Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bisexuálka z Pláže 33: Romana, mňa z teba porazí!

Romanina mama je z prezentácie svojej dcéry nešťastná, babka dokonca nedovolila snímať ani svoju tvár. Zobraziť galériu (10)
Romanina mama je z prezentácie svojej dcéry nešťastná, babka dokonca nedovolila snímať ani svoju tvár.

BRATISLAVA - Zavarila si! Romana Horváthová (25) sa na televíznych obrazovkách priznala k tomu, že je bisexuálna. Dokonca ani jej manžel neváhal hovoriť o tom, že by do ich spoločnej postele mohla pribudnúť súťažiaca Daniela Biháryová (24). Táto ich pikantná spoveď ale poriadne naštartovala blondínkinu rodinu. Jej babka dokonca vyhlásila, že z takejto prezentácie vnučky asi dostane infarkt. Aj napriek tejto hrozbe si však Žilinčanka stojí za tým, čo povedala.

Rodiny sú nešťastné! Po tom, ako súťažiacej Martine Jendrušákovej za jej prezentáciu na obrazovkách poriadne naložila jej mama, situácia sa opakuje. Podobný citový výlev od svojich príbuzných si totiž vypočula aj Romana Horváthová. Dôvody sú tie, že sa priznala k bisexuálnej orientácii a tiež to, že rozoberala intímne záležitosti z manželskej spálne na verejnosti.

Jej bezprostrednosť v sexuálnej oblasti berie zle najmä stará mama. „Vieš, aká som chorá na srdce a asi by si nebola rada, keby sa mi niečo stalo. Začni sa správať ako vydatá žena a matka dieťaťa,“ prikázala Romane s poukázaním na svoj krehký zdravotný stav. Blondínka však na ňu nebrala žiadny ohľad. „Babka chodí každý deň do kostola, teraz to zdvojnásobí,“ reagovala jemne ironicky.

Do pozoru ju nedokázali dostať ani mama a otec. „Máme ťa radi, ale povedala si to pred celým Slovenskom a následky si budeš musieť niesť sama,“ reagovali jej rodičia. Z ich slov je jasné, že sa od nemravného života svojej dcéry dištancujú.

No po následných Žilinčankiných slovách museli dostať úplnú studenú sprchu. „Pripadá mi to, ako keby to ani nebola moja rodina. Ja som asi ešte stále panna, moji rodičia si to asi mysleli. Aj keď mám dieťa, tak som ako Panna Mária,“ rozčuľovala sa. „Nech to nepozerajú a nečítajú noviny. Oni mi závidia,“ dodala so smiechom.

Je teda jasné, že zásah Romaninej rodiny sa minul účinkom. Blondínka si aj naďalej mieni robiť, čo chce a hovoriť, čo jej príde na um. Nechajme sa teda prekvapiť, aké pikantnosti na seba ešte pred celým národom prezradí.

Tip: Pozriete si večer Pláž 33 alebo nejaký dobrý film? Vyberte si podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu