Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nenormálny duel na markizáckej Farme: Najprv to vzdal a potom... Drvivá porážka!

Jozef a Peter sa stretli v dueli. PR článok Zobraziť galériu (10)
Jozef a Peter sa stretli v dueli.

ORAVA - Druhý duel na markizáckej Farme bol pánsky. Súťažiaci zvolili sluhu Jozefa Bohdana, ktorý vyzval na súboj Petra Porubana. Ten si do poslednej chvíle nebol istý, či chce bojovať o zotrvanie na statku. Nakoniec sa však vzchopil a pri najťažšej disciplíne podal taký výkon, že Jozef sa doslova vzdal. No v poslednej úlohe napokon uštedril Petrovi drvivú porážku.

Jozef Bohdan si ako sluha volil druhého duelanta. Rozhodoval sa medzi Jánom Geissenom Solárikom a Petrom Bohdanom. Keďže však extravagantný Žilinčan nakoniec kvôli zdravotným problémom chýbal, o zotrvanie na Farme musel bojovať Peťo. 

Ten do poslednej chvíle nevedel, či chce zostať alebo odísť. „Už neviem, či chcem vyhrať Farmu,” povedal po odchode do duelovej chatky. Disciplíny vôbec nezvolil ľahké  abolo otázne, či si na ne trúfa alebo chce, aby ho Jozef vyradil.

Ten bez problémov vyhral v pílení dreva, ktoré Petrovi vôbec nešlo. „To nedám,” hovoril v priebehi úlohy a pôsobilo to, že sa dopredu vzdáva. No v preťahovaní lanom nakoniec bojoval ako lev. Prvý preniesol podkovu a druhú hodili do debničky obaja súperi takmer naraz. „Toto je hnusný zápas, to je niečo nenormálne,” komentovala tento boj Anna Auxtová.

Obrovským prekvapením však bolo, keď Jozef zrazu súťažiť prestal a nechal Petra vyhrať. „Už nevládzem,” povedal ostatným farmárom. Neskôr dodal, že zariskoval s vedomím, že tretiu disciplínu by mohol vyhrať a získať tak cenný bod. 

A naozaj nakoniec Petra prevalcoval v pití žinčice. Za niekoľko sekúnd v ňom zmizlo pol litra tohto nápoja, pričom súper sa ledva napil. Peter tak putoval domov a v závere sa ostatným ospravedlnil za ohováranie a intrigy. 

 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu