Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Playmate Plačková z Hotela Paradise: Už ju psychicky odrovnali!

Rómeove slová Zuzanu dohnali k plaču. Zobraziť galériu (6)
Rómeove slová Zuzanu dohnali k plaču.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Citlivka?! Zuzana Plačková (20) prišla do Hotela Paradise s neotrasiteľným egom, ktoré nič len tak nerozhádže. Dokonca, keď ju Rómeo (22) označil za prostitútku, vybuchla do smiechu a tľapla si s ním. Po čase ju ale tieto narážky začali naozaj bolieť. A to do takej miery, že sa priamo pred kamerami rozplakala!

Na tvári smiech a v srdci bolesť! To prežívala počas stredajšej časti šou Hotel Paradise Zuzana Plačková. Od začiatku sa blondínka snaží pôsobiť, že je úplne v pohode a s ničím nemá problém. Keď na jej adresu zaznelo označenie prostitútka, ešte sa tomu dokonca smiala.

Rómeo povzbudený jej reakciou ale opakoval toto slovo znovu a znovu. Ako neskôr tvrdil, bol to od neho taktický ťah, aby ho playmate znenávidela a netrhala jeho zväzok s nežnou Klaudiou. A na chvíľu to naozaj vyzeralo tak, že Zuzana už Bratislavčana naozaj neznáša.

„Strašne ma to serie, keď Rómeo rozpráva, koľko stojím,” povedala vo svojej spovedi pred kamerou. „Už je toho proste veľa,” dodala a následne sa rozplakala. Bolo vidieť, že to už psychicky nezvláda. Túto tému rozoberala aj s ostatnými dievčatami, ktoré ju utešovali, ako vedeli.

Rómeo ale svoj názor nezmenil. „To, že chodí s chlapmi za polievku, to je čistá sranda. Ale pre mňa je prostitútka,“ tvrdil pred štábom. Zaujímavé však je, že v neskoršom rozhovore mu Plačková povedala, že aj tak o neho stojí. Dokonca sa mu zverila s tým, aké mala ťažké detstvo. „Mám otca alkoholika,” prezradila mu.

Topky.sk sa v tejto súvislosti pokúsili spojiť aj so Zuzaninou mamou Veronikou. Na zaslanú esemes správu však zatiaľ nereagovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu