Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šok pre markizáckych farmárov: Návrat k drsným pravidlám!

Moderátorka Evelyn Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Evelyn (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Keď sa začala aktuálna Farma, mnohí diváci mali námietky, že oproti predchádzajúcim sériám sa majú súťažiaci ako vo vatičke. Pohoda im však už skončila! Televízia Markíza všetkých zaskočila zmenou pravidiel - vracia sa k drsnejšiemu štýlu z minulosti. A farmári naozaj nie sú nadšení...

V Záhorskej Bystrici pri 11. sérii farmárskej šou prišli s novým konceptom Západu a Východu. Mnohých ľudí pri obrazovkách však ešte viac prekvapilo, že podmienky na statku neboli na začiatku pre aktuálnych súťažiacich nijako náročné. 

Prvých šesť týždňov bolo pre farmárov prakticky pohodičkou, mali čas na zaháľanie a opaľovanie sa. Tomu však už televízia spravila rázny koniec. Evelyn totiž po zlúčení oboch táborov priniesla na statok aj nové pravidlá. A tie sa vracajú k štandardu z predchádzajúcich Fariem. 

Šok pre markizáckych farmárov:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Farmár týždňa bude mať najnovšie opäť právo vyberať si sluhov. A tí sa novým pokynom nepotešia – okrem starostlivosti o zvieratá budú musieť chystať drevo oheň, variť, upratovať a venovať sa záhrade.

Súťažiaci zostali týmito zmenami nepríjemne zaskočení a vôbec si nevedia predstaviť, ako zvládnu drinu, čo ich najnovšie čaká. 

Šok pre markizáckych farmárov:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Nové pravidlá sú prísnejšie, omnoho viac povinností pre sluhov, naozaj si neviem predstaviť, ako to dvaja ľudia všetko zvládnu,” vyjadrila sa Barbora Bednarovičová. A podobné obavy z poriadnej nádielky roboty pre sluhov má aj Martin Mihálik: „K pravidlám by som povedal, že to je moc. Na tých sluhov to je strašne veľa. To sa nedá proste toľko zvierat dať dokopy, kŕmiť, vyčistiť, vodu im nanosiť, drevo, variť, umývať riad, to... nejde to, to je strašne veľa.”

Viac uvidíte v premiérovej epizóde Farmy dnes o 21:25 na Markíze. 

Viac o téme: FarmaEva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu