Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Záhady staroveku na Slovensko prinesie švajčiarsky spisovateľ Erich von Däniken

Erich von Däniken
Erich von Däniken (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Do troch slovenských miest zavíta v máji v rámci prednáškového turné Tajomný Egypt a iné záhady staroveku švajčiarsky spisovateľ Erich von Däniken. Niekoľko týždňov po svojich 79. narodeninách bude autor diel o mimozemskom ovplyvňovaní ľudskej kultúry prednášať 13. mája v bratislavskom Dome odborov - Istropolis, 14. mája v trnavskom Dome kultúry a 15. mája v Trenčíne.

Na prednáškach vraj nebude chýbať tajomná atmosféra, ale ani poriadna dávka humoru. Tentoraz zavedie Däniken zúčastnených prostredníctvom prednášok do Egypta, kde vraj budú môcť nahliadnuť do oblastí, kam sa bežný turista nedostane, ale aj na miesta, ktoré vraj vôbec nemali existovať. Dvojhodinové prednášky budú sprevádzané veľkoplošnou projekciou a budú ich tlmočiť z nemčiny do češtiny. Na záver sa bude konať autogramiáda.

Prvotina Ericha von Dänikena Spomienky na budúcnosť s hypotézou o návštevách z cudzích hviezd na Zem v praveku vyšla v roku 1968. Napísal aj ďalšie knihy s touto tematikou ako Späť ku hviezdam (1969), Zjavenia (1974), Dôkazy (1977) a ďalšie. Aj dnes cestuje po celom svete a prináša dôkazy o svojej teórii. Píše knihy a ročne organizuje niekoľko desiatok prednášok. Venuje sa tiež filmovej tvorbe. 

Pútavé diela z pera švajčiarskeho spisovateľa Ericha von Dänikena nájdete v internetovom obchode iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu