Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nákupná horúčka moderátorky Rakovskej: Kratučké šortky a rajcovný top!

Barbora Rakovská počas nákupov siahla napríklad po krátkych šortkách aj priesvitnom tope. Zobraziť galériu (14)
Barbora Rakovská počas nákupov siahla napríklad po krátkych šortkách aj priesvitnom tope.

BRATISLAVA – Útok na obchody! Moderátorka Barbora Rakovská dbá o to, aby bola pred kamerami vždy dokonale nahodená. Blondínku sme pred pár dňami zastihli v jednom z bratislavských nákupných centier, kde strávila nejaký ten čas v skúšobných kabínkach. Keďže mamička vyzerá po dvoch rokoch od pôrodu dcérky Amie výborne, nebránila sa ani odvážnejším kúskom.

V móde sa vyzná! Barbora Rakovská v týchto dňoch zarezáva nielen ako moderátorka letnej šou Pláž 33, ale pracuje aj na nových dieloch vlastnej hudobnej relácie Voyo music. V súvislosti s prípravami blondínka dbá tiež o to, aby sa pred kamerami cítila pohodlne a príjemne. Zrejme preto sama dohliada na to, čo si oblečie.

Markizáčku sme totiž stretli pred pár dňami pri nákupoch šiat v obchodnom centre. Ako nám v súvislosti s tým prezradila, útok na predajne trval pomerne krátko. „Zvládli sme päť outfitov za menej ako hodinku. Našla som si aj úžasné vybíjané bagandže, ktoré musím mať,“ povedala nám k tomu Rakovská. „Nákupy v Bratislave nepatria k môjmu hobby, skôr niekde v zahraničí,“ reagovala, keď sme sa jej pýtali, aké miesta preferuje.

Keďže sa v sobotu predčasne koná finále letnej šou Pláž 33, chceli sme vedieť, či sa naň moderátorka projektu aj nejako špeciálne pripravuje. „Denne sledujem dianie, ako sa to tam vyvíja. Nakrúcame popri tom Voyo music a ochorela mi malá dcérka, takže som stále s ňou,“ uzavrela Barbora, ktorá teda príliš veľa času nazvyš nemá. Snáď sa jej zaneprázdnenosť nepodpíše pod sobotňajší výkon a zvládne koniec šou bez akýchkoľvek komplikácií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu