Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálna rozlúčka so slobodou: Feri, po tomto si ťa žena nevezme!

Tento záber Ferovu snúbenicu Danku zrejme vôbec nepoteší. Zobraziť galériu (15)
Tento záber Ferovu snúbenicu Danku zrejme vôbec nepoteší. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Urobil si poriadnu hanbu! Hoci markizácka šou Pláž 33 predčasne končí, televízni diváci sa ešte stále majú na čo tešiť. Už zajtra sa totiž v bare na nábreží Dunaja má konať svadba jedného z finalistov – Františka Vavru (22). Otázne však je, či mu jeho priateľka Daniela povie vytúžené „áno“. Mladý Trnavčan sa totiž pri rozlúčke so slobodou, ktorá sa konala pred pár dňami, odviazal až príliš...

Ako sme vás už na topkách informovali, v letnej relácii Pláž 33 došlo k nečakaným zmenám - šou predčasne končí. Skorší záver nespôsobil škrt cez rozpočet iba tvorcom, ale aj finalistom. Napríklad Františkovi Vavrovi, ktorý sa chystal oženiť so svojou snúbenkou v prípade, že vyhrá. Keďže však program finišuje predčasne, rozhodol sa so záväzným krokom poponáhľať.

Podľa našich zistení vstúpi do chomúta už zajtra. „Pôjde o normálny obrad, ktorý bude právoplatný. Zosobášia sa za prítomnosti televíznych kamier,“ povedal nám k tomu zdroj zo zákulisia súťaže. 

Otázne však je, či k svadbe vôbec dôjde. Pred pár dňami totiž kolegovia z pláže usporiadali pre Fera rozlúčku so slobodou. Okrem litrov alkoholu na nej nechýbalo ani erotické prekvapenie v podobe bacuľatej striptérky. Tá sa okolo Trnavčana vrtela ostošesť. Do tváre mu napchala aj svoje prsia, čo sa zrejme nebude páčiť mladíkovej snúbenici. „Bola to zábava, ale striptérka nebola môj typ. Nastávajúca sa teda nemá čoho obávať,“ nepripúšťal si žiadnu vinu František.

Ak už však prehltne Vavrova nastávajúca toto sústo, určite sa bude cítiť zahanbene, keď uvidí svojho partnera v tango nohavičkách a v ružovom tričku, v ktorom ho odvážajú mestskí policajti. Príčina zásahu mužov zákona bola tá, že sa Fero spolu s podguráženými kumpánmi oblečenými do ženských šiat hádzal opitý do fontány. Nechajme sa teda prekvapiť, ako po dnešnej časti reality šou dopadne zajtrajší obrad.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu