Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Holé prsia na Pláži 33: Uff, to bola hanba!

Monikine odhalené prsia schytali poriadnu kritiku. Zobraziť galériu (9)
Monikine odhalené prsia schytali poriadnu kritiku.

BRATISLAVA - Nečakaná reakcia! Bývalá farmárka Monika Hrajnohová (23) sa rozhodla zbaliť Romana Langa (26) z Pláže 33. A vybrala si na to relatívne netradičný spôsob. Do kamery mu ukázala prsia s tým, že vnady môžu byť jeho. Objekt tmavovláskinej túžby ale nereagoval tak, ako by chcela. Z jeho úst si totiž vypočula spŕšku kritiky. A nielen od neho. Nitku suchú na nej nenechala ani ďalšia súťažiaca. Topky.sk preto u bývalej finalistky markizáckej šou zisťovali, čo na drsné slová hovorí.

Schytala to! Monika Hrajnohová v poslednej dobe púta pozornosť všade, kde sa objaví. Ako aktérka markizáckej Farmy sa nikdy nepredvádzala tak, ako teraz. Napríklad, po skončení druhej série šou vyvádzala na rozlúčkovej párty až tak veľmi, že bez problémov pretŕčala na požiadanie prsia aj zadok.

Podobná situácia sa zopakovala aj pred pár dňami na Pláži 33, kde sa tmavovláska objavila ako hosť. Pred kamerami si vyzliekla tričko a chcela na svoje holé vnady zbaliť súťažiaceho Romana Langa. Keď to uvidel, reagoval veľavravne: „Baby sú sprosté. Čo sa z toho pose*em?” 

Topky.sk preto Moniku oslovili s otázkou, či by teraz svoj exhibicionistický počin radšej nevzala späť. „Určite neľutujem, že som sa odhalila. A že ma Roman označil za hlúpu? To sa čudujem, veď na pláži slintal, keď prichádzal k nášmu stolu,” povedala nám Hrajnohová.

Na jej adresu však odzneli negatívne slová aj zo strany Romany Horváthovej. Tá sa ako žena pustila do hodnotenia samotných predností tmavovlasej divošky. „Skritizovala som jej prsia, lebo si myslím, že by ich mala ukazovať žena, ktorá má čo ukázať. Ale ona nemá. Má tam kulihrášky a ešte aj otrasne opálené. Skôr to bola hanba,” vyslovila sa bisexuálne orientovaná Žilinčanka.

Napriek negatívnym hodnoteniam to však vyzerá tak, že Monika sa krotiť nemieni. Nielenže nič neľutuje, ale nepríjemné vyjadrenia si ani nepripúšťa k telu. „Nech si kritizujú. Mňa nedokáže len tak niekto uraziť,” povedala nám Hrajnohová. Čoho sa teda od nej dočkáme nabudúce?!

Tip: Už viete či si večer pozriete Pláž 33 alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu