Mala som pocit, že mi odoprel náš spoločný „domov“. Prisahal, že sa to nestane znovu, že sa už nikdy znova nebudem cítiť taká stratená, lenže budúcnosť je tu a teraz a ja sa cítim stratená.

Stratená bez neho.

„Chris!“ zavolám z chodby, no jedinou odpoveďou mi je ticho. Dva kroky po byte a cítim takú vnútornú prázdnotu ako ešte nikdy. Nie je tu. Odišiel.

Pomaly sa otočím k obývacej izbe, ktorá je pod úrovňou ostatnej časti bytu, a k oknám, ktoré sa rozprestierajú cez celú výšku steny. Preniká cez ne ranný úsvit, ktorý sa zakráda cez mesto. Zaplavujú ma spomienky, množstvo spomienok na nás s Chrisom v tejto izbe a v tomto byte. Cítim jeho vôňu a takmer aj jeho chuť. Bezmála ho cítim. Potrebujem ho cítiť.

V tlmenom svetle pohľadom zachytím niečo na okne. Je to odkaz prilepený na skle. Pocítim ťažobu na hrudi a uvedomím si, že je presne na tom istom mieste, na ktorom sme sa s Chrisom kedysi milovali. Zakúsila som vtedy horúčavu a vášeň a, áno, aj strach z pádu. A že som veru prepadla. Jemu.

Zídem po schodoch popri nábytku a strhnem odkaz z okna.

Kniha Jedine s ním sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu