Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šok pre Kvetu Horváthovú: Tehotenstvo na Farme!

Jana Brezinová si myslí, že je tehotná. Zobraziť galériu (4)
Jana Brezinová si myslí, že je tehotná. (Zdroj: Facebook J.B.)

BRATISLAVA - Toto tu ešte nebolo! Markizácka šou Farma nie je pre súťažiacich prechádzkou ružovou záhradou, napriek tomu sa tam už objavila tehotná žena. No teraz je situácia o dosť kurióznejšia. Jana Brezinová totiž až na statku zisťuje, že je asi v tom... Otázkou je, či si potenciálne bábätko priniesla takzvane z domu alebo k nemu prišla až v markizáckom projekte.

V markizáckej Farme je to teraz riadne pestré. Len nedávno sa riešilo, či je Zuzana Hrobáriková neverná svojmu manželovi a teraz je na pretrase tehotenstvo. Ide však o inú farmárku – Janu Brezinovú. 

„Janka je tehotná, vie to veľa ľudí,” vyhlásila pred Kvetou Horváthovou Janette Hutton a túto osobnú informáciu zopakovala aj pred ostatnými súťažiacimi. Moderátorka samozrejme zisťovala, či sa tento výrok zakladá na pravde. 

Jana sa najprv bránila, že si nie je stopercentne istá – že jej býva zle, ale príčiny môžu byť rôzne. No Kveta to tak ľahko nevzdala a brunetke pripomenula, že ako matka predsa už musí vedieť svoj stav odhadnúť. „Máš podozrenie, že by to mohlo byť tehotenstvo?” spýtala sa. A potom už zaznela jednoznačná odpoveď: „Áno.”

Súťažiaci sú na statku od druhej polovice februára a keďže v televízii sa vysiela dianie z farmy s oneskorením, túto záležitosť riešili reálne už pred pár týždňami. Približne po mesiaci pobytu v starom mlyne. To by sa teda Janka musela s niekým dať dokopy okamžite po príchode na miesto nakrúcania. Ak je naozaj tehotná, je pravdepodobnejšie, že otcom bude niekto mimo osadenstva Farmy. 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu