Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Máte radi knihy, ale nemáte na ich čítanie čas?

Máte radi knihy, ale nemáte na ich čítanie čas? Zobraziť galériu (5)
Máte radi knihy, ale nemáte na ich čítanie čas?

V dnešnej uponáhľanej dobe je pre mnohých čítanie kníh nedostupným luxusom. Využite čas pri cestovaní či športe. Vyskúšajte audioknihy.

Spomínate si ešte, kedy ste prečítali poslednú knihu? Koľko ste ich prečítali za posledný rok? Ktorá bola posledná? Mnohí po zodpovedaní všetkých troch otázok zistia, že odpoveď na prvú či druhú nemusí byť úplne pravdivá. V dnešnej uponáhľanej dobe je čítanie skutočným luxusom. Radi by sme si ho dopriali, no nemáme z mnohých dôvodov čas. Alternatívou sú audioknihy. Vo svete mimoriadne obľúbená forma „čítania“ je dostupná už aj u nás. Audiokniha pri tom nie je žiadna novinka, rozprávky sme počúvali už na platniach, kazetách či neskôr na CD. Venovať audioknihe sa môžete pri športovaní, šoférovaní či cestovaní, ale aj pri ležaní na pláži alebo oddychu doma na gauči. 

Byť kapitánom ponorky a plaviť sa 10 tisíc míľ pod morom či ocitnúť sa v koži drsného policajného vyšetrovateľa na stope masového vraha sa vďaka audioknihe môžete prakticky kedykoľvek a kdekoľvek. Stačí si knihu jednoducho stiahnuť vo forme mp3 do svojho počítača, tabletu, telefónu či osobného prehrávača.  

Chystáte sa na dovolenku, ale nestihli ste si kúpiť dobrú knihu na cestu či relax pri mori? Alebo ste na dobrú knihu dostali chuť skrátka počas víkendu, ale kníhkupectvo nie je po ruke?

Audiolibrix je dostupný stále. Portál www.audiolibrix.com je plný audiokníh pre vás. Máte chuť na krimi, poviedku či radšej by ste sa preniesli niekam ďaleko do fantasy sveta? Stačí iba pár klikov, a vďaka audioknihe sa prenesiete aj za hranice fantázie. Využite svoj čas čo najefektívnejšie. Pri audioknihe sa aj ranná zápcha na ceste do práce bude zdať krátka. 

Audiokniha síce nevonia, ale ani nezaberá žiadne miesto doma v poličkách či na cestách v taške alebo kufri. Je cenovo dostupnejšia, ale keďže nie je tlačená na papier aj ekologickejšia. A vaša predstavivosť bude zamestnaná rovnako ako pri klasickej knihe. Započúvajte sa do hlasov Richarda Stankeho, Ľuboša Kostelného, Jiřího Lábusa či vypočujte si „evitovku“ v podaní Michaely Čobejovej.

Audiolibrix je nový slovenský portál, určený všetkým ktorí radi čítajú, no jednoducho na to nemajú z akéhokoľvek dôvodu čas. Audiolibrix ponúka audioknihy kedykoľvek a kdekoľvek.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu