Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Znechutený Kováč po vyhadzove z Pláže: Už ma nikde neuvidíte!

Adam Kováč bol online. Zobraziť galériu (8)
Adam Kováč bol online.

BRATISLAVA – Prekvapenie! Finalista markizáckej šou Pláž 33 Adam Kováč (24) sa v pondelkovej epizóde musel predčasne rozlúčiť s ostatnými kolegami. Televízia Markíza sa ho rozhodla vyradiť po tom, čo hrubo porušil pravidlá súťaže. Bývalý farmár prišiel do topiek, aby zodpovedal vaše zvedavé otázky. Okrem iného v online rozhovore prezradil, že ho už v žiadnej inej reality šou neuvidíme.

Ďalší neúspech! Po tom, čo sa Adamovi Kováčovi nepodarilo získať 50 000 € vo farmárskej súťaži, nepochodil ani v ďalšej reality šou. Najnovšie môže zabudnúť už aj na 33 tisíc €, ktoré si odnesie víťaz Pláže 33. Šancu, ktorú mu televízia Markíza dala ako jedinému spomedzi farmárov, mu po necelom mesiaci vysielania programu aj vzala.

Dôvod je ten, že Adam porušil pravidlá súťaže - telefonoval z mobilu, hoci to nemajú finalisti povolené. A tiež pil alkohol napriek prísnemu zákazu, ktorý dostal po tom, čo v šou predviedol opilecké excesy. Z Pláže 33 bol vyhodený priamo manažérom Jakubom, ktorý mu nedal ani možnosť rozlúčiť sa s ostanými súťažiacimi. Tí boli z Kováčovho vylúčenia vo veľkom šoku. Predčasný koniec v súťaži ale zrejme potešil aspoň Adamovu lásku Luciu Frčkovú. Dvojica, ktorá sa dala dokopy počas Farmy, si tak konečne bude môcť vychutnávať spoločné chvíle naplno.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

24.07.2012 10:33 - otázka od ADA
si super chalanisko , ešte sa nám ukáž niekde hej
Ada dakujem ti pekne snad sa mi podari splnit si moje ambicie ! prajem ti pekny zvysok dna a aj vsetkym pekne dakujem za Vase otazky snad ste sa dozvedeli co ste potrebovali :) Ludia, nie je to vsetko vzdy tak ako to vidite v televizii, skuste mat viac empatie a chapavosti ! Mam Vas rad majte este krasne leto a snad sa vidime vsade tade na potulkach ! CAUTE
24.07.2012 10:30 - otázka od Sima
Nemrzí ťa to, že si vypadol? Isto áno ale vyzeral si dosť vyrovnaný a možno v kútiku duše happy že už ideš k lucke. Všetko zlé je na niečo dobré :) Držte sa :)
urcite mi je luto ze som nemohol vypadnut vo ferovom suboji, ale co sa stalo stalo sa, som rad ze som s Lulu a detmi to je hlavne ! pekny den
24.07.2012 10:29 - otázka od pamela
Ahoj Adam, cele to, ze si odisiel z plaze vyzeralo ako dohodnute vopred, ved aj Eman sa opil a porusil pravidla, a mylsim, ze to bolo ovela horsie, kedze napadol zakaznika atd.. Inak drzali sme Ti palce, len tolko nepi :DDD skodi to, uzivaj zivot v zdravi a laske pozdravuj Lucku... :)
Dakujem ti krasne za tvoje zelanie, tvoj nazor ti urcite nikto nezoberie! pekny den :)
24.07.2012 10:27 - otázka od Danny boy
Prajem vsetko dobre , ucta ze si sa na to dal ... hrozne tlaky tam museli byt. A co hovoris na to ako to bolo zostrihane a pustene vonku ? Inak za FArmu obdivujem , bol som tam pred vami tyzden skusat techniu a zariadit vam to tam pri teplotach -26 , nemali ste to lahke... seruus
no tak dakujem ti pekne za tvoju uctu cenim si to ! ja ani neviem ako bolo co zostrihane este som nevidel ani jeden diel :)))
24.07.2012 10:27 - otázka od petra
citil si sa ako nieco viac oproti ostatnym?
nie vobec, uplne rovnocenne !
24.07.2012 10:26 - otázka od michal 22
ahoj.bolo to tam náročne.komu dopraješ víhru drž sa bratm.
bolo to da sa povedat aj narocne aj pohodlne, striedavo oblacno :) vYhru doprajem najviac Emovi ! :)
24.07.2012 10:25 - otázka od nataly
Ahoj Adam, chem ti len v zivote zazelat vela stastia a chcem sa spytat, si stastny s luckou ? a ako to zvlada jej manzel ?=pa
S luckou sme velmi stastni, a jej manzel nikdy nebol jej manzel ale priatel :)) pre informaciu !
24.07.2012 10:24 - otázka od maria
kedy bude dalsia cast za ohradou?
tento tyzden predsa :))
24.07.2012 10:24 - otázka od Robo
Aďo, aký máš názor na Lanu Del Rey ? :)
Myslim si ze je to pani Spevacka s velkym S ! a je nadherna !! :)
24.07.2012 10:23 - otázka od Nikuška
Vidím že aj Lucia je s tebou tak ju pozdrav :-)Pekné leto želám obidvom :-)
diky moc aj ona ta pozdravuje :) aj tebe krasne leto
24.07.2012 10:23 - otázka od fero
...dovolenku v bratislave? ta co nezvysili sa love na bulharsko?
nevidel si co sa deje v Chorvatsku, Bulharsko urcite teraz netreba riskovat :))) su prednejsie veci momentalen ako dovolenka ! :)
24.07.2012 10:22 - otázka od xyL
Ahoj škoda, že si vypadol. Doteraz sa dalo aspon na čo pozerať teraz už veru neni na čo. Trapný EMO čo sa tam hrá na neviem akého borca, ktorý ohrozuje zákazníkov. Trapná Alena, ktorá patrí do Tretej cenovej a nie na Pláž 33 vôbec sa nevie chovať je to obyčajná chudera a ten zvyšok katastrofa. Si bol viac menej jediný čo vedel o čo ide a ako sa to viac menej má robiť. Fandila som ti. Prajem do života iba len to najlepšie a veľa šťastia nech ste s Luckou dlho spolu. Ste moc zlatý párik. =)
DAkujeme ti krasne za tvoje prianie dufam ze budes mat krasny den ! a Emo je ianc celkom fajn chalanisko netreba hned odsudzovat skrz jeden negativny moment ! Ale teta Alenka, sa necudujem preco sa jej zatvaraju podniky ktore otvara naozaj :))) a plaaaavame
24.07.2012 10:21 - otázka od Marianna
Adam, čo nové majú tvoje zuby?
Predny zraloci zub ti odkazuje ze fajn pocasie, zadne stolicky ze cerstvy vzduch a bocne klofaky ze super papanica :)) aj ja ta mam rad
24.07.2012 10:20 - otázka od Cuco
Serus Adam , Si zvlastný týpek ale to je práve to pravé , držím vám palce s Luckou a mam otazku . To sa ti fakt chcelo ist s jednej reality show do druhej ? sak cloveku musi pak stoho uz aj preskocit ... ci ? :D maj sa brate nech sa dari !
Cuco zdravim ta, nieze by sa mi zrovna chcelo ale na druhej strane preco nie :) ja som bol vybrany manazerom Jakubom nedaval som si prihlasku cize tuto ponuku som prijal s usmevom a isiel som do toho..skoda no :) nevadiiiii uz si dam pokoj na chvilku !
24.07.2012 10:18 - otázka od Denisa
Ahoj Adam si v kontakte s farmarmi a ako si rozumiete po skončení shou?
som jasne, najcastejsie s Janou, Tomasom a Radom, to su vsetko velmi fajn ludia a rozumieme si :)
24.07.2012 10:17 - otázka od LUCIA
čo dneska ešte ideš robiť?a máš rád domáce práce?ktorú z domácich prác robíš nerád?a vieš variť?
:))) dneska ideme s Luckou na kavicku do mesta asi aj nejaky obedik, potom zoberieme psa na kolibu sa prejst a budeme v klude ! domace prace, ehm, kto ich ma rad ? ale urobit sa musia takze nemam s nimi problem, najviac uplne ze milujem umyvat riady v umyvacke :)) a varit viem a myslim si ze na urovni !
24.07.2012 10:16 - otázka od Baloteli
Chces šlapak na hrudny kôš?
prosis si koňara na tvar ? :)
24.07.2012 10:15 - otázka od AjusQa_13
pre Adama!!! Prvýkrát keď som Ťa videla vo Farme tak som si vravela, že bože aký blavácky rozmananý v tej telke je!!! Tvoj názor na mňa sa zmenil hneď prvý týždeň na Farme, keď si začal tvrdo makať!!! No a na Pláži 33 si tiež bol skvelý!!! Čo bolo ťažšie Farma alebo Plaž 33? A čo hovoríš na Romanu? A aká je Maťa??? :-) Prídete aj Do Banskej Bystrice?Prajem Ti krásny dnííík a nech Ti to s Luckou výjde!!!:-) Lebo ste skvelí, keď ste spolu
ahoj Ajus :) dakujem ze si tu telku naozaj aj pozerala a vsimala si veci ktore vacsina ludi ani len nevnima ! Boli to porovnatelne tazke show, ale Farma takmer bez jedla, -25 - 30 pod nulou tazka manualna praca...asi Farma bola predsa len narocnejsia ! Romana je podla mna v pohode rozumeli sme si ! S Martinou som prehodil asi 4-5 viet , nic proti nej nemam ale vobec ju nepoznam :) v Banskej Bystrici byvame dost casto, a ked vypadne alebo vyhra Plaz 33 Emo tak nas hladaj v Ministry ! :))
24.07.2012 10:11 - otázka od jožo
mas krasnu "svokru" je volna??? :) pekny den
pokial viem tak je :))) skus stastie hehe
24.07.2012 10:11 - otázka od Inga
Už je na čase, aby si pochopil, že nemáš čo robiť v TV a mal by si už s Frčkou, ktorá nemá hanby zaliezť do kanálu.
Ked to povies ty tak asi balim kufre teda :) ale ianc ta mam rad !
24.07.2012 10:10 - otázka od Simona
Ahoj Adam, hrozne som ti držala palce som smutná že si vypadol...:(..ale hrozne by som ta chcela stretnúť..pôjdeš ešte na pláž? a si smutný že si vypadol?
ahoj Dakujem ti za tvoju podporu Simonka, urcite na plaz este pojdem skus dojst o 2-3 tyzdne snad ma tam stretnes na lehatku s Mojitkom pri bazene :)
24.07.2012 10:10 - otázka od Dominika
Ahoj , držala som ti palce a škoda že si vypadol . Chcem sa ťa opýtať len či ešte niekedy navštíviš pláž 33 . :)
urcite navstivim len si dam oddych na tyzden dva :)
24.07.2012 10:09 - otázka od sabína
ahoj, chcela by som sa spýtať či natočíš nejaký diel za ohradou kde bude Tomáš Mrva
Uz je natoceny je sa na co tesit moderovat ho bude este Lucka :)
24.07.2012 10:09 - otázka od Anetííí
Ahoj Adam je mi veľmi ľúto že si vypadol, držala som palce .. myslela som si že ty to vyhráš,lebo fakt si bol veľmi dobrý,myslím v bare aj tak .. S kým si si tam najviac rozumel ? a dúfam že Vám to s Luckou vydrží čo najdlhšie .. :))
Ved aj men je to luto hlavne ze som si nemohol vyskusat original vyhadzov a vypadnut ked tak ako chlap , skoda. Za barom som ako doma mal som to tam velmi rad :) rozumel som si s par ludmi a sice najviac asi s Emom, potom Jozko, Daniela a Romana ! su to fajn ludia Emovi tu vyhru velmi prajem !
24.07.2012 10:07 - otázka od katka
ahoj, co studujes? prajem ti vsetko dobre, si super chalan, teda aspon v telke sa tak prezentuje..... :)
Katka studujem Management na Univerzite Komenskeho v Bratislave :) dakujem za prijemne slova :)
24.07.2012 10:07 - otázka od petrisorka
ahoj adam, no uz tu palz nebudem ani pozerat! je to nechutne co tam predvadzaju "scenaristi" ci kto to tam riadi. medzi vami naschval vyvolavaju konflikty a teba vyhodia za jeden telefonat, ale to ze nejaky trapko EMO sa tam ozerie a nici bar, tak to nevadiiiiiiiiiii. je to hnus. ako vnimas tieto nespravodlivosti? aj na farme ich bolo kopec :/ mas vobec este chut na nejaku reality sou ked vidis ako je to tam manipulovane?
ja uz nemam vobec chut zucastnit sa ziadnej dalsej reality show, a zakulisne veci zostanu navzdy zakulisnymi, tvoj nazor a pohlad na vec ti vsak nikto zobrat nemoze ! preto ti zan dakujem :) pekny den zelam
24.07.2012 10:05 - otázka od vlado
Adam ahoj, úprimne, považuješ sa za človeka, ktorý má právo rozdávať autogramy, resp. urobil si v živote niečo, na základe čoho ťa možno považovať za úspešného. Myslím, že chápeš ako to myslím, z farmárov si patril k tým inteligentnejším, nech sa darí
za svoj zivot som urcite spravil vela veci na ktore som hrdy a ktore vela znamenaju! to ze som mal prilezitost ucastnit sa televiznych projektov ako bola Farma a Plaz 33 mi prinieslo aj pozornost ktoru som dovtedy nemal, takze mi vobec nieje blbe rozdat par autogramov pre ludi co si ich vyziadaju :)
24.07.2012 10:03 - otázka od stevo
si jasnym prikladom toho, aki su slovaci deb ilkovia
Lubim ta cauko
24.07.2012 10:03 - otázka od terka
caw adam ,minule som ta videla a vyzeras ovela lepsie jak v telke...ako si udrzujes tkay mladisty vzhlad :DD
Terka moja, moj mladistvy vzhlad si udrzujem celkom polahky kedze mam 24 rokov :)))))))))
24.07.2012 10:02 - otázka od Vlado
ahoj, hovor si čo chceš ale ten vyhadzov bol dohodnutý ešte pred tým ako si do tej súťaže išiel, bol si tam len na rozbeh aby sa zvýšila sledovanosť hneď od začiatku. Blahoželám, zahral si to dobre.... asi jediný si za to bol aj platený, aspon si si prilepsil. Nech sa ti darí
Vladko, vobec nic nebolo na plane od zaciatku ale kazdy ma svoju pravdu, a za moju ucast na plazi som bol honorovany rovnako ako vsetci sutaziaci ! :)
24.07.2012 10:02 - otázka od zuzu
aj tak si myslim, ze si bol nasadený na zaciatku relacie kvoli sledovanosti a ze toto vsetko aj tento vyhadzov boli naplanovane dopredu. Ved emo tiez porusil pravidla, ci?
aj toto je nazor ktory ti nikto nemoze zobrat ! :)
24.07.2012 10:01 - otázka od Robo
Čus Adam, hrozne som ti držal palce;) no neva, teraz to nevyšlo;) ale bol si super, a dikes za to strawberry frape. A mojito co si nam spravil na plazi, bolo vynikajuce :D ale teraz uz aspon mozes byt s Luckou,<3 drzim vam spolu palce ;) :* a este jednu laskavost by som chcel poprosit od teba či by si si ma mohol pridať do priatelov, bo na fb maš uz prekroceny limit ziadosti, moj nick (Robest Germanotta) ;) dakujem vopred ;) si PAN ! Pozdravuj tvoju staru !
heheh Robko dakujem pekne snazil som sa co ti poviem, som rad ze ti chutilo do kazdeho drinku som totiz daval aj kusok tej mojej povestnej lasky :)) a pridam si ta no problema :)
24.07.2012 10:00 - otázka od silvia
ahoj kde ti bolo lepšie na farme alebo na pláži?Prajem všetko dobré.
na Farmeeeeee ! :)
24.07.2012 09:59 - otázka od Mila
Ahoj Adam...... tvoj vyhadzov bol teda dohodnutý so štábom???? keď sa za 2-3 týždne znovu objavíš????
objavim sa tam ked tak uz len ako host, pridem na dobry drink od Ema a pochillujem pri bazeniku .. yeah
24.07.2012 09:59 - otázka od Simona
Ahoj Adam, som veľmi sklamaná, že ťa vyhodili..Bez teba to nebude ono. Ale aj tak ti držím prsty aspoň v tom osobnom živote, nech ti to s Luckou vyjde, buď na ňu dobrý. :) Si strašný sympaťák, dúfam, že ťa ešte niekedy uvidím aspoň na televíznej obrazovke. Tak sa drž, posielam pusu (na líčko) :))))
iba na licko samozrejme :)) dakujeme ti s Lulu drz sa a pekny den
24.07.2012 09:58 - otázka od valo
Ahoj Adam Co si myslis, aku reklamu si urobil Vasej rodine?
Ja v prvom rade reprezentujem sam seba, a pokial sa jedna o moju rodinu dostal som genialnu vychovu za ktoru budem navzdy vdacny ! to co vidis na obrazovke nieje vzdy realita chlapce !
24.07.2012 09:58 - otázka od Veronika
Na DOD do markízy sa mi nedá prísť a ani do emailu neposielaš podpiskartu?
ale poslem :)
24.07.2012 09:57 - otázka od zuzu
veris v Boha alebo v mimozemstanoch hehe
urcite mimozemstania ! Ashtan Sheran rulezzzz ! :))
24.07.2012 09:57 - otázka od Táňa
Ahoj za posledny tyzden vypadli moji favoriti ty a jozko :( velka skoda :p co bolo podla teba lepsie farma alebo plaz 33? ak by sa naskitla moznost ist do nejakej show isiel by si?? co si myslis o ludoch na plazi?
hmmm...takto ti poviem, co sa roboty tyka tak na plazi sa islo bez prestavky na farme si si mohol na chvilu aj sadnut, ale urcite Farma mi prilahla viac k srdcu :) ludia na plazi su jednoducho ludia, netreba ich sudit len podla toho co vidite v telke, treba prist na drink, spoznat ich a potom si spravit nazor :)
24.07.2012 09:55 - otázka od Luciš
Adamito bol si najlepší :) Už to nejdem ani pozerať , nech sa ti darí :)
dakujem krasne :) pozeraj bude to este urcite zaujimave ! a drz palce Emovi to je super tipek!
24.07.2012 09:54 - otázka od jarino
aky dlhy je tvoj penis?
minimalne taky dlhy aka velka je tvoja zvedavost :)
24.07.2012 09:53 - otázka od Filip
čaw okolko dávaju v telke pozadu pláž :)
skus niekedy dojst na plaz dat si drink a potom ked to budes pozerat si to vyrataj :)
24.07.2012 09:53 - otázka od lili
zaplatili ti za to že si išiel na pláž ????????
nie nezaplatili !
24.07.2012 09:52 - otázka od Julka
Ahoj Adam, si veľký fešák, ale to určite vieš :) Len som Ti chcela popriať veľa šťastia, nevyzeráš na takého blbečka ako si mnohí myslia a chcem sa opýtať, či si myslíš že Tvoje vylúčenie bolo fér? Podľa mňa vôbec a to sa mi na Pláži33 nepáči, že "pravidlá" sa tvoria počas hry podľa potrieb televízie. Krásny deň!
ahoj Juli, dakujem ti pekne za kompliment, na moje vylucenie ti mozem povedat tolko, ze som si vedomy ze som pravidla porusil, nech uz to je ako je - je to za mnou ! k pravidlam sa ti bohuzial nemozem vyjadrit prepac :) pekny den
24.07.2012 09:50 - otázka od Andrea
Adam, spozoroval si že Jožko po tebe išiel ? :) Aký máš na neho názor?
Nespozoroval som ze po mne isiel Andrejka, ale je to proste sympaticky mlady muz, vie sa spravne vyjadrovat a jeho inteligencia je mozno daleko vyssie ako u ostatnych sutaziacich :) mam ho rad
24.07.2012 09:48 - otázka od pedro
no adam ta ty jaky sympatak..z vychodu ťa zdravime vsetci....
Pedro zdravim cely vychod ta to suvisle vravis az mi je to divnô :)
24.07.2012 09:48 - otázka od fero
hoj adam, pojdes aj do farmy dalsej?
urcite nie jedine ako VIP Guest :) hehe
24.07.2012 09:48 - otázka od danka
ahoj adam, drzala som ti palce, skoda, ze to takto dopadlo :( mas velmi sympatickeho otca, snaz sa byt ako ona budes ok. od starej frckovej co najdalej, robi ti strasne zle meno!s luckou drzim palce :) dufam, ze sa ti bude nadalej darit a vykasles sa uz an reality sou.
dakujem za tvoju podporu, moj otec je urcite mojim velkym vzorom, jednak je to fesak na pohladanie a hlavne cestny muz, urcite raz chcem byt ako on ! vies co Janka je fajn mam ju rad vela krat sa ma zastala a drzi nam s Luckou palce cize ja na nu nemozem povedat jedno zle slovo :) a neboj sa na reality show som sa vykaslal v tom momente ako mi oznamili ze som vyradeny zo sutaze :)
24.07.2012 09:45 - otázka od misa
Ahoj Adam,ako tam bolo? A aky je vztah medzi emom a martinou?A co ty a Lucia? Ako to je medzi nou a jej byvalim partnerom??Kto bol pre teba najviac a najmenej sympaticky a co si napisal v liste na rozlucku??Drzim ti v zivote palce a drz sa :)
cau Miska , bolo tam jednoducho skvele, sice vela roboty ale velmi prijemne prostredie pre letnu brigadu :) Emko a Matka si dobre rozumeju maju si vela co povedat takze ich vztah je na urovni dobreho kamaratstva :) ja a Lucka sme uplne v najvacsej pohodicke sme radi ze sme spolu opat :) najviac sympaticky mi bol urcite Emo, rozumeli sme si a islo nam to od ruky aj za barom :) najmenej asi pani Alenka o ktorej mam vytvoreny vlastny nazor :) v liste na rozlucku som odkazal sutaziacim nech su v pohode ze to urcite zvladnu, a ze je mi luto ze som sa s nimi nemohol ani rozlucit ! a dakujem za tvoje palce :)
24.07.2012 09:42 - otázka od Martin
Serus stary strasne som ty drzal palce a chcem sa ta opytat ci sa prihlasis aj do dalsej reality sou?Ako sa hovori do tretice vsetko dobre.Napr. do dalsej serie farmy alebo?Vela stastia v realno svete aj s luckou GOOD LUCK STARY.Dotiahol si to daleko na farme aj na plazi.serus
dakujeme krasne Matko, do dalsej showky podobenho formatu sa ja osobne prihlasovat uz pravdepodobne nikdy nebudem :)
24.07.2012 09:41 - otázka od Mirka
Ahoj Adam,prišlo mi nefér, keď ťa Jakub vymenil ako team-leadera.Podľa mňa bolo od teba skvelé, že si chcel kvôli spokojnosti zákazníkov mať v kuchyni niekoho šikovnejšieho.
Toto je aj moj nazor :) dakujem
24.07.2012 09:40 - otázka od Angelika
Ahoj Adam.Neplánuješ sa prihlástit do dalšej reality show?A kde plánujete íst s Luckou na dovolenku?
cauko, urcite sa uz neplanujem prihlasit do ziadnej reality show, tak ako som sa ani neprihlasil do Plaze 33, bol som osloveny manazerom a ponuku som prijal :) s Luckou planujeme dovolenku na zeleznej studnicke v Bratislave, je tam totiz krasne prostredie a deti sa tam mozu vysantit kolko len chcu :)
24.07.2012 09:39 - otázka od Marek 9
Ahoj Adam skoooda ze si vypadol uz tam nebude sranda co si myslis o Martine Jedrusakovej
ahoj neboj sa urcite sa este dobre pobavis :) s Martinou som vseho vsudy prehodil asi 4 vety takze moj nazor na nu je dost obmedzeny, dievca ako kazde ine s chutou byt stredobodom pozornosti :)
24.07.2012 09:35 - otázka od Svetlana
ahoj,škoda že si vypadol,chcela som sa íst pozriet za tebou na pláž,ale však v poho ;) a kde sa dá s tebou stretnút..? :)
ahoj ahoj, no nevadi couz zivot ide dalej predsa, za dva tri tyzdne sa budem pohybovat aj na plazi 33 ale inac sa potulujem Bratislavou :)
24.07.2012 09:34 - otázka od jaro
aky dlhy mas penis?
Jarko opytaj sa Jozka :)
24.07.2012 09:34 - otázka od jaja
ahoj adam ako bolo na plazi a naucil si sa tam nieco nove dalo ti to nieco do zivota
ahoj Jajka, na plazi bolo skvele, super prostredie na pracu, celkom v pohode ludia okolo, cize sa mi tam velmi lubilo, nove som sa tam nic nenaucil akurat som si pripomenul stare casy za barom :)
24.07.2012 09:33 - otázka od Veronika
Ahoj Adam,písala som ti dávnejšie správu na FB o podpiskartu Lucky a Teba žiaľ mi ešte neprišli pošleš mi ich niekedy?
ahoj Veronika, podpiskarty neposielam postou cize ked ma stretnes alebo snad na DOD v Markize sa ti podari jednu vyfasovat :)
24.07.2012 09:32 - otázka od nika
ahooj adamko...co ti povedala Lucka ked ta videla ze prichadzas domov
mojaaaaa laaska, tak som rada ze si doma :)
24.07.2012 09:32 - otázka od Lenka
Ahoooj :):):) ...Kedy a kde ťa možme najbližšiu dobu vidieť?(LIVE) :D ..(napr. ..nejdete všetci farmári na DOD v Markíze..??) :P
no uvidime mozno sa tam objavime, ale ja budem o dva tri tyzdne sa pohybovat aj na plazi 33 a inac sa zdrziavam v Bratislave :)
24.07.2012 09:31 - otázka od Majka
Ahoj strašne som ti držala palce škoda že si vypadol...ake to bolo spať s bisexualom v posteli? :DD v sobotu v live prenose si mal sex s luciou? :DD
dakujem za tvoju podporu Majka, spat s Jozkom v posteli bolo uplne v klude, mali sme sa o com rozpravat po veceroch :) a nie nemal som v live prenose sex s Luckou to je len rozpravka !

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu