Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Finále Pláže 33 rozhodol tip: Víťaz Emo dostal zásnubný prsteň!

Emanuel Hirič vyhral Pláž 33, kde získal aj prsteň pre partnerku Martinu Jendrušákovú. Zobraziť galériu (45)
Emanuel Hirič vyhral Pláž 33, kde získal aj prsteň pre partnerku Martinu Jendrušákovú.

BRATISLAVA - Po oznámení predčasného konca šou Pláž 33 sa v sobotu konalo veľké finále. Toho sa zúčastnilo všetkých zostávajúcich sedem účastníkov, ktorých moderátorka Barbora Rakovská postupne vyraďovala na základe diváckych esemes hlasov. Do úplneho závera súťažného večera sa prebojovali Daniela Biháryová (24) a Emanuel Hirič (28). V rámci troch disciplín sa však o výhercovi nerozhodlo, na rad preto musela prísť tipovacia súťaž. Víťaz navyše okrem 33 000 eur dostal zásnubný prsteň pre svoju lásku Martinu Jendrušákovú (22).

Na Pláži 33 sa dnes konalo veľké finále, v ktorom sa ocitlo až sedem súťažiacich. Moderátorka Barbora Rakovská však ich rady veľmi rýchlo preriedila. Viackrát totiž zastavila hlasovanie a kto mal na konte najmenej esemesiek, musel odísť.

Do absolútneho vyhadzovu sa takto prepracovali Emanuel Hirič a Daniela Biháryová, ktorí si zmerali sily v troch disciplínach. Prvou úlohou bolo postavenie pyramídy z pohárov na šampanské. Pre zisk prvého bodu stačilo naplniť sektom len vrchný pohár tak, aby pretiekol. A to sa rýchlejšie podarilo Emanuelovi.

Vzápätí mohol o víťazovi rozhodnúť výsledok esemes hlasovania. Ak by sa diváci priklonili na stranu Banskobystričana, mal by už dva body a všetko by bolo jasné. Lenže viac sympatií získala Daniela, a tak bol stav nerozhodný.

Tretia disciplína potrápila oboch finalistov. Vedomostný test im dal riadne zabrať a nesprávne odpovede len tak lietali. Lenže rovnako na oboch stranách. Po vyčerpaní otázok mali Daniela a Emo na konte rovnaký počet správnych zásahov. Preto prišla na rad tipovacia súťaž.

O absolútnom výhercovi v šou nakoniec teda rozhodol tip. Otázka znela, koľko trvá hymna Pláže 33. Tmavovláska tipla čas 3:10 a svalovec 3:42. Práve Hirič bol bližšie k správnej odpovedi 3:30, a tak sa mohol vzápätí radovať z výhry 33 tisíc. „Sú to zmiešané pocity. Je to adrenalín, je to radosť, je to šťastie. Je to také, ako keď skoro nabúraš s autom a vykryješ to, tak také rozbúchané srdce. Je to super pocit,” povedal nám k víťazstvu Emo.

Ako nám prezradil, vyhraté peniaze investuje hlavne do podnikania, do vlastného lokálu. No nezabudne ani na svojich najbližších. „Mamči asi nejako spríjemním život. A ešte nejaká dovolenka s Martinkou. Porozdeľujem to, aby to prinieslo ovocie,” predstavil nám svoj plán míňania peknej sumičky.

Okrem peňazí však šikovný barman získal v súťaži aj partnerku, keď sa zamiloval do kolegyne Martiny Jendrušákovej a ona do neho. A hoci pri jej vyhadzove moderátorkou navrhnuté zásnuby odmietol, teraz je k nim už zrejme naklonený pozitívnejšie. Každý súťažiaci totiž počas finálového večera dostal darček od manažéra podniku.  Emanuel ako jediný mal možnosť výberu: fľašku s alkoholom alebo prsteň. A v jeho vrecku veľmi rýchlo skončila práve malá krabička. Čas zásnub ale zatiaľ nechcel konretizovať. „Nechám tomu priestor,” povedal s úsmevom.

Takto vypadávali súťažiaci počas finálového večera:

Finále Pláže 33 rozhodol
Zobraziť galériu (45)

Roman Lang

SMS hlasy: 725

Darček: zrkadlo

Finále Pláže 33 rozhodol
Zobraziť galériu (45)

Alena Kochmanová

SMS hlasy: 1008

Darček: rukáviky na plávanie

Finále Pláže 33 rozhodol
Zobraziť galériu (45)

Ján Chovanec

SMS hlasy: 2774

Darček: maska svine

Finále Pláže 33 rozhodol
Zobraziť galériu (45)

František  Vavra

SMS hlasy: 3865

Darček: ženská bielizeň

Finále Pláže 33 rozhodol
Zobraziť galériu (45)

Romana Horváthová

SMS hlasy: 4438

Darček: kropenička na svätenú vodu

Finále Pláže 33 rozhodol
Zobraziť galériu (45)

Daniela Biháryová

SMS hlasy: 15 276

Darček: klietka s umelou myšou

Finále Pláže 33 rozhodol
Zobraziť galériu (45)

Emanuel Hirič

SMS hlasy: počet neodznel

Darček: zásnubný prsteň

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu