Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kráske Martine rodičia poriadne naložili, nervák Marek z Pláže vyletel!

Martina Jendrušáková sľúbila, že už bude sekať dobrotu. Marek Korpa sa musel so súťažou rozlúčiť. Zobraziť galériu (34)
Martina Jendrušáková sľúbila, že už bude sekať dobrotu. Marek Korpa sa musel so súťažou rozlúčiť.

BRATISLAVA - O jedného menej! Sobotňajší večer sa v bare na nábreží Dunaja znovu niesol v napätej atmosfére. Už tradične sa v markizáckej letnej šou Pláž 33 vyraďovalo. Od tohto týždňa už v súťaži viac neuvidíme Mareka Korpu (36), ktorého v dueli porazila kráska Martina Jendrušáková (22). Rodák z Východu podľa vlastných slov doplatil na zranenie, ktoré v posledných dňoch utŕžil. Zdá sa ale, že blonďavá kráska svojim víťazstvom dostala druhú šancu. Martina totiž počas priameho prenosu sľúbila, že si vstúpi do svedomia a bude už poslušným dievčatkom.

Adeptmi na vyhadzov boli v tomto týždni opäť štyria súťažiaci. Za tím oranžových mali na mále Alena Kochmanová a Roman Lang, ktorý do súťaže prišiel len nedávno. Zelených zastupovali Marek Korpa a Martina Jendrušáková. A práve títo dvaja finalisti si museli zmerať sily v napínavom dueli. Ich tím totiž zarobil o necelých 873 eur menej ako konkurenčný oranžový.

Jendrušáková si verila už od začiatku súboja. „Ja si myslím, že súťaž neopustím,“ poznamenala hneď v úvode sebavedomá blondínka. Zrejme preto bojovala v prvej disciplíne s veľkým odhodlaním. V úlohe, kde mali čo najskôr preniesť 100 fliaš na opačnú stranu pláže, bola rýchlejšia. „Nebola to sranda, nohy sa mi zabárali do piesku. Som strašne unavená,“ reagovala na margo úlohy zadýchaná Martina. Rovnako úspešná bola aj v sms hlasovaní. Televíznym divákom bola totiž sympatickejšia, než jej súper Marek.

Korpa sa netajil tým, že za jeho pomalosť v súťažnej úlohe môže zranenie, ku ktorému prišiel počas toho, ako sa naťahoval so súperom Jánom Chovancom. „Cítim sa zvláštne. Nepredpokladal som, že bude takáto disciplína. Všetkých vás mám rád,“ poznamenal, keď sa lúčil so svojimi súpermi.

Hoci sa Marek v súťaži ukázal ako poriadny nervák, po vyhadzove bol pokojný. „Určite zlosť a hnev nemám. Trošku ma to mrzí, že som vypadol, teda trošku viac. Včera som padol a dalo to na mojom výkone určite znať," povedal nám Korpa, keď zhasli kamery. „Skutočne som bojoval ako som vládal. Bohužiaľ, mám váhu, mám kilá, mám vek," vymenoval pravdepodobné dôvody, kvôli ktorým pohorel.
 
„Nebolo to o čašníkovaní, bolo to skôr o rýchlosti. To znamená, že Martinka je šikovná baba, ktorá vie behať. Milo ma prekvapilo, že ma predbehla. Tých šesť fliaš bol rozdiel. Nevidím to až tak hrozne," dodal na margo súťažnej disciplíny Marek, ktorý by výhru doprial Emanovi.
 
Odchodom zo súťaže sa však Marekovi pravdepodobne podarí zlepšiť situáciu vo svojom súkromí. Na priamy prenos ho totiž prišla podporiť exmanželka, s ktorou má dvoch synov. „Možno sa nad sebou zamyslel. Dúfam, že si vstúpi do svedomia. Musí na sebe zapracovať,“ reagovala matka jeho detí na margo toho, že by to spolu opäť mohli skúsiť.

Druhú šancu dostala aj víťazka duelu Martina. Počas večera sa rozoberala tiež jej návšteva u rodičov, ktorí dali otvorene najavo, že sa im jej správanie vôbec nepozdáva. „Zo začiatku mi strašne naložili a povedali mi všetko, čo sa im nepáči. Bolo to dosť silné pre mňa. Povedala som im, že sa začnem správať tak, aby sa za mňa nemuseli hanbiť. Ukáže im, že viem byť aj normálna,“ prisľúbila blondínka. Nechajme sa teda prekvapiť, či svoje slová dodrží a napraví svoju zlú reputáciu.

Chcete vedieť, ako Marek Korpa hodnotí svoje pôsobenie v šou? Pýtajte sa! V podnelok o 9:30 bude online na topkách!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu