Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Haklová vytŕčala bradavky aj holý zadok: Skončila s rozbitými ústami!

Monika Haklová sa rada pochváli svojim telom. V bielych plavkách odhalila nielen zadoček, ale aj bradavky. Vo vode šantila s toľkým nadšením, až sa zranila. Zobraziť galériu (23)
Monika Haklová sa rada pochváli svojim telom. V bielych plavkách odhalila nielen zadoček, ale aj bradavky. Vo vode šantila s toľkým nadšením, až sa zranila.

BRATISLAVA – Opäť sa predviedla! Keď sa v spoločnosti objaví farmárka Monika Haklová (38), o rozruch je zaručene postarané. Blondínka totiž miluje bujarú zábavu a veľmi rada sa odviaže. Stredobodom pozornosti bola aj počas otváracej párty baru, v ktorom zarezávajú súťažiaci novej markizáckej šou Pláž 33. Trojnásobná mamička pri príležitosti spustenia podniku vyvádzala tak oduševnene, až sa zranila.

V sobotu večer sa na nábreží Dunaja konala párty, počas ktorej boli televíznym divákom predstavení súťažiaci novej markizáckej šou Pláž 33. Finalisti, ktorí zabojujú o výhru 33 tisíc eur, budú celé leto pracovať v novootvorenom bare. Hoci víkendový večer mal patriť najmä im, všetku pozornosť na seba strhla súťažiaca z druhej série statkárskej šou Farma Monika Haklová.

Galéria: Fotoreportáž z otvorenia Pláže 33.

Blondínka predviedla prítomným hosťom menšie divadielko ihneď po skončení priameho prenosu. "Vďaka" svojmu snúbencovi Martinovi Kollárovi skončila v bazéne. No Monika si zrejme tak či tak plánovala spestriť večer práve kúpaním. Pod bielym overalom mala totiž oblečené vykrajované plavky rovnakej farby. Tie jej však spôsobovali menšie problémy. Spodný diel bikín blondínke padal a odhaľoval nahý zadoček, spod podprsenkovej časti zasa vytŕčali bradavky.  

Tieto pikantné odhalenia ale Haklovej vôbec neprekážali. Do vody dokonca skočila viackrát a strhla pri tom so sebou aj kolegu z prvej série statkárskej šou Štefana Tótha. Ich spoločný pád do bazéna sa ale skončil menším zranením. Realitná maklérka si rozbila ústa a tiekla jej krv. Našťastie nešlo o nič vážne a Monika si aj naďalej sobotňajší večer užívala. Ak ste zvedaví, ako to na párty vyzeralo, pozrite si dnešnú časť Pláže 33.

Sledujte TOPKY TV: Monika Haklová sa na otváracej párty poriadne odviazala.

Haklova v bazene

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu