Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zmenená Plačková z Hotela Paradise: Z nežného dievčatka vulgárne lacná!

Zuzana Plačková z Hotela Paradise sa zmenila. Z nežnej brunetky je provokatívna blondínka. Zobraziť galériu (12)
Zuzana Plačková z Hotela Paradise sa zmenila. Z nežnej brunetky je provokatívna blondínka.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Zo šedej myšky necudná playmate! Sebavedomá blondínka Zuzana Plačková (20), ktorú v šou Hotel Paradise kolega Rómeo (22) označil za prostitútku, kedysi vyzerala ako nevinné dievčatko. Topky.sk získali fotografie spred pár rokov, kedy sa rodáčka z Čadce pokúšala preraziť v modelingu.

Hnedé vlasy, jemné líčenie a žiadne obscénne správanie! Tak vyzerala zhruba pred štyrmi rokmi Zuzana Plačková, ktorá momentálne súťaží v jojkárskej šou Hotel Paradise. Nežne pôsobiace dievčatko sa vtedy snažilo preraziť vo svete modelingu i na súťažiach krásy. 

Žiadne veľké úspechy však brunetka nedosiahla a usúdila, že na vine bude asi jej imidž. Preto sa z nej stala peroxidová blondínka s umelým poprsím. S takouto vizážou sa jej potom podarilo dostať aspoň na stránky pánskeho magazínu a získať titul playmate.

Zuzana sa odvtedy prezentuje obrovským egom a jej miestami obscénne a afektované správanie vytáča všetkých naokolo. V Hoteli Paradise ju dokonca spolusúťažiaci Rómeo verejne označil za prostitútku a televízia Joj pri jej prejave hojne využíva pípacie zariadenie. Ako sa zdá, Plačkovej zmena príliš neprospela. Čo si myslíte vy? Hlasujte v ankete pod článkom!

Tip: Pozrite si Hotel Paradise v televízii. Čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu