Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Klaudia z Hotela bez hanby: Otrčila sa dole bez a vrátila sa do šou!

Klaudia sa kedysi pred objektívom vyzliekla úplne celá. Zobraziť galériu (20)
Klaudia sa kedysi pred objektívom vyzliekla úplne celá.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Opäť v hre! V utorok večer mal doplniť zostavu Hotela Paradise nový človek. Tvorcovia si však pre súťažiacich pripravili veľké prekvapenie. Do raja totiž vrátili Klaudiu Chlustinovú (23), ktorá vypadla ako prvá. Jej partner Rómeo (22) sa však medzitým zaplietol s inou. Podarí sa blondínke zviesť ho? Telo a odvahu na to rozhodne má. Dokazujú to aj jej nahé fotky, kde pózuje dole bez.

Vaše tipy

Prekvapivá novinka! Do raja sa opäť vracia nežná Klaudia Chlustinová, ktorá vypadla ako prvá. Tentoraz však bude musieť bojovať oveľa tvrdšie. Rómeo, s ktorým tvorila pár na začiatku súťaže, má totiž po boku inú ženu. S Janou už dokonca došlo aj k istým intímnostiam. „Určite sa bojím, že stratím Rómea ako silného partnera. To všetko ale budeme vidieť až v priebehu dní. Uvidíme, čo sa stane,” vyjadrila sa finalistova súčasná polovička. 

Jej blonďavá konkurentka sa však hneď v prvý deň uchýlila k ženským trikom - Rómea začala zvádzať striptízom. Pri tancovaní zo seba postupne zhadzovala oblečenie a zostala len v sexi bielizni. A práve toto by mohlo na Bratislavčana zabrať, keďže predtým pôsobila Klaudia skôr ako hanblivka.

Ako sme však už informovali, Chlustinová sa v súkromí vyzlieka celkom rada. Pózovala dokonca aj pred objektívom Petra Nagya. „Je to veľmi zaujímavá modelka. Má extrémne rada fotenie, čo je veľmi dobré. A hlavne má rada svoje telo,povedal nám k spolupráci spevák. Teraz nám však čitateľ zaslal ešte odvážnejšie zábery. Tie vznikli v roku 2007. Klaudia mala vtedy ešte hnedé vlasy. Na snímkach ukazuje viac než len prsia. Presvedčiť sa o tom môžete v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu