Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Miro Jaroš a jeho veselé zúbky

Miro Jaroš a jeho veselé zúbky Zobraziť galériu (8)
Miro Jaroš a jeho veselé zúbky (Zdroj: Ikar)

Chytľavý refrén, skvelé video a fantastická pesnička. Veselé zúbky Mira Jaroša spolu s Bystríkom a Robom Pappom, má na Youtube už 300.000 videní a teraz vychádza jej knižná podoba. S textom, ukážkami ako si treba čistiť zuby, ilustráciami Bibka a Bibky a nechýba priložené CD.

Pozrite si všetkých 7 knižných tipov portálu Topky.sk.

Gwind: Nezabiješ!
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ikar)

Gwind: Nezabiješ! (Lívia Hlavačková)
Výborná obálka a napínavý príbeh. A čo ma najviac teší – od slovenskej autorky. Z knihy cítiť, že autorka miluje fantasy, má dobrú fantáziu a využíva originalitu i uvoľnenosť toho žánru. Tak ako si ona možno oddchýche od reality pri písaní fantasy, vy si môžete vychutnať čítanie o vysokoškoláčke Anne, ktorá sa náhle objaví vo zvláštnom svete, kde ju zajmú nájomní vrahovia. Hoci doteraz bola pre ňu vražda čosi nepredstaviteľné, teraz sa zabíjanie stáva jej súčasťou...aby prežila.

Krásna pokušiteľka
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ikar)

Krásna pokušiteľka (Tracy Anne Warrenová)
Jedna z najlepších súčasných spisovateliek historických romancí z regentského obdobia T.A.Warrenová je tu s novinkou, pri ktorom určite zaplesá každé ženské srdce. Bratia Byronovci sú divokí, skazení a nebezpeční, no zároveň neodolateľní, takže ich zvodom podľahne nejedna žena. Edward má všetko, no chýba mu manželka a tak sa rozhodne oženiť s Claire, s ktorou je zasnúbený od detstva. Na jeho prekvapenie – Claire sa odmieta vydať bez lásky a tak jej Edward musí dokázať, že ju naozaj miluje.

Všetko o aure
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ikar)

Všetko o aure (Richard Webster)
Vďaka tejto knihe objavíte, ako auru využiť, aby ste nadobudli dobré zdravie, neochvejnú vieru a úspech v každej sfére života. Vraví sa, že existuje niečo medzi nebom a zemou...prečo by to nemohla byť aura. Akési elektromagnetické vyžarovanie okolo každého z nás. Farebné prstence. Čosi, čo mnohí cítime, ale nevidíme. Tak sa to naučte vidieť a využite to: vďaka aure dokážete rozpoznať náladu druhých ľudí, odhalíte ich pocity, viete to využiť na liečenie či zvýšenie vitality. 

Aj vdovy chcú žiť
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ikar)

Aj vdovy chcú žiť (Becky Aikmanová)

Šesť manželstiev. Šesť zlomených sŕdc. A jeden spoločný začiatok. Aikmanová napísala na základe magnetofónových záznamov a poznámok z rozhovorov príbeh žien, ktoré sa vďaka nej stali priateľkami, spoločne sa učili ďalej žiť, menili svoje životy a púšťali sa do mnohých dobrodružstiev. V knihe sa delia o všetky zážitky, ktoré so sebou prinášajú schôdzky s mužmi, rodičovstvo, sťahovanie, práca a opätovné objavovanie samých seba. Na ich stretnutiach nechýbal humor a odvaha prekonať nepriazeň osudu.

Veselé zúbky
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ikar)

Veselé zúbky

Aj najmenšie detičky majú svoje knižky:) Vydavateľstvo Ikar začína vydávať edukatívne knihy, prostredníctvom ktorých sa deti predškolského veku môžu hravou formou naučiť hygienické návyky alebo pravidlá slušného správania. Hneď prvá knižka vyzýva – nauč sa správne umývať zúbky a zaspievaj si pri tom veselú pesničku. Tú naspievali Miro Jaroš, Bystrík a Robo Papp – na youtube má už 300.000 videní a teraz je k nej aj knižočka. Priložené CD je samozrejmosťou!

Nevera na dva ťahy
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ikar)

Nevera na dva ťahy (Beata Štrauchová)

Ak je Boh láska, je milovať hriech? Pýta sa autorka na úvod príbehu...hlavná hrdinka Marína by vedela rozprávať o rôznych polohách lásky i nelásky. V manželstve sa nudí, ubíja ju stereotyp, všednosť a jedného dňa podľahne vyšportovanému mladíkovi, ktorý sa do nej zamiloval doslova na život a na smrť. Aj Marína stratí hlavu, spadne do vášnivého vzťahu...no idylické chvíle sa čoskoro zmenia na nočnú moru, od ktorej ju oslobodia až tragické udalosti. 

Môj tajný zápisník
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ikar)

Môj tajný zápisník

Rýchlo ho otvor! Možno ťa čaká niečo pekné – sľubuje na prvých stranách táto knižka.  

Výrazná obálka a výborná zábava pre dnešné dievčatá. Vo vnútri nádjete farebné zrkadielka, trendové nechty, znamenia horoskopu, maľovanie tváre, tipy na výnimočné dni, reč tela, karnevalovú masku, tanečné štýly aj osudové čísla. Jednoducho, tento zápisník sa stane nerozlučným spoločníkom každej mladej dámy. A bez obáv, že čosi prezradí, mu môže zveriť všetky svoje tajomstvá:)

Milan Buno, knižný publicista

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu