Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ako vyzerá skutočný život v mafii? Zločiny, sexuálne orgie a osobné tragédie!

Život v newyorskej mafii: Ako to skutočne chodí?
Život v newyorskej mafii: Ako to skutočne chodí? (Zdroj: ipark)

Mafia bola najväčším a najbohatším podnikom v Amerike - príliš nebezpečným a smrtiacim, až kým ju zvnútra nezničili drogy, chamtivosť a úpadok tradičných hodnôt zločineckých rodín. A muži, ako bol Sal Polisi. Ak vás fascinuje tematika mafiánov a chcete vedieť, ako to vo svete drsných mužov naozaj chodí, potom je kniha Klub u Sinatru určená práve pre vás. Dozviete sa informácie, o ktorých ste doteraz možno nepočuli ani z televízie.

Narodil sa v Brooklyne - na rovnakom mieste, ktoré stvorilo podnik na zabíjanie v mene Ala Caponeho a Johna Gottiho, budúceho krstného otca. Na skutočného gangstra dorástol u Colombovcov - jednej z piatich veľkých newyorských rodín - práve v čase, keď sa mafia dostala na vrchol a disponovala obrovskou mocou a bohatstvom.

Sal Polisi viedol nelegálny nočný hazardný klub U Sinatru, kráľovstvo zločinu a miesto, kam chodili oddychovať príslušníci nastupujúcej generácie mafiánov ako John Gotti, Henry Hill, Jimmy Burke a Tommy DeSimone. Pre Polisiho to bolo vzrušujúce obdobie okorenené množstvom bankových lúpeží, prepadov kamiónov a ďalších špinavých záťahov. Keď ho zatkli za obchodovanie s drogami a už mal dosť všadeprítomného krviprelievania, prevrátil kabát a stal sa tým, čo sa mu po celý život hnusilo - zradcom.

V strhujúcej knihe Klub u Sinatru Polisi opisuje svoje zločiny, sexuálne orgie a osobné tragédie. Rozpráva príbeh newyorskej mafie tak, ako ho zažil priamo na ulici. Ak vás zaujíma, ako to vo svete silných mužov naozaj chodí, potom je publikácia určená práve pre vás. 

Kniha Klub u Sinatru sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk so zľavou 20%>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu