Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z plážovej krásky Jendrušákovej radodajka: Martina, hanbi sa!

Martina Jendrušáková očividne nemá problém bozkávať sa s mužmi, ale aj so ženami. Zobraziť galériu (16)
Martina Jendrušáková očividne nemá problém bozkávať sa s mužmi, ale aj so ženami.

BRATISLAVA – Raz s jedným, potom s druhým... a doma ju čaká ďalší! Finalistka markizáckej šou Pláž 33 Martina Jendrušáková (22) má v srdcových záležitostiach očividne poriadny bodrel. Kráska stihla za krátky čas pomotať hlavu dvom svojim súperom – Jánovi Chovancovi (30) a Emanuelovi Hiričovi (26). S oboma si už aj vymenila pár šťavnatých bozkov. Nedávno však pred kamerami hovorila o vrúcnych citoch k priateľovi Milošovi, ktorý na ňu doma čaká. Nečudo, že mladú blondínku začalo celé Slovensko za jej správanie odsudzovať.

Prelietavá?! Martina Jendrušáková to po skončení markizáckej reality šou nebude mať vôbec ľahké s návratom do bežného života. Môže za to fakt, že si účinkovaním v letnom programe Pláž 33 vyrobila nie príliš dobrú povesť. Blondínka sa hneď v úvodných epizódach zaplietla s Jánom Chovancom, ktorého však po týždni mojkania sa vymenila za súpera Emanuela Hiriča. Práve rodák z Banskej Bystrice si momentálne naplno užíva Martininu pozornosť a dotyky.

Liberálnejší diváci by Martinino správanie dokázali tolerovať. V drsných podmienkach si pochopiteľne hľadá spriaznenú dušu. Zarážajúce je však to, že blondínka sa pred kamerami rozrozprávala o mužovi, ktorého nesmierne miluje. A nie je to ani Jano, ani Emo!

Na bývalú finalistku súťaže krásy totiž doma čaká istý Miloš, ktorý zo správania svojej krásky určite nie je nadšený. Okrem toho, že jej nemôže veriť, sa musí zmieriť aj s tým, že ho zhadzuje pred celým Slovenskom. Svedčia o tom aj komentáre na Martininu adresu pod jej súťažným profilom. „Uvedomuješ si, ako vyzeráš pred divákmi? Zamysli sa nad tým, kým nebude neskoro. Veď tomu Milošovi, ktorého máš vraj hlboko v srdci, musia rásť parohy už aj na ušiach,“ napísal jeden zo znechutených divákov.

Jendrušáková si zrejme do určitej miery uvedomuje, že jej správanie nie je s kostolným poriadkom. „Teraz budem vyzerať pred celým Slovenskom ako taká ku*va,“ poznamenala  blondínka, keď ostatných súťažiacich presviedčala o tom, že s Janom sú len priatelia. Pri pohľade na to, ako sa nedávno nežne bozkávali, nám však nezostáva nič iné, len skonštatovať, že s Martinou je radosť sa kamarátiť. Uvidíme, či sa nezavesí na niektorého kolegu aj v dnešnej epizóde Pláže 33.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu