Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Víťazom Farmy Tomáš Mrva: Finále plné vulgarizmov a... Fúha, toto tu ešte nebolo!

Víťazom markizáckej Farmy sa stal Tomáš Mrva. Zobraziť galériu (17)
Víťazom markizáckej Farmy sa stal Tomáš Mrva. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Je po všetkom! V piatok trinásteho sa konalo veľké finále markizáckej reality šou Farma. V poslednom dueli sa proti sebe postavili Tomáš Mrva (29) a Lucia Mokráňová (24). A víťaz je už známy. Po náročnom súboji sa ním stal futbalista z Trnavy. Ten si vo vypätej situácii neodpustil zopár tvrdých vulgarizmov, kvôli ktorým museli tvorcovia vypípať veľkú časť z jeho víťazného radovania. No ten by sa nekonal, keby súťažiacemu diváci neposlali obrovské množstvo hlasov. V tých porazil svoju súperku doslova na plnej čiare.

Siedma séria markizáckej reality šou Farma pozná svojho víťaza! Po náročnom boji vo finálovom dueli sa ním stal futbalista z Trnavy Tomáš Mrva. Tomu sa podarilo svoju súperku Luciu Mokráňovú poraziť v troch duelových disciplínach zo štyroch. 

Hneď v prvej zabodoval pracovitý športovec. Finalisti museli stavať vežu zo štiepaného dreva. V časovom limite 2 minúty sa vyššiu podarilo postaviť Tomášovi, a tak prvý bod putoval na jeho konto. Už v druhej úlohe však fitnes trénerka stav vyrovnala. Vo vedomostnom dueli preukázala lepšiu pamäť ako súper. 

Potom sa však stalo to, čo čakal azda málokto. Hoci väčšina farmárov tipovala, že diváci poslali viac hlasov blondínke, bolo to naopak. Z celkového počtu 59000 hlasov získala Lucia len niečo vyše 8000 a zvyšok ľudí fandil Mrvovi. Takýto vysoký náskok doposiaľ v histórii šou azda ani nebol.

O všetkom napokon rozhodla posledná úloha, ktorá preverila šikovnosť a rýchlosť farmárov. Tí museli najprv získať kľúč od truhlice tak, že naplnili vysokú trubicu vodou, a následne ešte nastrúhať 500 gramov zemiakov. Tomáš to zvládol skôr a teraz sa môže tešiť z výhry 50 tisíc eur.

Trnavčan dával svoju radosť aj patrične najavo. Jeho víťazné chvíle museli tvorcovia dokonca viackrát vypípať – v návale emócií totiž vypúšťal z úst jeden vulgarizmus za druhým. 

Video: Víťazné radovanie Tomáša Mrvu museli tvorcovia kvôli vulgarizmom vypípavať.

Tomáš Mrva radosť z víťazstva

Viac o téme: Lucia MokráňováTomáš MrvaFarma 7
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu