Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z Pláže vyletel bisexuál Jozef, Adamových 5 minút obrovskej hanby!

Jozef Harhovský(vľavo) sa musel so súťažou rozlúčiť. Adam Kováč (vpravo) prežíval počas večera pomerne trápne chvíle.  Zobraziť galériu (32)
Jozef Harhovský(vľavo) sa musel so súťažou rozlúčiť. Adam Kováč (vpravo) prežíval počas večera pomerne trápne chvíle.

BRATISLAVA – Bojovalo sa u zelených ! Po sobotňajšom vyraďovaní je v markizáckej šou Pláž 33 o ďalšieho finalistu menej. So súťažou sa musel rozlúčiť Jozef Harhovský (20) ktorého v dueli porazila Romana Horváthová (25). Počas večera nebolo do smiechu ani Adamovi Kováčovi (24). Ten si totiž svojím alkoholovým vyčíňaním vyrobil poriadne veľký trapas.

Počas sobotňajšieho večera prežívali súťažiaci poriadne napäté chvíle. Najstaršia finalistka Alena Kochmanová z tímu oranžových sa pri zmienke možného vyhadzovu neubránila slzám. Jej súperom mal byť totiž Emanuel Hirič, ktorý po alkoholovom vyčíňaní prišiel o imunitu a stal sa druhým adeptom na vyradenie. „Čo mám na to povedať?! Strašne ťažko to zvládam,“ poznamenala plačlivo brunetka.

Oboch spomínaných však napokon zachránilo to, že ich skupina mala vyššiu tržbu. V porovnaní so zelenými totiž zarobili o takmer 180 eur viac. V dueli sa tak ocitli Romana Horváthová a Jozef Harhovský. „Rátal som s tým. Teším sa na to,“ reagoval rodák z Východu. Blondínke, ale do smiechu veľmi nebolo. „Rada by som tu ešte zostala,“ netajila svoje želanie mladá mamička.

Romana a Jozef si najskôr zmerali sily pri ochutnávaní nápojov. Súťažiaci so zaviazanými očami a zakrytými ušami museli pomenovať každý drink, ktorý im manažér Jakub namiešal. V tejto disciplíne bola úspešnejšia práve blondínka. Od vyhadzovu ju zachránili aj smsky televíznych divákov. Horváthová dostala celkovo o 2 549 hlasov viac, než jej súper.

Harhovský sa netajil tým, že svoj koniec v súťaži očakával. „Cítim sa maximálne vyrovnane. Už dva dni dozadu som hovoril, že s tým rátam,“ poznamenal Jozef. „Nemám čo povedať. Chcem sa všetkým poďakovať za hlasy a ďakujem tým, čo ma podporovali. Teším sa na život vonku,“ dodal a išiel sa rozlúčiť s ostatnými finalistami.

Jozef bol pokojný aj keď zhasli kamery. V porovnaní s Klaudiou, ktorá niesla svoj vyhadzov tragicky, znášal koniec v súťaži s úsmevom na tvári. „Toto nie je oblasť, v ktorej by som chcel niečo dosiahnuť. Chcem sa venovať módnemu dizajnu. Pláž 33 som však vnímal ako takú dobrú skúsenosť," povedal nám mladík.

Nepríjemné chvíle však počas večera prežíval aj Adam Kováč. V priamom prenose boli totiž odvysielané aj zábery toho, ako bývalý farmár pod vplyvom alkoholu vyvádzal. Keďže sa sám musel na to dívať, bolo na ňom vidno, že sa cíti veľmi trápne. „Keby sme pili všetci tímovo, tak to takto nevyzerá. Trošku som to prehnal,“ kajal sa Adam. Jeho partnerka Lucia Frčková bola ale nad vecou. „Viem ako to v takýchto súťažiach chodí, takže to viac menej chápem,“ uzavrela blondínka. Ktovie, či si po tejto skúsenosti dá mladík s alkoholom pokoj. 

Chcete vedieť ako Jozef Harhovský hodnotí svoje účinkovanie v súťaži? Komu by mladík doprial výhru a ako to vyzerá, keď zhasnú kamery? Pýtajte sa! Vyradený finalista bude v pondelok o 11:00 online na topkách!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu