Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nechutné obvinenia markizáckej Farmárky: Trestné oznámenie za špinavosti?!

Jana Brezinová Zobraziť galériu (4)
Jana Brezinová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Jedno obvinenie za druhým! Jana Brezinová (26) sa vo Farme najviac zviditeľnila tým, že kvôli zdravotným problémom sa špekulovalo o jej tehotenstve. Po vyšetrení, ktoré vraj tento stav nepotvrdilo, sa už na statok nevrátila. Napriek tomu, že na obrazovkách už nie je, dostali sa k nám rôzne informácie, ktoré majú vypovedať o jej pochybnom charaktere... Brunetka to však vníma ako špinavosti a ohováranie a možno dôjde aj na trestné oznámenie.

Jana Brezinová má dcéru s prominentným fotografom Máriom Gottim a v uplynulých dňoch to vyzeralo, že dievčatku pribudne súrodenec. Ako totiž tvrdila Janette Hutton, brunetka mala podozrenie, že je tehotná. A tieto domnienky potvrdila aj moderátorke Farmy Kvete Horváthovej.

Jana preto odišla na vyšetrenie a na sociálnej sieti informovala fanúšikov, že tehotná nie je. Na statok sa už nevrátila. No mysle niektorých ľudí zamestnáva dodnes. Postupne nám totiž do redakcie dorazili maily s rôznymi obvineniami na Janinu adresu – týkali sa jej zdravotného stavu aj spôsobu života. 

Farmárka sa však vehementne bráni a tvrdí, že ide o ohováranie. „Nie je to pravda a sú to obyčajné špinavosti,” povedala nám. Ako sme sa dozvedeli, zvažuje dokonca trestné oznámenie. Či naozaj dôjde k nejakým súdnym ťahaniciam, je otázne. Isté však je, že Jana niekomu vážne leží v žalúdku... Či už oprávnene alebo nie. 

Viac o téme: FarmaJana Brezinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu